Bevestigd
chris-woerts-videostill-sbs6

Nieuws

Van den Brink reageert verbolgen op beweringen Chris Woerts

Stan

Chris Woerts wist deze week via het X-account (voorheen Twitter) van Vandaag Inside te melden dat vastgoedondernemer Bert van den Brink Feyenoord momenteel van een financiële injectie voorziet. De investeerder, die eerder nog miljoenen stopte in SC Cambuur, heeft inmiddels gereageerd op de uitspraken van Woerts.

Woerts, voormalig commercieel directeur van Feyenoord, beweert dat Van den Brink zich terug heeft getrokken uit het stichtingsbestuur van Cambuur en een groot aantal van de Vrienden van Feyenoord heeft uitgekocht. Daarnaast zou hij de Rotterdammers een bedrag geschonken hebben om zo slagvaardiger te kunnen handelen op de transfermarkt. 

Onder het Facebook-bericht dat 1908.nl plaatste over de beweringen van Woerts kwam Bert van den Brink met de volgende reactie: "Hoe verzin je dit?" Nadat deze site Van den Brink vroeg om zijn reactie nader te toe te lichten, liet de ondernemer het volgende weten: "Chris heeft de klok horen luiden, maar weet niet waar de klepel hangt. Eigenlijk triest voor Feyenoord, maar ook voor Cambuur."

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Wie neemt Woerst nu nog serieus??😂😂
Maar er is dus wel iets gaande als hij zo iets zegt
Blijft een 't y f us l u l hé die woerts
Tijl alerts. Wiertz weet zijn eigen klepel niet eens te vinden. Ongelofeloos dat zo'n fantast commercieel directeur is geweest. Geen wonder dat het zo slecht ging dan.
Chris Woerts is als een mug in je slaapkamer. Niks aan die vent.
hij heeft de **** horen klotsen maar weet niet waar de tepel hangt ach woerts heeft daar wel meer last van
Ok, klok - klepel. Dus zoals vaker bij Woerts kleurt hij het verhaal naar eigen believen in... maar ik lees niet "allemaal gelogen, helemaal niets van waar."

Dus mogelijk wél opkopen van aandelen VvF en géén extra geld voor versterkingen. Of wel een gift, maar ook gewoon bij Cambuur actief blijven...

Ik zou zeggen: als meneer Bert dan toch reageert, schep dan gewoon duidelijkheid. Hoef je je niet voor te schamen.
Hij is dat niemand verplicht. Zeker die engnek Chris Woerts niet.
Hij werd ook door 1908.nl om een reactie gevraagd en niet door Chris ;-)
De facebook-reactie "Hoe ver je het?" is duidelijkheider in de zin van: het is allemaal gelul van Woerts dan de 'verheldering' aan 1908.

Het 'verhaal klok en klepel' geeft juist de ruimte voor speculatie. Althans, ik ben juist nu extra nieuwsgierig hoe de vork wél in de steel zit.
Het is dus juist geen gelul... anders gebruikt hij dat spreekwoord niet...
Klinkt meer als reactie van iemand die niet wilde dat het uitlekte en graag anoniem Feyenoord had willen steunen...
Maar het klinkt ook weer niet als een volledige ontkenning. Zoals zo vaak wellicht een klein beetje waarheid en de rest erbij verzonnen.
Precies wat ik net zeg hieronder ;-)
Maar iedereen heeft alweer de conclusie getrokken dat het "bullshit" is...
"...Nadat deze site Van den Brink vroeg om zijn reactie nader te toe te lichten, liet de ondernemer het volgende weten: "Chris heeft de klok horen luiden, maar weet niet waar de klepel hangt. Eigenlijk triest voor Feyenoord, maar ook voor Cambuur."..."

Dit betekend dus dat er weldegelijk iets aan de gang is... Anders zou hij het zo niet formuelren...
Dus complete onzin is het ook weer niet...
Ach ja, Chris weet heel veel dingen zeker.
Enige wat zeker is, is dat je uitspraken van Chris met een kilo zout moet nemen.
Als Chris iets roept weet je bij voorbaat al dat het bullshit is. Dat die nitwit ooit een directie functie heeft gehad bij Feyenoord zegt heel veel over het niveau van de clubleiding destijds..
Verrassend…Chrisje zit weer uit zn nek te lullen.
Chris begint morgen een juice kanaal... :-)