Betrouwbaar
mk20101845525

VK Sportphoto

Nieuws

'Uroš Spajić staat voor terugkeer bij Rode Ster'

FeyenoordTM

Oud-Feyenoorder Uroš Spajić zat lang zonder club, maar de centrumverdediger kan terugkeren bij zijn oude club Rode Ster Belgrado. Dat meldt het Servische Mozzartsport. Spajić brak bij de Serviërs door vanuit de eigen jeugd.

Spajić was sinds afgelopen zomer clubloos. De rechtspoot liep destijds uit contract in de Turkse Süper Lig bij Kasimpasa, waar hij nog enkele dagen teamgenoot is geweest van one season wonder Nicolai Jørgensen.

Een knieblessure hield de Serviër lange tijd aan de kant. Het afgelopen halfjaar heeft Spajić voornamelijk benut om te revalideren. 

Spajić kwam in de zomer van 2021 over naar Feyenoord. Hij werd door de Rotterdammers gehuurd van het Russische FK Krasnodar. De Serviër kwam via Transferroom op de radar bij Frank Arnesen. Hij speelde uiteindelijk 27 officiële duels in het shirt van Feyenoord.

Bij zijn terugkomst in Rusland kwam Spajić nog een halfjaar uit voor FK Krasnodar. De verdediger maakte een halfjaar later de transfervrije overstap naar Kasimpasa.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Vond hem eigenlijk niet eens zo slecht toen hij bij ons speelde, maar als je hem vergelijkt meet Trauner en Hancko dan kun je wel duidelijk zien dat de club enorme stappen heeft gemaakt
Spajic vs janssen. Feyenoord vs utrecht play off finale