gimenez-1

VK Sportphoto

Europees

UEFA nomineert Gimenez voor Champions League 'Player of the Week'

Van de redactie

Santiago Gimenez is na zijn optreden tegen Lazio woensdagavond door de UEFA genomineerd voor Player of the Week in de derde Champions League speelronde. De andere genomineerde zijn David Raum van Red Bull Leipzig, Gabriel Jesus van Arsenal en Evanilson van FC Porto.

Net als in de afgelopen acht wedstrijden zag Slot zijn spits Santiago Gimenez ook tegen Lazio scoren; tweemaal zelfs. "Vooraf was er nieuwsgierigheid naar hem op het hoogste podium, of hij ook daar zou kunnen scoren. Het team heeft hem daartoe in staat gesteld en Santi heeft wederom laten zien dat hij de kansen dan wel binnen schiet."

Evanilson maakte voor zijn ploeg FC Porto een hattrick in de met 1-4 gewonnen wedstrijd tegen Royal Antwerp FC. De aanvaller kwam één minuut voor rust in het veld voor Borges en scoorde in de tweede helft drie goals. David Raum was belangrijk voor Red Bull Leipzig in de met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen Crvena Zvezda. De Duitse linksback scoorde de openingsgoal, gaf de assist bij het doelpunt van Xavi Simons en verzorgde de corner bij het derde doelpunt van Leipzig. 

Gabriel Jesus speelde dinsdagavond met Arsenal tegen Sevilla in de groep van PSV. De Braziliaan scoorde de winnende goal tegen de Spanjaarden. Stemmen op de UEFA Champions League 'Player of the Week' kan hier. 

Delen

Reacties

Kunnen we ook stemmen op 'referee of the week'?
Wat een koekenbakker die in zo'n wedstrijd 12 gele kaarten weet te geven.
Dat was voor mij een gevalletje Lahoz; kunnen we die ook vragen te stoppen met fluiten?
Zo, Santi weet nu ook dat Lazio geen stap vooruit is!
Goedemorguhhhhh kameraden!!
Allemaal stemmen op Santiiiiii