bullaude

Foto: VK Sportphoto | Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Twee goals Bullaude bij belangrijke zege Feyenoord O21

Van de redactie

Feyenoord Onder 21 heeft in de competitie uitstekende zaken gedaan. Op thuisbasis Varkenoord werd met 3-2 afgerekend met de beloften van De Graafschap. Spits Nesto Groen en middenvelder Ezequiel Bullaude (2) vonden zaterdagmiddag het net.

Feyenoord Onder 21 speelde vorige week gelijk tegen FC Emmen en om zicht op de winst van de najaarscompetitie te houden moest er gewonnen worden op Varkenoord. Dit was dan ook aan het spelbeeld af te lezen. Na 27 minuten speelde Feyenoord O21 een counter uit met spits Groen als eindstation. De topscorer van de beloften werkte de bal beheerst achter de doelman en nam hiermee de 1-0 voor zijn rekening.

Na rust nam de uitploeg de overhand. Al snel maakte De Graafschap O21 de gelijkmaker en in de 65ste minuut viel ook de 1-2. Feyenoord O21 rechtte echter knap de rug, wat in de zeventigste minuut resulteerde in de eerste goal van middenvelder Bullaude. Linksback Lars de Blok slingerde de bal uit een vrije trap loepzuiver op het hoofd van de Argentijn: 2-2.

De mooiste en tevens winnende goal van de middag kwam wederom op naam van Bullaude. Nadat invaller Ilyas El Moussaoui de bal in de 81ste minuut vanuit de lucht met de hak voor de middenvelder klaarlegde, haalde Bullaude verwoestend uit. Hij bepaalde hiermee de eindstand op 3-2. De competitie wordt voor de ploeg van Boel hervat op zaterdag 29 oktober. Feyenoord O21 speelt dan de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag op Varkenoord.

Maandag vertrekt de selectie naar Londen voor de hervatting van de Premier League International Cup, een internationaal toernooi waarin Feyenoord Onder 21 het dinsdagavond opneemt tegen Brighton & Hove Albion O21.

Feyenoord O21 – De Graafschap O21 3-2 (1-0)
Scoreverloop:
27’ Groen 1-0
57’ 1-1
65’ 1-2
70’ Bullaude 2-2
81’ Bullaude 3-2

Opstelling Feyenoord Onder 21: Troost; Baars (82’ Van Veldhoven), Valk, Van der Zeeuw, De Blok (74’ Candelaria); Karim, Milambo, Bullaude; Slory (64’ Sauer), Groen (74’ El Moussaoui), Taabouni (64’ ’t Zand).

Delen

Reacties

Vind t nogal wat, iemand die gekocht is voor 7,5 miljoen niet gebruiken in het eerste .
Kan je Slot heten, maar dat is gewoon dom.
Had niet misstaan als wissel ipv Naujoks, zeker omdat juist hij goed is in de box en de vereiste diepgang heeft.