yv2023820yv2023820a1a01493

VK Sportphoto

Nieuws

Ueda weken uitgeschakeld door spierblessure

Moreno

Ayase Ueda heeft een spierblessure opgelopen. De 25-jarige aanvaller is hierdoor naar verwachting de komende weken niet inzetbaar voor Feyenoord. 

Ueda liep de blessure op tijdens de interlandperiode met Japan. Kort na de eerste oefenwedstrijd tegen Duitsland, waarin hij één van de vier doelpunten voor zijn rekening nam, keerde hij daardoor vervroegd terug naar Rotterdam. Ueda is inmiddels op trainingscomplex 1908 begonnen aan zijn herstelprogramma.

Tekst: Feyenoord.nl

Delen

Reacties

Ik zal lachen, als ze straks de sterren van de hemel spelen zonder die 2 spitsen. Dat zou pas apart zijn ;-)
Dat iemand anders ze d'r in schopt natuurlijk. Het zal wel moeten. We hebben gelukkig genoeg ,bewijsapen, die van deze gelegenheid gebruik willen maken. Misschien pakt er 1 zijn kans wel.
het enige waar die interlands voor zorgen zijn blessures voor de rest nergens belangrijk voor
Lingr komt qua stijl het meest in de buurt van de spits. Prima afmaker, prima bezetting voor de goal. Lijkt mij de minst slechte optie.
Waarom wachten met Sauer? Wat goed is komt snel. Kalm, balvast, doelgericht. Kortom, groot talent
Ivanusec in de spits. Sauer op links. Paixao op rechts. Lingr op tien. Daaracher Timber en Wieffer
Ja ja ja helemaal geen verkeerde optie echt niet,dat kan heel goed uitpakken,en nog wat wie zou jij in de voor hoede zetten dan?
Citaat: "en nog wat wie zou jij in de voor hoede zetten dan?"

Huh? Waar gaat dit over? Heb ik ergens geïnitieerd dat we iemand in de spits moeten zetten? Daarbij, jouw geciteerde tekst slaat nog niet op wat ik schreef?

En wat dat eerste betreft, dat hebben we gezien dat het goed kan uitpakken. Niet dus.
Dan zal minteh wel spits staan en alireza rechts voor
Alireza is de beste optie. In de CL.Ervaring en drive.Niet ideaal. Maar verrder kan dan iedereen op zijn plaats blijven spelen. Het is aan Slot . Als we thuis maar van Celtic winnen .Atletico uit dan zou een puntje mooi zijn
Alireza is de beste optie. In de CL.Ervaring en drive.Niet ideaal. Maar verrder kan dan iedereen op zijn plaats blijven spelen. Het is aan Slot . Als we thuis maar van Celtic winnen .Atletico uit dan zou een puntje mooi zijn
Een extra spits aantrekken transfervriij kan dat nog??
Ja, maar dat heeft geen zin. We komen alleen in de knel bij 2 CL duels, daar ga je geen hoop geld voor uitgeven (als er al een fatsoenlijke transfervrij spits te vinden zou zijn).
Plus, je kan hem toch niet meer inschrijven voor de CL.
Nee want die kun je niet meer inschrijven voor de CL.
lol, en de blessure leek wel mee te vallen.
In een weekje kan er nog veel gebeuren, dus we zien het wel weer.
Ik hou me maar vast aan de tendens dat schattingen vanuit Feyenoord vaak komen vanuit een negatief geschetst scenario. Meestal valt het dan wat mee toch. Atletico uit zal hij ook missen, hopelijk is hij half oktober weer beschikbaar.
Doe eens een beetje rustig allemaal, die paniek gelijk…

Igor spits, Minteh en Ivanusec op de flanken. Tis niet ideaal maar het komt goed.
Tuurlijk is dit ideaal we hebben zoveel keuzes
Interland voetbal geeft ons niet veel soeps
Ik heb sowieso al een hekel ana die interlands. Dit is één van de redenen.
Vond ik ook na Geertruida. Dat gezeur dat dan de marktwaarde omhoog gaat , neem ik maar voor lief. Dadelijk die Afrika cup. UEFA en FIFA pleuren heel het jaar vol. Kan hun de clubs schelen met blessures
Dit is echt heel zuur. Heb je van de zomer een mooie aanvulling gedaan op de selectie met echt dikke aankopen gebeurt dit. Voor de competitie is het op te vangen omdat Santi mag spelen. Maar potverdomme in de herhaling van de finale 1970 zijn beide spitsen out!

Ik ben heel benieuwd hoe Arne dit verlies gaat opvangen. De selectie is breed, maar de echte killers zijn er ff niet bij. Niet zoals Ayase en Santi. Echt waardeloos. Ik heb Celtic niet gevolgd en weet ook niet hoe ze staan ten opzichte van Feyenoord. Maar dit geeft de burger even wat minder moed.

Anyway, Heerenveen is te doen. Maar Celtic wordt even afwachten. Lets hope for the best.

Tevens waardeloos voor de klassieker. Had ze er graag in de tweede helft allebei in zien staan. Maar ja, ****** gebeurt.
Je zit wel erg in een dip , ik denk dat het wel mee valt , zaterdag geeft wel een indicatie waar Arne met zijn staf heen wil tegen die Schotten.
En om het simpel te houden, je speelt niet tegen Real Madrid of Manchester City
Geen dip. gewoon teleurstelling. de smaakmakers even weg.
Gewoon 442 spelen.. anders gaan we niet redden
Mee eens, 442.spelen. maar welke 2 spelen dan voorin?
Gelijk paniek?? Die jongen heeft 2 inval beurten gehad nog geen basis. Er is vast een oplossing.
Helemaal eens,is geen Ono, schiet er een bal in, maar voor de rest niet veel soeps
Een spits die een bal er in schiet? Klinkt als een goede spits
En zo gaan we van het ene uiterste naar het andere. De een zegt relax komt goed en de volgende zegt het is toch niet veel soeps.... zucht wordt soms wel moe die negatievelingen hoor
Gaat er meer om dat je geen Gimenez hebt. Je hebt gewoon een goede spits nodig in de Champions League.
Dat bedoelde ik eigenlijk, Gimenez mis je, geen ueda
Minteh vind je ook al d'r allerslechtste speler allertijden. En is Ueda dan nog slechter. Ga lekker op je neusjes forum lopen janken.
Kan me niet herinneren dat ik iets over Minteh heb geschreven, beetje minder snuiven en zuipen houd je helder
Gelukkig hebben we Dilrosun nog!

Dilroosuuun, waoo, Dilrosun, waaoo ooo ooooo!
😂😂😂😂
Ben blij dat ik er niet alleen in sta! Forza Dilrosun! Het kan alleen nog maar beter met hem! Ook als ie vertrekt dus.
Ik zou al de wedstrijden laten verzetten😂😂😂😂
Nou dat valt niet mee..tenzij de medice staf weer wonderen verricht
Ik hoor die ********* nog zeggen , ik hoop over 6 weken weer fit te zijn, dat ik mee kan doen met de volgende wedstrijd van ons Japan.
lingr beste optie in de spits een beetje een valse 9 hij kan het beste de nummer 9 rol uitvoeren qua scoren en druk zetten , of zeg ik nu iets geks?
Lingr erbij zeker niet gek ik zou alleen Paixao in de spits zetten Lingr op 10 kan mooi bijsluiten in de 16 stengs rechtsbuiten en Ivanusec linksbuiten
Ja en nee. Lingr in de spits zou prima kunnen, maar een "valse 9" is wel precies tegenovergesteld aan hoe hij de spitspositie zou invullen ;)
Tsss
Kopen we hem voor 10m met de gedachte voor de belangrijke eerste 2 CL duels. Mag die neit meespelen.
Gelukkig hebben we een goede brede selectie.
Zou je net maar zien dat Giminez vanavond ook geblesseerd raakt...
Die twee wedstrijden waren mooi meegenomen maar hij is toch echt gekocht om Gimenez op termijn te vervangen.
En het is mooi ruk ondanks die brede selectie want je komt dus zonder echte spits aan het spelen. Je gaat hoe dan ook op een noodoplossing uitkomen die niet ideaal is.
Ik moest een klein beetje overgeven bij de gedachte Ali in de Champions League..
Die krabbedam gister met ze domme gelul dat het allemaal wel meeviel heeft het weer is mis
Die knuppel weet echt he-le-maal niets!
Dacht ook dat Minteh voor Dordrecht was gehaald....
Ja sorry hoor. Ga dan niet naar VI. Ik kom er al een paar jaar niet en dat bevalt prima. Krabby=K*T
Voor iedereen die aan t piepen is over het stoppen van vriendschappelijke interlands: Gaat NIET gebeuren! Hoort er nou eenmaal bij als je goede spelers en dus veel internationals hebt….
Met je eens, maar een spierblessure oplopen in een oefeninterland periode , wat dus nergens over gaat, duidt er op, dat er weinig kwaliteit is bij de staf van sommige nationale ploegen
Ik denk dat Paixao in de spits staat tegen Celtic. Ik zou het zelf interessant vinden om Stengs als valse 9 te zien ongeveer zoals Tadic dat bij Ajax geregeld heeft ingevuld. Dan Lingr op 10 om het gat in te duiken als Stengs zich terug laat zakken naar het middenveld. Dat is een experiment dat denk ik of geweldig slaagt of compleet faalt.
Zou maar zo kunnen, ze zullen de komende trainingen wel wat gaan uitproberen en zaterdag denk ik ook, want verwacht niet dat Santi zaterdag speelt
Of Ivanusec als valse spits. Leo Sauer dartelen op links.
Zou ook kunnen. Ivanusec lijkt me wel een beetje hetzelfde type voetballer als Tadic die ook goed functioneerde als hangende spits. Dan is er ook nog de optie om Paixao links te zetten, Lingr op 10 en Stengs op rechts. Aan de andere kant haal je Ivanusec dan wel weg van de plek waar hij eindelijk een scorende speler is geworden en echt een verschil kan maken. Ik ben benieuwd waar Slot mee op de proppen komt.
Aanval in de champions league zal wel Ivanuseč-Minteh-Paixaõ worden met Minteh en Paixaõ afwisselend in de spits,
Al zou ik het niet gek vinden als Lingr of Jahanbakhsh in de spits staat
Krijg Feyenoord nog vergoeding als ze spelers opgeroepen worden.
In de wk kregen clubs wel vergoeding voor.
Dat is lekker, nou ja, Slot en zijn staf toveren wel weer.
Maar een spierblessure oplopen bij een oefeninterland periode , dan kunnen die Jappen wel een cursus komen volgen bij onze technische en medische staf.

Zaterdag zal ie wel wat uitproberen, want neem niet aan dat Gimenez zaterdag op het veld staat, want die moet vannacht nog een potje voetballen wat net als met die Jappen nergens over gaat, morgen vliegen en vrijdag een jetlag.
Donderdag zn jetlag en vrijdag ff uitslapen, dan is ie weer het mannetje. Hij heeft genoeg wedstrijdritme om een keer een training over te slaan en alsnog te weten wat hij moet doen.
Dat ie misschien niet de volle 90min volmaakt is prima. Kunnen we misschien nog een half uurtje zien wat Slot van plan is tegen Celtic
Inderdaad, dat hebben we gezien toen ie terug kwam van vakantie met al die potjes met Mexico
Wat je zegt...vakantie. toen had hij nog 7-10 dagen vrij na zn laatste wedstrijd. Nu heeft hij gewoon getraind, laatste wedstrijd gespeeld en dan komt hij weer naar NL.
Wat denken jullie wordt het Paixao, Minteh of opteert Slot voor een valse nummer 9 zoals Lingr of Stengs?
stoppen met die vriendschappelijke interlands joh. ****** man
Yes Dilrosun in de spits of Alireza...
Maar eerlijk, ikzou er Geertruida neerzetten, met nieuwkoop, trauner hancko hartman achter in is Geertruida snel, behendig en kei fanatiek
Dit is toch weer te bizar voor woorden. Ueda is letterlijk mede nu al gehaald om de eerste twee CL wedstrijden als volwaardige basis spits te fungeren. Nu mist hij juist die wedstrijden door een f*cking vriendschappelijke interland?
Dan maar spelen met Sauer, Paixao, Ivanusec voorin?
Nee natuurlijk niet, je gaat Ivanusec geen rechtsbuiten zetten en Sauer ook niet.
Het is letterlijk op die manier gecommuniceerd op Feyenoord.nl....
https://www.fr12.nl/nieuws/feyenoord-verwacht-dat-voetblessure-ueda-meevalt/amp
Stond vanochtend hier ook, zal zo wel updaten
Dan maar Paixão in de spits. Ivanušec links voor en Stengs rechts voor?
Ik vind stengs momenteel erg sterk op 10. Ik denk dat minteh de kans op rechts gaat krijgen
En in mijn ogen is het altijd beter om zo min mogelijk posities te wijzigen. Dus Stengs inderdaad op 10 laten.
Geen stress, Paixao speelde vorig jaar best prima in de spits
  • 1
  • 2