ueda-9

Twitter @Feyenoord

Nieuws

Ueda gaat bij Feyenoord spelen met nummer 9

Stan

De kersverse Feyenoord aanwinst Ayase Ueda heeft bij Feyenoord het rugnummer negen toegewezen gekregen. De Japanse aanvaller komt over van Cercle Brugge en werd donderdag officieel gepresenteerd in Rotterdam. 

Het rugnummer 9, dat meestal gedragen wordt door een spits, was na het vertrek van Danilo naar Rangers vrijgekomen bij Feyenoord. Als vervanger van de Braziliaan neemt Ueda nu ook het nummer over waarmee Danilo vorig seizoen op zijn rug speelde. 

Nog niet eerder in zijn carrìere droeg Ueda het traditionele spitsennummer op zijn shirt. Bij Cercle Brugge had hij nummer 36, terwijl hij bij de Kashima Antlers ook nog met nummer 18 te zien was. Het lijkt geen toeval dat deze nummers tot de tafel van negen behoren. 

Het shirt van Ueda met rugnummer 9 is reeds te verkrijgen in de online en fysieke fanshops van Feyenoord.

Delen

Reacties

Hopelijk zal zijn komst een groot succes gaan worden. Middels het interview wordt helder dat deze speler heldere doelen voor ogen heeft. Van de zeer vluchtige indruk die hij via de video geeft lijkt het alsof de glimlach geforceerd ingezet moet worden voor een foto maar dat het introverte en berekende veel natuurlijker voor lijkt.

Laat het in dat geval dan een koele sluipmoordenaar zijn die ons allen zal trakteren op een stukje ijskoude ongenade voor de goal. Bij al het andere zal de club ongetwijfeld samen met hem optrekken om de taalbarri├Ęre te slechten en hem aansluiting te laten vinden. No. 9 is toebedeeld en als ik de Japanse cultuur enigzins inschat zal deze eer niet beschaamd worden. Prachtig ook dat Shinji Ono hem ook toesprak in het andere filmpje via de clubsite, die man was ook een waar sieraad voor onze Kuip
Het is te hopen dat Santi blijft.
Schijnt dat Benfica geïnteresseerd is en denkt aan 25 tot 30 mil.
Feyenoord Zou gek zijn volgende jaar is hij minimaal 60 miljoen waard
Wordt het net als bij Cercle Brugge Ayase op het shirt ipv Ueda ?
De store geeft aan dat het Ueda is, toch een beetje op de centen letten na het aankoopbedrag
In de fanshop staan ze met Ueda