Transfers

Update Wilfried Gnonto: Slot zet seinen op groen

FeyenoordTM

Goed ingevoerde bronnen bevestigen aan 1908.nl dat Feyenoord er nog steeds alles aan wil doen om Wilfried Gnonto naar De Kuip te halen. Nadat merendeel van het Maasgebouw al zwaar overtuigd was, is nu ook hoofdtrainer Arne Slot volledig overtuigd geraakt. De spits zelf heeft te kennen gegeven dat een stap naar de eredivisie ideaal is voor het vervolg van zijn carrière. Hij wees eerder een Belgische topclub af.

Het is nu aan de beleidsbepalers van Feyenoord om met FC Zürich in onderhandeling te gaan. Volgens ingewijden ziet FC Zürich het niet zitten om met een minder gemotiveerde speler het seizoen in te gaan: Hoe langer de Zwitsers wachten, hoe minder de goalgetter waard wordt. Gnonto loopt medio 2023 uit contract in Zwitserland.

Het enige actiepunt voor Dennis te Kloese is nu om de onderhandelingen aan te gaan. Een deal kan nog even op zich laten wachten, want Feyenoord en FC Zürich moeten elkaar nog wel gaan vinden. Desalniettemin staan alle seinen op groen in het Maasgebouw om de Italiaans A-international binnen te hengelen.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Er is al een tijd niets meer geschreven over een andere speler die aan Feyenoord gelinkt werd: iemand enig idee hoe het met die Borbas gaat? Wordt die nog overwogen wordt die nog binnengehaald.
Koulibaly > Chelsea
Senesi > Napoli
Zou dat kunnen?
@FTM is psv ook in de race voor gnonto ?
Voor zover ik begrepen heb heeft Gnonto zelf al overeenkomst met Feyenoord omdat hij onze club als beste vervolg stap ziet in zijn carrière. Bij goed presteren nog meer speeltijd en Europees voetbal zekerheidje
Volgens mij zijn de onderhandelingen allang gaande maar zijn deze vertraagd doordat die president van Zurich de media opzocht en hoog in de boom ging zitten. Dat Slot de seinen nu op groen zet daar geloof ik niks van. Alsof Slot de boel vertraagde. Mogelijk is dit verhaal nu gelekt door Feyenoord om tijd te winnen om de onderhandelingen voort te zetten en de supporters weer even koest te houden denk ik.
Laten we hopen dat Slot de boel niet vertraagde. Dat zou namelijk betekenen dat Slot een of ander vetorecht heeft. Natuurlijk is het belangrijk dat een trainer achter de aankopen staat maar uiteindelijk is ook hij maar een passant.
Hoe concreet is Feyenoord voor Borbas?
Wanneer gaat de redactie die eencellige nieuwsgekkies eens van de website verwijderen?
Zieke avatar heb je man, mooie photoshop!
Slot zet seinen op groen om deze speler deze week nog te halen in plaats van te wachten tot einde van de transferperiode. Betekent wel dat er een speler minder gekocht wordt (geld kan je maar één keer uitgeven) maar dat er een extra huurling komt.
Ben je CFO bij Feyenoord? Het blijft speculeren wat wij wel of niet kunnen herinvesteren.

Maar het is duidelijk dat onze directeur snap wat er nodig is om waarde te creëren op het veld.

Dus het zou mij niets verbazen dat er nog flink geïnvesteerd gaat worden en eventueel een risico genomen gaat worden voor een cruciale positie als die van spits.
Vreemd dat dus blijkbaar Feyenoord in de vorm van Arnesen al daadkrachtige interesse toont in een speler terwijl de trainer Slot daar niet van overtuigd is?
Geloof je nou echt alles wat geschreven wordt?
Duh, dat is nou juist mijn punt!
Dan wil ik je één levensles meegeven: Geloof niets van wat de media schrijft.
Op zich een interessante vraag. Stel nou dat is het geval. Scouting en TD zijn volledig overtuigd maar de trainer niet. Moet je een jonge talentvolle speler dan maar niet aantrekken? Diezelfde trainer kan een paar maanden later weg zijn.
Feyenoord nog interesse in Brynhildsen? Wellicht een interessante speler, kost nog niet veel op het moment en zelfde zaakwaarnemer als Aursnes dacht ik.
Het is wel stil hé FTM, voor de buitenwereld dan, ik zou haast denken dat we niks meer gaan contracteren. Terwijl en sowieso nog wel 4/5 spelers bij moeten... Beginnend met een linksback. De lekjes zijn op dit moment aardig gedicht lijkt wel
Op de achtergrond zal er genoeg spelen, ben blij dat we niet alle geruchten horen, creeert alleen maar valse hoop
Ondanks de hype die nu heerst rond hem zou ik wel blij zijn met zijn komst. Dit geeft Feyenoord ook meer aanzien. Een groot talent wat voor Feyenoord kiest is gewoon top. Ben ook wel overtuigd van zijn kunnen. Ben benieuwd of dit voor zondag rond komt.
Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat Glaucio zijn voetbalschoenen weer aan heeft getrokken. It's happening!
@ftm ik begreep dat Willy voornamelijk als linksbuiten gezien wordt. Er komen weinig spitsen namen voorbij, is Feyenoord ook op zoek naar een echte spits. En vang jij interessante namen op voor die positie ?
Buiten hem komt er nog een ander type spits aan
@FTM booras of een andere spits waarvan we de naam nog niet gehoord hebben?
Die is veel te duur joh, z’n transferwaarde wordt geschat op 12 miljoen
Hij is nog niet binnen hoor, dit bericht laat door schemeren tot gnonto al binnen is
@ftm ik begreep dat Willy voornamelijk als linksbuiten gezien wordt. Er komen weinig spitsen namen voorbij, is Feyenoord ook op zoek naar een echte spits. En vang jij interessante namen op voor die positie ?
Hopelijk komt Harmeet Singh uit de helikopter
Geweldig nieuws! Is gewoon een supertalent. Hopelijk lukt het.
@FTM is feyenoord al persoonlijk rond met gnonto?
Nee, wel toezegging gekregen dat hij het ziet zitten
@FTM is feyenoord al persoonlijk rond met gnonto?
Voor links, of in de punt?
Is eigenlijk geen rasechte nummer 9, maar voor op links lijkt Dilrosun al gekomen.
Als ie wel voor links zou komen, hebben we sowieso nog een spits nodig. Volgens blijft het hier dan ook nog niet bij..
Veel liever 5 mio extra investeren en Castellanos halen.
Wat een hype voor een speler die zich nog maar moet bewijzen bij Feyenoord. Is bij Zurich gewoon wisselspeler en de enige reden dat hij mee mocht doen met (een heel erg pover) Italië is dat hij een dubbele nationaliteit heeft en ze anders bang waren dat hij voor Ivoorkust zou kiezen. Beetje rustig aan makkers..
Vandaar dat er 23 clubs achter een speler met de waarde van wel 10 miljoen aan zitten….
Zeg ook niet dat hij er niks van kan, maar de hype is veroorzaakt doordat hij mocht debuteren voor Italië. Dat heeft zijn waarde laten exploderen en dat is in mijn optiek niet helemaal terecht. Het is gewoon een leuk talentje dat een gokje waard is voor Feyenoord mits ze goed onderhandelen. Kan een hele grote cultheld worden, of het wordt een gevalletje Baldé
Wel een verschil hoor. 1. Hij komt uit de Inter opleiding en kon daar een contract krijgen 2. Als wisselspeler scoorde hij bijna 1 op 2 op 17-18 jarige leeftijd in een seizoen dat zn club kampioen werd. 3. Als 18 jarige een assist en doelpunt tegen Duitsland in jouw eerste interlands.

Ja de hype is overdreven maar komt natuurlijk omdat dit het soort speler is wat Feyenoord eigenlijk normaal gesproken niet haalt of niet kan halen.
Wel redelijk met je eens dat de hype nogal overdreven wordt, maar we mogen wel degelijk enthousiast zijn. Dit is een van de grootste aanvallende talenten buiten de top competities. Dit is een jongen die we de afgelopen jaren nooit hebben kunnen halen. Dus alleen het feit dat we hem al kunnen halen word ik enorm blij van. Hoe hij gaat presteren is natuurlijk nog maar de vraag, maar ik denk dat hij heel goed in het spel van Slot past.
Hoe leuk zou het zijn dat hij niet wordt gepresenteerd en zondag uit het niets de helikopter uit stapt 🇮🇹🔥
Zou mooi zijn, investeren in jonge talenten.
Laten we hopen dat hij haalbaar is voor ons
Deal niet te lang laten wachten
Nou door heel de hype zijn mijn verwachtingen erg hoog! Ik ken heel die gozer niet, dus mocht het lukken om hem binnen te halen dan verwacht ik erg veel van die jongen!
@FTM verwacht je dat Feyenoord überhaupt de onderhandeling aan gaat en zoja hoe schat je de slagingskans in?
Die heeft tot nu toe prima werk geleverd, maar als Feyenoord,slot en gnonto zelf wil met het aflopende contract moet dit toch zo goed als rond gaan komen ? Zurich zal het nog wel willen trekken Ivo cl voorrondes lijkt me?

zal nog wel enkele weken gaan duren niet ?
Super, eerder meldde @FMT dat het nog enkele weken kon duren voor ze überhaupt toenadering zouden zoeken, is dat nu veranderd? Eventueel een snelle deal?
Feyenoord is nu volledig afhankelijk van hoe erg DtK haast maakt. Of niet.
@FTM is Feyenoord ook nog actief op de Japanse markt of is dat voorbij? Mogelijk Araki?
Iedereen doet alsof de wereld vergaat als deze jongen niet komt. Tot 4 weken terug had 95% niet van de beste jongen gehoord en nu liggen supporters wakker van het feit of hij naar ons komt of niet. Sterkte straks met echte tegenslagen in de grote mensen wereld.
Mensen worden enthousiast omdat we serieus gelinkt worden aan een van de grootste aanvallende talenten buiten de topcompetities. Mag het?
Er wordt al gejuicht alsof ie binnen is, de verlosser.
In feite zijn we nog net zover als pak en beet een dag geleden, laat Te Kloese maar wat vaart maken nu zodat die jongen wat mee kan doen in de voorbereiding.
Ja echt machtig mooi man 🤥
Walemark en Dilrosun zijn puin.
Denk dat beide spelers je nog gaan verrassen dit seizoen!
Please laat Dennis een bod doen.

Geen enkele Feyenoorder heeft zijn hartslag op rustmodus de laatste paar weken.
Ben benieuwd waarom Slot dan daar minder snel van overtuigd was dan de die grauwe koppen in het Maasgebouw. Is daar iets over bekend?
Omdat die een grote hap uit t budget gaat kosten, waardoor je creatief moet zijn om de rest van je posities te versterken
Heerlijke maandag is dit dan toch aan het worden, moeten beide partijen toch uitkomen??
Betekent dit dat Slot vandaag officieel groen licht heeft gegeven er alles aan te doen om hem te halen? Want dan zouden ze vanaf morgen keihard aan de deze transfer kunnen werken. Of heeft Slot al een tijdje geleden akkoord gegeven, maar is dat nu pas gelekt? In dat geval duurt het nog steeds lang..
Hoop tot ze ondertussen al bezig zijn hoor
Lekker man!!!! Tijd voor een vreugdedans😀
Goede update, dit maakt duidelijk dat Feyenoord nu echt gaat onderhandelen met Zürich 👍
  • 1
  • 2