feyenoord-go-ahead-eagles-3-0-kampioen-jim-breeman-sports-photography-46

VK Sportphoto

Nieuws

MATCHDAY • Go Ahead Eagles - Feyenoord

Karst

Het is weer Matchday! Feyenoord gaat midweeks op bezoek in Deventer. Om 21:00 uur trappen de Rotterdammers in de Adelaarshorst het duel tegen Go Ahead Eagles af, onder toeziend oog van arbiter Blank.

Na de gewonnen bekerfinale reist de selectie af naar Deventer voor de ontmoeting met Go Ahead Eagles. Feyenoord heeft nog vier wedstrijden te spelen dit seizoen, waarin slechts één punt nodig is om de tweede plaats officieel veilig te stellen.

Het zou zomaar de laatste wedstrijd van het seizoen kunnen zijn waarin Feyenoord zich de regerend landskampioen kan noemen, want koploper PSV komt ook vanavond in actie tegen sc Heerenveen om 18:45 uur. Bij puntverlies van Feyenoord en winst PSV worden de Eindhovenaren landskampioen in de bus terug naar huis.

De vorige ontmoeting met Go Ahead Eagles in Deventer was een waar doelpuntenfestijn. Na maar liefst zeven treffers namen de Rotterdammers de drie punten mee terug naar Zuid, met een eindstand van 3-4. Danilo was de grote man met twee doelpunten. Een recentere ontmoeting tussen beide ploegen dateert van 14 mei 2023, toen Feyenoord in de kampioenswedstrijd met 3-0 won van de Eagles. Het laatste puntverlies tegen de ploeg uit Deventer dateert van 2016, toen werd er op bezoek met 1-0 verloren.

Onder leiding van Arne Slot wil Feyenoord na het winnen van de veertiende 'dennenappel' de goede reeks voortzetten en de drie punten naar Rotterdam brengen. De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Feyenoord begint donderdag om 21:00 uur en is live te volgen op ESPN of via het Liveblog op 1908!

Delen

Reacties

Nog geen reacties