rene-van-der-gijp

VK Sportphoto

Nieuws

Van der Gijp over Berghuis: "Dat hele team wordt er door beïnvloed"

Van de redactie

Na afloop van de Klassieker hekelde Steven Berghuis de berichtgevingen in de media. De aanvaller vertelde tegenover ESPN dat René van der Gijp zich stemming makend over hem had uitgelaten.

Van der Gijp reageerde vanavond in Vandaag Inside op de aantijging. “Ik heb gezegd dat ik Berghuis niet zou meenemen. Maar ik had hem ook niet opgesteld”, zegt hij over zijn eerdere opmerkingen. “Dus dan ga je een hoop gezeik krijgen in de bus, met die spelers van Ajax. Die denken toch ‘ja Berghuis is erbij, wat zal er gaan gebeuren?’. Dat hele team wordt er door beïnvloed. En dan zou ik zeggen – ook omdat ik hem toch niet zou opstellen – laat lekker thuis”.

Berghuis gaf bij ESPN aan veel narigheid dat op social media voorbij komt te zien. “Ga er vanaf jongen. Weg met Facebook en Twitter. Weg met al die rommel”, aldus Van der Gijp die aangeeft zelf niet op social media te zitten en de berichten aldaar niet serieus te nemen.

Van der Gijp vind Berghuis wel een goede voetballer. “Ik zou hem hebben opgesteld als ik de hele week had gezien dat het hem niks deed. Maar dat deed het hem wel”. 

Delen

Reacties

Stop nu eens om de mening van Gijp te publiceren, negeer die hele Talpa kliek, dat zijn toch alkemaal mensen met een zeer beperkt denk vermogen.
Met onsamenhangend gel*l om de werkelijkheid heem praten, typisch griezel Gijp.
Hij praat om te praten.
Omdat slap lullen z’n werk is.
Rene, lekker je bek houwen