Betrouwbaar
Ayase Ueda | cercleofficial

cercleofficial

Transfers

'Ueda laat Sevilla en Sporting links liggen en wil naar Feyenoord'

FeyenoordTM

Ayase Ueda heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Feyenoord. Dat nieuws voegt Voetbal International woensdag toe aan het exclusieve nieuws van dinsdagavond. De Rotterdammers zijn na de eerste geweigerde aanbieding nog altijd concreet.

Ueda maakte afgelopen seizoen indruk door in de Belgische Jupiler League 22 keer te scoren. De Japanner verkiest Feyenoord boven de belangstelling van het Spaanse Sevilla FC en het Portugese Sporting Clube de Portugal.

Landskampioen Feyenoord nadert intussen met Cercle Brugge een akkoord over een transfersom die met bonussen en een doorverkooppercentage kan oplopen richting de tien miljoen euro. Ueda, die bij Feyenoord wordt gezien als de vervanger van de naar Rangers FC vertrekkende Danilo, kan zich daarna voor meerdere jaren verbinden aan Feyenoord.

Voor de langere termijn ziet Feyenoord in Ueda een vervanger voor Santiago Gimenez, die over niet langer dan een jaar binnen boord lijkt te behouden. De Mexicaanse publiekslieveling is flink op schot en dat heeft er voor gezorgd dat de Europese top achter hem aan zit.

De mogelijke komst van Ueda zou ook in commercieel opzicht interessant kunnen worden voor Feyenoord, net als twintig jaar geleden bij de transfer van Shinji Ono.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Deze jongen zo snel mogelijk toevoegen, dan die Kroaat en klaar 👊🏼
Ueda was nooit een reële mogelijkheid voor de spits van Sporting. De eerste en bijna enige hypothese was Viktor Gyökeres.
Als onze coach een speler wil, moet hij die zijn, anders wil hij niemand.
Excuses voor de Google Translate-vertaling
ik las op Twitter dat het al rond zou zijn. Feyenoord krijgt 80 % van de rechten voor 7 miljoen
Groot gelijk, Ueda, ik zou ook voor Feyenoord kiezen (ze hebben mij alleen nog niet ontdekt).
Maar wat gaaf zeg! Dat wordt laatste vier Championsleague!
hahahaha jij bent wel gelijk heel overtuigd, lol laten we eerst even kijken dat we de groep doorkomen (nee dat is niet om negatief te doen)

ik ga echt duimen en met vol verwachting de wedstrijden volgen
Heeft misschien nog een praatje gehad met Ono 🤓
Ueda heeft heus wel wat filmpjes opgezocht over feyenoord, en ziet niet alleen goed voetbal maar ook de sfeer in de kuip en op de Coolsingel.
@FeyenoordTM nog een update over het 3e bod op Ivanusec?
Daichi Kamada een optie @FTM?

Japanse CAM, 26 jaar, 26m waarde, transfervrij.
Barca napoli ac milan zijn geïnteresseerd in hem. Gaat zeker niet komen
Sevilla en sporting maar zeker Sevilla is toch een grote club... Uefa Cup winnaar pur sang...
Fijn dat we zo'n aanzien hebben gekregen dat we voorrang krijgen op deze clubs...
Trots
Deze gaat dus zeker komen
Mocht Ivanusec niet doorgaan na z’n driepunter van gisteren dan hoop ik op Isaksen die zowel links als rechts uit de voeten kan.
Mooiste beiden naar Feyenoord en Dilrosun verkopen
FF off topic. Ik lees net een tweet van Henk Spaan :" Alvarez naast Vd Boomen is een gedroomd middenveld. Geef Alvarez voor een jaar het salaris van Tadic en een gehalveerde transfersom. Titel gegarandeerd"

Whahahahahahahaha, die Spaan, wat een ongelofelijk onnozele ************* pseudo intellectueel is dat toch zeg... Ik vond die oude quote van Spaan beter, zeker als die over hemzelf gaat:" Vuilnisman, kan deze zakkkk ook nog mee?"
Die spaan is volledig geschift sinds hij deel dent uit te maken van de grachtengordel. En dan te bedenken dat hij in zijn jeugd Feyenoord supporter was. Net als Vermeegen overigens maar die is als geboren Amsterdammer nog steeds Feyenoorder.
Ow dat wist ik niet eens. Ik luisterde wel een de Hard Gras podcast, maar das echt niet te doen met die 020'ers daar.
Volgens mij was Spaan van DWS en later FC Amsterdam.
Klopt maar had droeg ons ook een warm hart toe. Vermeegen kwam op zijn brommer vanuit Amsterdam naar de Kuip rijden om Coen te zien spelen.
Gegarandeerde titel is weer een teken van onbegrensde ********** die snel de kop opsteekt in Amsterdam. Maar laten wij ook reëel zijn en niet vervallen in Amsterdamse **********.. Ivanusec en Ueda zouden denk ik uitstekende aanwinsten zijn, maar ze moeten nog wel tekenen. Niet te vroeg juichen. Daarnaast krijgen ze bij Ajax zelfs voor Bassey de hoofdprijs. De grote investeringen waren daar even on hold gezet, maar je moet ervan uitgaan dat die de komende weken bedragen gaan uitgeven waar Feyenoord op dit moment alleen nog van kan dromen. Daarnaast denk ik dat Van den Boomen inderdaad gaat grossieren in goals en assists. Feyenoord gaat Kokcu missen en het kan zomaar zijn dat Hancko en Geertruida nog worden weggekocht. Ik heb alle vertrouwen in het beleid en dat er in september een uitstekend team staat, maar Feyenoord zal echt niet op zijn sloffen kampioen worden.
Helemaal met je eens Damaschin. Hoor je mij ook allemaal niet zeggen. Maar de ********** dat 020 wel kampioen wordt. Brrr...
Inderdaad om een of andere reden wordt ar ro gantie gecensureerd 😉
Haha ja, dat verbaasde mij ook. Lijkt me een hele reele term om te gebruiken, zeker i.c.m. Henk Spaan.
Lekker toch die zelfoverschatting. Sommige hebben er afgelopen seizoen niks van geleerd. Al heb ik ajax fans gesproken die ons een groot compliment gaven. Er zijn dus wel heldere tussen.
in belgische competitie seizoen 22/23 Mike Tresor Ndayishimiye 24 assists by far de beste van de league dat seizoen ooit uitkomend voor WillemII
Hopelijk kunnen we Daichi Kamada (marktwaarde 27 miljoen WTF?) ook transfervrij aantrekken om Ueda te laten wennen.
@FeyenoordTM is Daichi Kamada ook nog een optie voor Feyenoord met de komst van Ueda (als die komt?). Hij zou vast veel salaris vragen maar zou wel een hele zieke speler zijn om te halen. Hij is van zichzelf al 27 miljoen waard en zou Feyenoord gelijk een boost kunnen geven.
Echt compleet onrealistisch lijkt mij
Kamada was vorig seizoen zonder twijfel de beste speler van de Bundesliga. Heeft contractvoorstellen afgewezen van AC Milan en Dortmund en wordt nu gelinkt aan Barca en Atletico. Compleet onhaalbare speler, dit is eentje voor de wereldtop
15% per verkocht shirt (en verder Feyenoordspul gaat naar Feyenoord.. Met 126 miljoen Jappen is dat wel een aardige afzetmarkt.
Dat het allemaal kan. Heerlijk dat we in een opwaartse spiraal zitten. Nu nog ff concreet concreet maken.
Stel....

We halen Ueda en Ivanusec binnen, en hebben dan nog over om og een keer een gooi te doen naar Zakharyan,

Zakharyan kan dan als 10 gaan spelen toch, het idee was als ik me niet vergis om Ivanusec voor linksbuiten te halen. maar dan heb je echt een gruwelijke voorhoede staan

Spits: Gimenez/Ueda
Linksbuiten: Ivanusec/Paixao/Sauer
Rechtsbuiten: Stengs/Minteh en nog Jahanbaksh/Walemark

Met daarachter op de 10
Zakharyan/Timber/Ivanusec
ok geeft niets toch nog steeds wel een stevige aanval
staan er nog wel namen in target voor aanvulling op CAM
WIJNALDUM is coming home !!!
Transfervrij ken je goed gebruiken ervaring in de AS en doet qua salaris water bij de wijn€2.5 M ....Inside info 1908 ik was je voor 🤓😂
Ohja en fiks bedrag Tekengeld 😉!
Wijnaldum gaat gewoon naar SA. Die doet alleen alles voor geld. Laat hem wegblijven aub
Hij heeft in ieder geval net een appartament gekocht in het centrum.
ik zie liever isaksen nog komen voor rechtsbuiten , jahanbaks , dilrosen en Kasanwirjo verkopen om de finaciele ruimte te creeren , zou top zijn
Dat hoop ik ook
Isaksen is top
Voor kasanwirjo hoewel niet mijn vriend hoop ik toch op Brenet die ik hoger dan kasanwirjo inschat.
Speler met potentie en marketing technisch weer een leuke.markt voor shirts en merchandise
Als hij inderdaad Sevilla en Sporting links laat liggen voor Feyenoord, dan heeft hij al een streepje voor. Commercieel natuurlijk ook heel interessant.
@FTM verwacht je al witte rook vanavond over 🇭🇷 en 🇯🇵 ?
Sevilla? Lissabon? Mallorca? Wolfsburg? Florence?
Ze willen allemaal naar Rotterdam!
😁
Champoons League willen ze, om zichzelf in de kijker te spelen. Als RKC in de cl speelt dan willen ze ook best daar naar toe.
Daarom moeten we dit jaar doorpakken door toppers aan te trekken, en zo weer een cl ticket te veroveren enz. Niet uit goudkoorts maar vanwege een unieke kans om de welbekende opwaartse spieraal een boost te geven
Exact. Structureel CL spelen zou een geweldige impuls aan de club geven.
Nu wachten tot de versterkingen echt getekend hebben want voorlopig traint er nog niemand mee
We mogen wel opschieten! morgen staat Villarreal voor de deur.
Natuurlijk niet. Wordt morgen pas gepresenteerd.
Jij zit er dik boven op eh🤣🤣
Toch vandaag gepresenteerd. Telegraaf zei gisteren donderdag. Dan verwacht ik vrijdag 1e training.
Tijd voor een paar done deals.. zint me niets dat spelers waar we interesse in hebben hun transferwaarde nog een beetje kunnen opkrikken voorafgaand aan een deal.
Sowieso wel blij met meer Japanners in de selectie. Fantastische sportmensen altijd.
Zou het niet gewoon afgesproken zijn dat Ivanusec pas komt na de voorrondes en dat het principe akkoord er gewoon al ligt? Ik vermoed dat die deal volgende week dus rond is, verder is Stengs al binnen en lijkt dus ook deze spits een serieuze optie te worden. Mij hoor je niet klagen
Dat gevoel heb ik ook.. puur om zn huidige club naar volgende ronde brengen.
Principe akkoordjes ben ik niet zo van. Dat boeide kamp Szymanski ook niet. We hebben een krabbel onder een juridisch contract nodig :-)

Ik heb er desondanks gewoon vertrouwen in hoor. Volgens mij op het moment dat 1908 iets meldt, is DtK alweer een of twee stappen verder in het proces.
Zou een mooie historische deal kunnen worden. Hoop geld. Ben benieuwd of dit allemaal kan in combinatie met onze Kroaat.
Een collega zegt we hadden Chow moeten doen die heeft alleen net getekend voor Mydtjilland jammer genoeg scoort ook aan de lopende band.
Mister Chow hebben we inderdaad niet nodig 😂
Laat hem zelf Chow doen, mijn nie bellen..
Wordt een mooie dag. Tenue eindelijk binnen voor mn zoontje en dan vanavond hopelijk het heugelijke nieuws van twee nieuwe toppers!
Goed nieuws en mooi die euforie te lezen. Hoop dat het ook leidt tot meer vertrouwen op de lange termijn. Want natuurlijk komen er straks lastiger tijden. Het blijft straks niet alleen maar goed gaan, al zijn de vooruitzichten nu wel erg goed. Hoop dat het vertrouwen en krediet niet (weer) zo snel omslaat. Dit team bewijst dat nu keer op keer, grote klasse.
Als hij binnen is houd ik wel mijn hart vast mbt het aanblijven van Santi. Je hebt dan praktisch de vervanger al in huis waardoor ze hem wellicht makkelijker laten gaan en dan als 2e spits als nog uitkomen bij Sidney...... Mag toch hopen dat Santi nog een jaartje blijft.
Te Kloese heeft al gezegd dat hij niet weggaat. Oftewel, ze zullen heel veel moeten bieden, willen ze hem laten gaan. Als Geertje 40 mil moet kosten, ga er maar vanuit dat ze voor hem minimaal 50 willen.
Dit heb ik al eerder gelezen maar ik zie nog geen resultaat
Lijkt me een goede keus, net als die Kroaat. Ben benieuwd of het dit keer sneller gaat dan met ivanusec.
Goh verrassend dat er wederom een speler is die zo graag naar feyenoord wilt.
Ook verrassend dat Feyenoord zoveel geld kan neerleggen en wilt neerleggen.
Is erg positief te noemen dat we zoveel geld kunnen neerleggen, maar een kritische noot mag ook wel denk ik.
Het is pas zijn eerste seizoen in Europa in een competitie die beduidend van een lager niveau is als de Nederlandse competitie.
Ik hoop toch echt dat dit geen 1 dags vlieg is gezien geld wat we er aan uitgeven.
Voorlopig verliezen de Nederlandse clubs bijna alle oefenwedstrijden tegen Belgische clubs. Jakkes kon maar net winnen van een Duitse derde klasser dus waar jij vandaan haalt dat België minder is blijft voor mij een raadsel
Kritische noot is altijd welkom en belangrijk. Anders vallen we in herhaling en leren we niet van onze fouten. Wat betreft Ueda ben ik wel optimistisch
Volgens mij heeft feyenoord gewonnen en en gelijk gespeeld tegen 2 top clubs uit België.
De fifa coefficiente lijst zegt hier in ook erg veel waar je diverse conclusies uit kunt trekken.
De begrotingen van de Belgische clubs ten opzichte van de Nederlandse clubs.

Dus ik hoop dat je raadsel nu opgelost is 😉.

Het is niet om de Belgische competitie af te zeiken, ik trek gewoon conclusies die gebaseerd is op de feiten zoals die er zijn.
Feyenoord heeft de afgelopen twee seizoenen voltreffers gehad uit Tsjechië, Noorwegen en Oostenrijk. Competities die je lager kunt inschatten dan de Belgische. Normaal gesproken zijn toppers uit de Jupiler League juist niet haalbaar voor Feyenoord. Als Stengs en Ueda komen is dat toch wel heel mooi. Waarbij het voor Stengs natuurlijk van belang is dat hij al heel goed met Slot heeft gewerkt.
Goed punt alleen die spelers kosten wel een minder als deze speler.
En ze hebben meerdere seizoenen goed gepresteerd in die competities.
Maar als nog zou ik ook gewoon blij zijn mocht hij komen.
Ik ben alleen wat voorzichtiger en kritischer als het om dit soort bedragen gaat.
22 maken bij een middenmoter in een prima competitie is niet niks. Het blijft altijd de vraag bij een transfer naar een andere competitie of diegene het hier ook goed doet maar de Belgische competitie wegzetten als beduidend lager.... dan volg je het volgens mij niet helemaal. Het niveauverschil is bijzonder klein tussen de eredivisie en onze zuiderburen.
Haha Naja ik denk dat het prima volg allemaal.
Graag een onbouwing voor je onderbuik gevoel met feiten. Sta altijd open om iets te leren van een ander.
Record aankoop voor een 2e spits😅
Onze optimist hier reageert nog niet, zelfs die is onder de indruk.
Maar ivanusec was toch de prio
@ftm denk je dat de deal met ivanusec nog veel langer kan gaan duren ? en ze hem pas na de volgende voorronde willen verkopen?( als ze door gaan)
Dinamo is na die 4 0 zeker van in ieder geval groepsfase conference league. Hoop dat ze nu wel durven verkopen.
Klopt, Astana maakt die 4 0 niet goed dus spelen ze derde CL, verliezen ze derde CL spelen ze play offs EL - verliezen ze die spelen ze ECL
Lekker om te zien dat spelers graag naar Feyenoord willen komen, dat is wel anders geweest.
En alle lof voor Slot en DtK!!

Ook ik was ongeduldig en baalde als er niet doorgepakt werd. Verloor zelfs al weer wat vertrouwen in DtK, maar dat wordt ruimschoots goed gemaakt de laatste dagen.

Zo trots op m'n cluppie!!
Echt kippenvel dat spelers aangeven andere clubs voor Feyenoord in de ijskast te zetten. Het zal wellicht niet mogelijk zijn om van Slot een Alex Ferguson of Guy Roux te maken, maar het zou toch mooi zijn als hij niet volgend jaar vertrekt, maar van Feyenoord gewoon een lange termijn project maakt? Hoe groot zou die kans zijn?

En laten we met zijn allen nou eens kappen met die negatieve opmerkingen over DtK en Slot. Die mannen (met een behoorlijk team geweldenaren op de achtergrond) zijn met iets onwaarschijnlijks bezig. Twee jaar geleden volledig afgeschreven door het journaille met het definitief niet meer kunnen aanhaken bij Ajax en PSV en nu gewoon even diezelfde clubs laten zien hoe een club gerund moet worden met visie, creativiteit en realiteitszin.

Dus mijn vraag is: zien jullie Slot langer blijven? Ik namelijk stiekem wel.
Denk sowieso nog een extra seizoen na nu.
Heb het al zo vaak op deze sites geroepen, wat zou het fantastisch zijn als Arne onze Ferguson wordt. Wat is daar mis mee, Arne? Je verdient toch goed? Feyenoord kan gewoon het Ajax van 1995 worden met jou aan het roer. Wat zou dat onbeschrijfelijk zijn… Dan maak je jezelf onsterfelijk. #KeepTheFaith
Ik zou dat ook graag zien maar ik ben er bang voor dat hij graag kampioen wil worden in de premier league en ook de champions league wil winnen.
Ajax van 1995!? Dus jij ziet Feyenoord de cl winnen?
In mijn stoutste dromen… ja! Jij zou daar geen getuige van willen zijn?
Ik denk dat het vergelijkbaar is met het traject van Ten Hag bij Ajax de afgelopen jaren. Uitdaging is dus om daarna niet in verval te komen en goede vervangers te hebben bij vertrek van beleidsbepalers.
Ik ben het helemaal met je eens, Slot en Te Kloese zijn het beste dat we bij Feyenoord in jaren hebben meegemaakt. Ik moet nog steeds wel eens in mijn armpje knijpen om te beseffen dat we zo’n onwaarschijnlijke wederopstanding beleven. Ik kan mij geen eerder moment herinneren dat we als favoriet aan een nieuw seizoen begonnen zijn. Hopelijk blijven beide heren nog heel lang bij Feyenoord, maar als ze op een dag de club verlaten dan ben ik er zeker van dat we van het fundament wat zij hebben neergelegd nog jaren kunnen profiteren.
Wederopstanding? Nog geen 6 jaar terug won Feyenoord 5 prijzen. Ben je 12, heb je dat niet bewust mee gemaakt?? Beetje drama queen taal dit.
Niet dat het verder wat uitmaakt maar ik ben 39. Ik volg Feyenoord dus toch al een tijdje en ben de jaren voor 2017 nog lang niet vergeten. We zijn nog nooit zo stabiel geweest als nu, ook niet tussen 2017 en nu. Dat kan ik dus met recht een wederopstanding noemen.
Trouwens grappig dat je mij voor een drama queen van (12!) aanziet. Dat zal meer over jou dan over mij zeggen. Ik krijg meestal de feedback dat ik nuchter en genuanceerd ben dus je bent een welkome afwisseling.

Over nuances gesproken, van die 5 prijzen die je noemt waren er geloof ik 2 de een JC-schaal. Die prijzen neem ik niet zo serieus, dat is met één wedstrijdje maar een momentopname. Europees speelden we in die tijd trouwens ook niets klaar, dat is de afgelopen twee jaar ook wel anders geweest.
Feyenoord moet in ieder geval ook eventuele opvolgers van Slot uitgebreid scouten. Dan kun je zorgen voor continuïteit als hij komende zomer of de zomer daarna weggaat. Dat kan een Nederlander zijn, maar waarom niet iemand die in een wat kleinere competitie min of meer hetzelfde doet als Slot bij Feyenoord? Het hoeft geen kloon te zijn, maar wel iemand die al een aantal jaren herkenbaar aanvallend voetbal laat spelen waarbij spelers ook individueel beter worden. Zo krijg je continuïteit en trap je niet in dezelfde val als Ajax na het vertrek van Ten Hag.
Een soort Mairice Stein?

Oef, wat zeg ik nu toch….. shame on me…..
Als je bedoelt dat je met goed scouten een Maurice Steijn vermijd dan bedoel ik precies dat 😉 Goede trainer hoor, maar meer een type Dickie Advocaat. Hij haalt resultaat, maar brengt je op langere termijn niet verder. Meer een tacticus dan een strateeg.
Als we top 2 eindigen en hij volgend jaar de miljoenen van de CL mag investeren, verwacht ik dat hij blijft.
Ik denk dat het gewoon afhangt van dit jaar en wat ee uiteindelijk gaat komen. Dat heeft die zelf ook aangegeven. Er zijn gewoon bepaalde clubs, die hij niet zal laten schieten. Gewoon hopen dat die clubs die hij bedoelt al goede coaches hebben waar ze tevreden mee zijn haha.
Goed om te lezen dat dit soort jongens liever naar ons gaan dan naar een Sevilla. Onze club maakt goede stappen en we zijn er nog lang niet!
Heel goed inderdaad. Hopelijk krijgen we ook bepaalde randzaken steeds beter onder controle. Als we er ook nog eens in slagen dat de netten rondom het veld niet langer nodig zijn en Europese uitwedstrijden geen imagoschade en boetes opleveren, kunnen we in de toekomst wellicht nog betere spelers aantrekken.
Gewoon de plekken langs het veld het duurst maken haha
Wat een berichten op de vroege morgen, nu hopen dat dit allemaal werkelijkheid word.
Dit bericht verwachtte ik al vanochtend.

Feyenoord al heel ver met Ueda, en niet in de initiële fase. Anders zou het nooit Danilo laten gaan.
Toch mooi als dit soort kwaliteitspelers naar Feyenoord komen en hoe Feyenoord er weer op staat. Nu vooral hopen, dat deze constatering in combinatie met het spelen van CL, spelers als Geertruids doen besluiten om nog een jaar te blijven.
Ik hoop ook dat Geertruida nog een jaartje blijft.
Maar ik kan nu al vertellen hoe het volgend jaar dan gaat als we om sportieve redenen bijv.nu een bod van 30 mil.afslaan en hij dan met een 1 jarig contract voor 15 of 20 mil.wordt verkocht.

Dan zijn we weer de Action of Lidl en moet ten Kloese eruit🤷‍♂️

Zie je nu alweer hoe sommige als een blad aan de boom omslaan door 1 bericht van een speler die nog niet binnen is.
Zou hij de ook buigen voor hij het veld afgaat?
Als hij er bij ons komend seizoen 20+ inschiet buigen wij allemaal voor hem.
Het word tijd dat ze de SLEUTELBOS van Arne afpakken dit word langzamerhand veel te gek!
Je kijkt teveel spuiten en slikken
Mooi nieuws! Gaat zo echt de goede kant op.
Gaat Feyenoord echt een transfersom richting de 10M betalen? @ftm
Tja, wie wil er nu niet naar Feyenoord 🤣
Ueda en Ivanusec lijken me spelers die echt een toevoeging zijn voor Feyenoord. Een speler die wil komen, wetende dat hij in zijn eerste seizoen waarschijnlijk geen eerste keuze is, maar wel kan doorgroeien tot een opvolger van Gimenez lijkt me een veel betere optie als tweede spits dan Van Hooijdonk die vooral een aardige pinchhitter kan zijn tegen mindere clubs, maar waarvan je weet dat die nooit de opvolger van Gimenez zal worden. Ueda schijnt volgens Transfermarkt ook achter de spits te kunnen spelen (ik denk op de manier zoals Danilo dat invulde) waardoor je hem op verschillende manieren kunt inzetten. Duimen dat Feyenoord eruit komt met beide clubs.
Vanuit VI werd ook gemeld dat Ueda een echte Slot spits is. Een aanvaller die weet waar de ruimtes liggen + deze te gebruiken & erg vaardig is in het druk zetten, bovendien ook mogelijk inzetbaar op linksbuiten. En met het oog op de toekomstig, kan het zeker een waardige vervanger zijn van Gimenez.
Precies. Volgens mij is hij ook behoorlijk beweeglijk wat een mooie aanvulling is op de selectie.
  • 1
  • 2