Bevestigd
Transfermarkt TN

KayneKVisuals

Transfers

Transfermarkt-update in aantocht: de prognose

FeyenoordTM

De Transfermarkt-update staat weer voor de deur. Bij de aanstaande update worden alle waardes van Eredivisie-spelers opnieuw onder de loep genomen. De uitkomst van de discussie komt live op dinsdag 17 oktober.

1908.nl discussieerde mee over de huidige transferwaardes van de regerend landskampioen en kwam daarbij op het onderstaande uit. De selectie van Feyenoord zal hiermee een totaalwaarde van 245.700.000 euro gaan vertegenwoordigen.

Speler Huidige waarde in miljoenen (€) Toekomstig ingeschatte waarde in miljoen (€) * Bijzonderheden
Justin Bijlow 15 15 -
Timon Wellenreuther 2 2.5 -
Kostas Lamprou 0.35 0.35 -
Mikki van Sas - 0.35 -
Dávid Hancko 25 30 -
Gernot Trauner 5 5 -
Thomas Beelen 2 3 -
Quilindschy Hartman 10 18 -
Marcos López 4 4 -
Lutsharel Geertruida 25 30 -
Bart Nieuwkoop 3 3 -
Mats Wieffer 15 20 -
Ramiz Zerrouki 8 8 -
Thomas van den Belt 2.3 2 -
Gjivai Zechiël - 0.5 Contractverlenging in aantocht
Quinten Timber 8 9 -
Antoni Milambo 1 1 -
Calvin Stengs 10 12 -
Ondřej Lingr 4 4 -
Luka Ivanušec 12 15 -
Igor Paixão 10 10 -
Leo Sauer 0.075 1 -
Javairô Dilrosun 6 3 -
Alireza Jahanbakhsh 4 3.5 -
Yankuba Minteh 2 3.5 -
Santiago Gimenez 25 35 -
Ayase Ueda 6 7 -

Bovengenoemde waardes zijn niet definitief. Wat de updates met de actuele ingeschatte transferwaardes gaat doen, wordt dinsdag 17 oktober bekend.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Vrij voorzichtige bedragen. denk dat we zelf ook eens gewoon hoofdprijzen moeten gaan vragen, zoals andere clubs dat doen. Wordt soms een beetje moe wanneer er weer een lage verkoop hebben gedaan (bv Kokcu slechts 25 mil + 5 milj aan bonussen) onder het mom: "we gunnen de overgang". Buiten de mooiste club van NL, zijn we ook gewoon een bedrijf dat te maken heeft met concurrenten die belachelijk hoge bedragen krijgen voor (in mijn ogen) spelers die vele malen minder zijn ( bv Alvarez naar Westham voor 38 mil + 3 milj aan bonussen). Wil je elk jaar om het kampioenschap willen voetballen (hetgeen ik natuurlijk als Feyenoorder hoop) zal je ook dure spelers moeten kunnen kopen en daarvoor zijn €€€ nodig die oa uit verkoop tranfers gegenereerd moeten worden.
Santi mag je als het zo doorgaat echt wel minimaal 60 miljoen voor vragen. Kom op zeg hey. En niet in de winter, pas in de zomer.
Ik verwacht toch echt meer voor Giminez ( 50?)
Mensen maak een profiel op Transfermarkt.nl, en ga daar de discussie aan ivbm de transferwaardes van onze spelers. We hebben nog een paar dagen, zo veel mogelijk reacties en discussie van ons gaat zeker helpen bij de waardes van onze spelers.
Timber en Hartman vrij bescheiden, verder kan ik er wel mee leven als dit het wordt.
Ivanušec verrast mij: voor 8 miljoen euro gehaald en na een paar wedstrijden al bijna verdubbeld.

Waarden gaan met name omhoog na CL-wedstrijden. Stengs blonk beide wedstrijden uit maar zijn waarde is niet verdubbeld. Hartman wel terecht verdubbeld. Hartman heeft nog geen haasje en Stengs zit net weer bij Oranje. Timber is nog niet opgeroepen maar maakt wel een geweldige ontwikkeling door waardoor 12 miljoen gepaster zou zijn.

Waarden Ueda en Minteh kloppen niet. Ueda is international en daar heeft Feyenoord 9 miljoen voor betaald. Minteh is snel, technisch, jong en gretig. Daar heeft Newcastle United 7 miljoen voor betaald.

Hancko is international, 2 CL-wedstrijden, 25 jaar, snel, kopsterk, opbouwend goed, contract tot medio 2026. Dan is 30 miljoen euro wel te laag.

Giménez heeft er 12 gemaakt dit seizoen maar wel tegen de laagvliegers. Hij mag soms invallen in Mexico en heeft nog geen CL gespeeld. Logisch dat zijn waarde niet verdubbeld is maar op 35 miljoen is gezet.
Anders lees je de tekst ook even helemaal. Vermoeiend die mensen allemaal dingen roepen en schrijven zonder de tekst goed door te nemen. OT: en dit allemaal toch wel dankzij Slot en Te kloese
De markt en omstandigheden bepalen een prijs.
Antony was nooit voor 100 mil naar United gegaan als Erik niet naar United was gegaan
Als alleen een Italiaanse club interesse had gehad was het minstens de helft van dat bedrag geweest
De 1e naam zal sowieso in waarde dalen, na weer een blessure
@FTM weet jij misschien hoe vaak de pagina geüpgrade wordt? Drie keer per jaar?
Zou je kunnen uitleggen hoe 1908 bijdraagt aan het bepalen van deze waarden en specifiek hoe jullie uitkwamen op de waardes van Santi, Timber en Zechiel?
Gevoelsmatig lijkt het idd aan de lage kant als het gaat om Geertruida, Hancko, Hartman, Timber, Sauer en Gimenez.
Nou wel erg laag! Als je ze voor die prijzen van de hand doet dan ben je een slechte technisch directeur.
Maar toch is het zo dat deze spelers voor veel meer weg gaan en weg kunnen dus ik snap dan niet waarop dit gebaseerd zou zijn
Ik neem aan dat dit niet de prijzen zijn waarvoor ze ook daadwerkelijk op te halen zijn?!
😂 vraag me soms echt af welk data ze gebruiken om deze lachwekkend cijfers te tonen. Is het nou slecht data of slecht data analisten? TM schat frimpomg op een waarde van 40M. Een van de velen onzin getallen daar.
Alles staat te lezen hoe ze dat doen ipv dom schrijven dat het nergens op slaat en in de volgende update zal die wel 50 miljoen waar zijn aangezien die in zijn vorige update veel van zijn g/a assists nog niet gemaatk had
Het is niet dom schrijven. Het is vraagtekens zetten bij metrics. Daarnaast of echt alles transparant straat, betwijfel ik zeer. Waar zal ik dat moet lezen want het is hier niet vermeld. Bronvermelding naar tm website heb ik niet veel aan.

Verder als je denkt dat een paar goals en assist 10 miljoen extra moeten leveren, denk ik dat je niet veel verstand van hebt. Frimpomg zweeft een hogere transferwaarde dan Ake, wat nergens opslaat.
Timber mag wel iets hoger. Denk eerder 10-15m
Pas weer spannend als de transferperiode opengaat. Tot aan die tijd gaat het niet over geld maar over waarde. En waarde maak je door wedstrijden te winnen, spelers te laten uitblinken op hogere niveaus en te laten zien dat je bij een beetje tegenslag de weerstand hebt om op te staan. Allemaal zaken die ik dit team en alle staf erom heen van harte toe vertrouw.

Wat betreft het meepraten van FTM in deze discussie kan er alleen maar verwezen worden naar Grouch Marx die zei: "Please accept my resignation. I don't want to belong to any club that will accept me as a member."
Timber plus 1 miljoen maar!??
Dan heb je echt niet zitten opletten. Heeft zich spectaculair goed ontwikkeld de afgelopen maanden. Heeft zijn waarde minstens verdubbeld tot 16 miljoen.

Ook Stengs heeft het geweldig gedaan en is -nu ook Koeman eindelijk wakker is geworden- ook minstens 16 miljoen waard.
Ze vergeten het bedrag van King Arne er bij te zetten: ON-BE-TAAL-BAAR.
En Dennis idem dito.
Voor die bedragen moet je ze ALLEMAAL niet weg doen.
Allemaal natte vinger werk. Wat een nutteloze bezigheid.
Schitterende vooruitgang hoe wij in het tijdperk van Slot van een selectie waarde van rond de 70 miljoen naar (waarschijnlijk) 250+ miljoen gaan!
Krankzinnige groei ja. Misschien tikken we de 300 zelfs nog aan dit seizoen.
Geen opwaardering voor Igor zou me verbazen, evenals een opwaardering van slechts 1 miljoen voor Timber
Transfermarkt update. Dat zijn toch wel sukkels: Gimenez staat voor mij op minimaal € 45 miljoen.
Ik zou zeggen hartman 22, stengs 15 timber en paixao 12. Maar hé, er is vast een reden waarom ik het niet doe
Willen jullie meer of minder transferwaardes?
Timber meer. Santi ook. Klopt niks van
Kan me er wel in vinden. Alleen Timber nog wel wat karig hoor, en mogelijk Stengs ook een beetje. Die beginnen op een behoorlijk niveautje te komen.
Snap ook echt niet waarom Trauner de verdedigende steunpilaar 5 was en ook nog 5 blijft?
En die zouden meer stijging hebben verdiend dan Wieffer imo.
Volgens mij is die gozer 32 ofzo. Dus we mogen blij zijn dat zijn prijs blijft staan
Paixao geen opwaardering? Santi maar 35 mil? Mogen wel wat hoger
Blijf het maar raar vinden dat zoveel mensen (en zelfs clubs) dit zo serieus nemen.
Marktwaarden zitten letterlijk in elke data-software/scoutingsprogramma verwerkt.
Ja, bepaalt door willekeurige mensen die een leuke site hebben gemaakt. Het feit dat dat zo serieus word genomen zegt veel over de voetbalwereld.
Precies. De instelling van de software zijn bepaald door mensen. Als mensen belachelijk métrics gebruiken, krijg zulke onzinnige bedragen.
Vind Timber zijn waarde niet overeenkomen.
Santi ook voorzichtig.

Ben benieuwd naar de definitieve uitkomst.
Timber is nu wel echt lekker bezig, super fit en gewend aan Slotbal, en op zijn eigen positie
Ik teken protest aan tegen de 35 mio van Santi!!
Mag hoor. Nog geen vaste kracht bij Mexico en mag het nu laten zien in de UEFA Champions League. Kort daarop volgt er weer een update.
Wiefer 15m? Dan op basis van wat. Paar potjes bij oranje en een paar goede wedstrijden in de eredivisie. Want Europees laat hij nog niet zien.
Timber en Stengs enorm ondergewaardeerd, Stengs was 1 van de uitblinkers op CL niveau.
Als Gimenez er een aantal in de CL inlegt kan het naar 60m.