Bevestigd
rn2024322rn20240322-0567

VK Sportphoto

Nieuws

Van Dijk over Slot: "Kan een Liverpool-coach zijn"

FeyenoordTM

Virgil van Dijk heeft zich uitgelaten over de concrete beweging tussen zijn werkgever Liverpool en Arne Slot, die volgend seizoen mogelijk voor de groep staat bij de Premier League-club. De centrale verdediger deed dat tegenover ViaPlay.

Liverpool verloor zaterdag belangrijke punten in de titelstrijd. De ploeg van Jürgen Klopp, die nu nog hoofdtrainer is bij de Engelsen, deed dat in de derby tegen Everton. Op Goodison Park is Everton met 2-0 te sterk gebleken na doelpunten van Branthwaite en Calvert-Lewin.

Na afloop van het duel werd Van Dijk bestookt met vragen. "Is er over de komst van Slot met jou gesproken?", luidt de eerste vraag. Van Dijk was daarop helder: "Nee, nee."

Op de vraag wat de aanvoerder van The Reds van de mogelijke komst van Slot zou vinden, reageert Van Dijk: "Dat is lastig om nu te beantwoorden. Ik denk dat Arne Slot een van de betere Nederlandse coaches is. Met zijn manier van spelen en zijn filosofie kan het wel een Liverpool-coach zijn."

De deal bevindt zich in een vergevorderd stadium, maar er is nog geen witte rook. Dat weet ook Van Dijk. "Wat ik nu lees en hoor, is dat het nog lang niet rond is. We zullen het wel zien. Volgend jaar zullen we ons daarop focussen."

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Tja, lekker nietszeggend dit. Alsof je van een mogelijke toekomstige coach zou zeggen dat ie ruk is..
Is er over de komst van Slot met jou gesproken?
Alsof de mening van van Dijk belangrijk is.
Het zou maar zo kunnen dat Slot de opdracht krijgt om te verjongen en of er dan nog plaats is voor van Dijk waar de sleet al overduidelijk zichtbaar is, is nog maar de vraag