trauner

VK Sportphoto

Nieuws

Trauner: "Wij hebben de klus op de juiste manier geklaard"

Van de redactie

Ajax en Feyenoord hebben woensdagmiddag het restant van de Klassieker uitgespeeld. De Rotterdammers wisten na drie minuten meteen de 0-4 binnen te schieten door wederom een doelpunt van Santiago Gimenez. Met deze overwinning heeft de ploeg van Arne Slot een historische overwinning geboekt tegen de Amsterdammers. Na afloop sprak aanvoerder Gernot Trauner met ESPN.

"Mijn complimenten aan het team. We zijn hier met volle focus teruggekomen na de gebeurtenissen afgelopen zondag. We hebben de klus op de juiste manier geklaard", begint Trauner. "Voor beide teams was het geen prettige situatie zondag. We moesten lang wachten en de focus behouden was moeilijk, maar we moesten het accepteren. We zijn hier vandaag teruggekomen met de juiste mentaliteit en we hebben verdiend gewonnen."

Trauner begreep de keuze van de KNVB om de wedstrijd uit te spelen. "Ik denk dat geen één keuze de beste keuze was geweest, maar ik denk wel dat het het beste is om de 90 minuten uit te spelen. We moesten de situatie accepteren. Ik denk dat wij op de juiste manier zijn teruggekomen hier. Het was een aparte voorbereiding, we speelden maar 35 minuten hier. De intensiteit was hoog vandaag en iedereen ging vol gas. We zijn hier teruggekomen om te winnen en dat hebben we gedaan", sluit Trauner af.

Delen

Reacties

Nog geen reacties