feyenoord-union-st-gillis-0-0-jim-breeman-sports-photography-40

Jim Breeman Sports Photography

Nieuws

Van Hanegem: "Zonder Zerrouki op het middenveld zou het beter gaan, dachten veel mensen"

Van de redactie

Willem van Hanegem heeft niet genoten van de ploeg van Arne Slot tijdens de Rotterdamse derby tussen Sparta en Feyenoord. In het Algemeen Dagblad geeft 'De Kromme' aan dan het spel van de ploeg van Zuid wederom bedroevend was. Wel zag de Feyenoord-icoon twee lichtpuntjes, Yankuba Minteh en Leo Sauer.

"Het was bedroevend wat Feyenoord liet zien. Yankuba Minteh maakte het verschil. Die was zo dreigend dat Sparta vaak één of twee mensen in de rug van Django Warmerdam moest zetten om dat gevaar in te dammen", aldus Van Hanegem. Het middenveld blijft tot op heden een probleem voor Arne Slot. "Mats Wieffer was wederom niet best. Zonder Ramiz Zerrouki zou het beter moeten gaan op het middenveld, dachten veel mensen. Maar Wieffer en ook Quinten Timber, die het spel vertraagt en vaak geen idee heeft hoe vrij hij staat, speelde weer slecht. Zoals ik ook Dávid Hancko iets te vaak blind met de bal de drukte in zag lopen", geeft Van Hanegem aan. Wel zag hij ook een andere jonge speler positief opvallen. "Zijn landgenoot Leo Sauer was wel een lichtpunt. Leuke speler is dat."

Door het wegvallen van Justin Bijlow vanwege een polsbreuk kijkt 'De Kromme' liever naar de eigen jeugdopleiding. "Bij Feyenoord hebben ze Kostas Lamprou gehaald als keeper. Maar niet om te keepen, want nu Justin Bijlow er waarschijnlijk voor lange tijd uit is, moet er een nieuwe doelman worden gekocht. Er zal in de jeugdopleiding van Feyenoord toch wel een aardige keeper rondlopen die eventjes als derde doelman kan functioneren?"

"Als je Lamprou haalt, dan is dat toch omdat hij eventueel in actie moet komen? Timon Wellenreuther kan Bijlow voorlopig wel vervangen, dat deed hij vorig seizoen ook. En op Het Kasteel tegen Sparta had hij alweer een belangrijke ingreep, toen Pelle Clement op weg leek naar de 3-1. Mede daarom pakte Feyenoord nog een punt", sloot Van Hanegem af.

Delen

Reacties

Timber prima wedstrijd, maar moet lekker rechtsback gaan spelen, zeker als Geertruida weg gaat
Zerrouki even proberen op 6 ipv Wieffer..
Sorry hoor weet niet welke wedstrijd jij hebt gekeken maar timber was echt diep en diep droevig aan het spelen.
Voor 6 miljoen is Wijnaldum op te halen. Wil blijkbaar nog niet terug naar NL. Maar als Slot een beetje zn best doet moet t toch haalbaar zijn? of ben ik nou gewoon gek?. Ideale middenvelder voor ons
Betaal jij zijn salaris?
Lekker wegblijven, heeft ook geen restwaarde.
Voor ie naar Roma ging had ie nog kunnen komen maar bij mij krediet verspeeld.
Alsjeblieft geen Wijnaldum, over de top en strijkt een mega salaris op.
2 Gelijke spelletjes en iedereen is in paniek. Wij moeten duidelijk nog een paar lesjes leren, en daar zijn we nu mee bezig. De kunst is nu, om zo weinig mogelijk te verliezen, totdat het beter begint te lopen. We zitten niet zo ver, van aanvaardbaar meer af ;-)
Nog los van de poppetjes en de kwaliteit; We spelen ook al twee weken zonder de benodigde intensiteit. Totaal geen tempo en ook weinig beweging zonder bal. Onze speelwijze vereist dat je als elftal elke keer 100% aan energie erin stopt. Dat is overigens iets anders dan 'je best doen'. Maar het elftal loopt erbij alsof ze aan het eind van hun latijn zijn ipv aan het begin van een nieuw seizoen zitten.
Daarom was ik het niet eens met Valentijn Driessen dat dankzij Jeroen Rijsdijk Feyenoord gelijkspeelde. Met al zijn sterke Spartaspelers was het ook gelijk geworden met Minteh en Sauer als invallers. Dit wordt een beetje zielig wat Driessen allemaal beweert. Willem Van Hanegem geloof ik eerder. Zegt altijd zinnige dingen. En Slot heeft Ramiz Zerrouki nog lang niet opgegeven, hoor. Iedereen op het middenveld kan slachtoffer worden van gezoek van Arne naar goede middenveld.
Wat mij gisteren vooral opviel dat tot de wissels eigenlijk het hele elftal stil stond, hoe kan je in godsnaam een fatsoelijke aanval opzetten , als er geen beweging zonder bal is.
Wat Antwerp in Stengs zag, is mij een nog groter raadsel, dat heeft ie goed kunnen verbergen tot nu, volgens mij de enige optie om hem als rechtsbuiten te proberen, maar middenveld komt ie van alles tekort.
En Timber, tja, die speelde gisteren z'n beste wedstrijd tot nu toe en dat zegt genoeg denk.
Kortom, is een lastig verhaal zeker als je meeneemt dat Hartman z'n vorm nog niet heeft en Geertje met z'n gedachten ergens anders is.
Timber is gewoon veel te statisch en te voetbaldom als middenvelder. Weinig overzicht, geen splijtende passes, weinig goede combinaties. Die voorzet in de handen van de keeper gister was een kans waarmee veel simpelere middenvelders feilloos een assist mee leveren.
ik vond Timber voor het eerst best ok spelen eigenlijk
als Wieffer en Stengs wat beter gaan spelen kan dit best een prima middenveld zijn
met Zerouki als backup voor Wieffer, vd Belt voor Timber en hopelijk nog een versterking als vervanger voor Stengs
Als je Zerrouki haalt, dan weet je dat je je middenveld anders moet invullen. Het lijkt erop dat dit onvoldoende is getraind. Toch opvallend als je een kleine 2 maanden aan de gang bent.
Ik mis inderdaad echte creativiteit. Waar ik al bang voor was, Stengs is op zekers geen Szymanski. Komt in de verste verte niet in de buurt. Ik vind dat Stengs echt achterblijft in het drukzetten, in doortastendheid en power. Voetballend brengt hij niets extra's.
Timber is geen 8 à la Kokcu. Dus feitelijk hebben we een 8 en een 10 nodig. Daarmee lijkt de koop van Stengs nu al overbodig te zijn geweest en had ik persoonlijk liever gezien dat die miljoenen van Stengs in Szymanski werden gestopt.
Stengs moet nog wat meer conditie krijgen.
Daardoor wordt hij niet sneller in zijn doen en laten.
Inderdaad wat je mist is een speler die de bal wil en dan verdeeld.
Hele middenveld is bang om de bal te krijgen.
Het probleem is niet wel of geen Zerrouki / Wieffer. Het probleem is het compleet ontbreken van een echte 8 en 10.
Slot geeft aan we creëren teweinig dus vind je t gek met zo'n middenveld
Dat niet alleen, maar Feyenoord wil ook veel te veel door het midden (en dus de drukte) voetballen.
Flanken worden veel te weinig gebruikt, daarbij was de overlap van Geertruida welgeteld 0x over rechts waardoor Paixao en jahanbaks, in de 1e helft, er volledig alleen voor staan
Dat is ook waar Jeff.omdat het middenveld geen echte creatieve spelers heeft.dus ivanusec is ook niet nodig.sauer op lb
Zoals wel vaker stelt Willem de zaken weer onjuist voor om dan op basis van zijn onjuiste voorstelling een verhaal af te steken dat dan logischerwijs onzin is. Niemand heeft 1 op1 beweerd dat het zonder Zerrouki beter zou gaan. Wat is beweerd, en m.i. terecht, is dat je met Wieffer en Zerrouki op het middenveld twee vrijwel identieke middenvelders opstelt en dat dat zeker met Timbe erbij een middenveld met te weinig diepgang en te weinig echte creativiteit oplevert.
Dat is een heel ander verhaal dan dat het aan Zerrouki zou liggen. Slot had er gisteren ook kunnen kiezen om Wieffer niet op te stellen en Zerrouki wel. Dan hadden we de vermoedelijk dezelfde teleurstellende wedstrijd met het zelfde teleurstellende resultaat gezien. Zerrouki en Wieffer zijn in veel opzichten inwisselbaar alleen Kokcu en Timber + Szymanski en Stengs zijn dat allerminst. Daar zit naast de niet vlekkeloze vorm van de aanvallers het probleem en dus niet bij 1 speler als Zerrouki of wie dan ook.
Slot had ook kunnen kiezen om Wieffer en Zerrouki op te stellen, wat eigenlijk ook zijn vooropgezette plan was.
Dan had je in ieder geval voorkomen, dat Sparta regelmatig het middenveld kon oversteken.
Je hebt gewoon mazzel gehad gisteren dat die trainer van Sparta oliedom wisselde, anders had je er dik vanaf gegaan.
Blijft het feit dat we in ieder geval geen 10 hebben, Stengs en Timber kunnen dat niet, dat is wel helder en ook niet op 8.
Het probleem is vergelijkbaar met de eerste seizoendshelft vorig jaar, toen draaide het middenveld ook moeizaam met Kokcu, Timber, Szymanski, toen Timber geblesseerd raakte en Wieffer erin kwam, begon het te lopen.
Prioriteit moet volgens mij een 10 zijn, dan zien de wereld er al heel anders uit.
Maar ja, waar haal je die ?
Hancko speelde gewoon weer een hele goede wedstrijd. Die keren dat hij naar voren stoomde was aan het eind van de wedstrijd toen er wat geforceerd moest worden. Dan word je opportunistisch. Sauer schopte die bal er heerlijk in, maar voegde eigenlijk vrij weinig toe. Hij is nog jong en laat wel een hele hoge basistechniek zien dus die moet nog groeien. Als we dan toch moeten kiezen dan speel je niet met Ali, maar met Sauer of Minteh. Minteh maakt nog wat verkeerde keuzes, maar zorgt voor dreiging er gebeurt wel wat zodra hij de bal heeft
Hancko leidde wel de 2-0 in door dom balverlies diep op sparta helft.
Vond hem verdedigend wel weer ijzersterk, maar zn indribbelen was matig af en toe
Tel daar de knullige keuze van Stengs bij op waar de counter die tot de 1-0 leidt uit ontstaat en je ziet het probleem waarmee een elftal met een gemankeerd middenveld en spitsen die niet geweldig in vorm zijn, zich opzadelt.
Hoe Stengs die bal voor zn eigen voeten wegtikt op de achterlijn van Sparta is alleszeggend over zijn vorm en vertrouwen op dit moment
In aanleg een goede speler, ner zoals Dilrosun en Walemark.......
Is alleen maar gekomen op voorspraak van Arne.

Ik zie het helemaal niet in hem zitten. Trouwens nog nooit.
Hij moest steeds in dribbelen omdat hij de bal steeds niet kwijt kon. Wat heb je aan Geertruida als extra middenvelder tegen een tegenstander die met 11 man inzakt ? Juist dan heb je backs nodig die er steeds overheen gaan.
Volgens mij kon hij hem daar 'gewoon' aan Sauer kwijt.
Geertruida ben ik 100% met je eens
Die Pedersen van Sassuolo lijkt me wel iets...
Al die Nederlandse aankopen gaan gebukt onder het hoge verwachtingspatroon…. Vorig jaar begon Paixao bijvoorbeeld ook niet goed, maar die krijgt amper mee hoe hij in de media wordt beoordeeld…..
Plus dat ze bij voorbaat al kritiek krijgen omdat ze van Az komen of iets dergelijks.
Wat ik niet snap is dat je 25 miljoen voor Köksü gaat krijgen of deels al hebt gekregen plus 30 miljoen voor deelname cl plus 6 miljoen voor Pedersen. En er is geen geld voor nieuwe versterkingen.
Op dit moment 30 miljoen uitgegeven.
Dus wtf. ga eens 1 a 2 gerichte versterkingen halen die wel wat toevoegen.
En kom niet met dat verhaal dat niet alles geherïnvesteerd mag worden.
Dat is complete onzin.
Als je volgend jaar ook in de CL wil spelen dan moet je nu minimaal 2e worden.
En met deze selectie gaat hem dat niet worden.
Laat staan dat je in de CL nog punten kunt sprokkelen die ook weer geld in het laatje brengt.
Je concurrenten, waar je aan het eind van het seizoen een enorme voorsprong op had, zijn je nu al weer voorbij. Hoe triest is dat. Door één transferwindow.
Noem me een azijnzeiker of iets dergelijks.
Maar niemand kan ontkennen dat sinds het kampioenschap heel veel is fout gegaan.
DtK en Slot kunnen klaarblijkelijk niet met zijn tweeën een team samenstellen die voor prolongatie gaat.
Daar heb je toch echt een TD voor nodig.
Ik zeg Gio maar eens polsen. Heeft een mooi netwerk inmiddels en heeft aanzien in europa.
Nou idd. Een karrevracht aan spelers voor Dordrecht halen maar zelf nog moeilijk doen voor een 3 e keeper. Terwijl Wellenreuter wederom liet zien een prima te zijn.
Je vergeet dat je maar ongeveer 50% netto overhoudt aan inkomende transfergelden. Ongeveer een kwart gaat naar belasting, zaakwaarnemers en vergoedingen opleidingsploeg en ongeveer 25% naar aflossingen leningen.
Heb Amber Alert uitgezet voor FTM. Komt goed.
@FTM nog een positief nieuwtje vandaag op de planning? Kunnen we wel weer gebruiken na het spel van gisteren.
Ik begin serieus af te vragen of Wieffer niet gewoon een eendagsvlieg is.

Misschien moet je het bod van 15 miljoen op hem wel gewoon accepteren, wellicht verhogend naar 20 miljoen.
Dan kan Zerrouki zich bewijzen op 6 en kan je misschien van die 15 miljoen een mooie kwaliteitsimpuls doen halen
Wil wieffer nog niet afschrijven. Maar hij moet nu wel beschermt worden
Doe ff normaal man, Wieffer heeft zo veel potentie, het is toch normaal dat je even een kleine terugval hebt en gister was hij echt al een stuk beter als afgelopen weken, vergeet niet dat hij een jaar geleden nog bij Excelsior speelden geef hem 3 weken om weer een beetje in z’n spel te komen komt helemaal goed met die gozer
Je hebt helemaal gelijk.
Wieffer speelde best redelijk. Maar ja als voorin iedereen stilstaat, waar moet je dan de bal laten.
Zou eerder slapjanus Stengs op de lijst zetten.
Misschien wil Antwerp m nog hebben.
Ik denk niet dat het aan wieffer ligt. gisteren was het matig voor hem. afspelen op Stengs is nutteloos. alirezi kreeg geen bal voor het doel, paixao stond te wachten op de bal, en speelde voor zichzelf en niet voor het team. dan kun je de beste middenvelder van de wereld zijn, dan kun je niets laten zien.
willem heeft volkomen gelijk. ik vind trouwens geertruida ook heel slecht eerste helft leverd gewoon 3x 10 minuten tijd de bal in. het is wel triest dat de competitie nu inmiddels de 3week ingaat voorbereiding gehad hebt. en nog geen nummer 8 en 10 in de selectie hebt. ben niet zo fan van timber maar die wordt misbruikt en daardoor speelt hij als een drol plus het niveau is misschien wat te hoog.en stengs zijn beste positie is rechtsbuiten. niet op het middenveld waar er teveel om hem heen gebeurt en hij geen controle heeft ook niet op zijn eigen spel.
Schijnen contacten re lopen met Bayern.
Ben trouwens wel benieuwd, nu Slot zo in de media heeft geroepen dat Feyenoord op meerdere posities versterking nodig heeft en een beperkt budget, wat voor effect dat op een eventuele transfersom bij een vertrek van Geertruida gaat hebben. Je kan lastig nog voor de hoofdprijs gaan als heel de wereld weet dat je geld nodig hebt voor versterkingen.
Ben bang dat er niemand meer weg gaat
Slot moet even pas op de plaats maken en zich wat nederiger opstellen en vooral niet over transfers praten.
Al zijn aankopen voegen niets toe, Zerrouki, Nieuwkoop, vd Belt etc. Het is het allemaal niet

Er is een recordbedrag van 30 miljoen uitgegeven en alleen Ueda lijkt een aanwinst te wezen, al kan je bij zijn prijskaartje de nodige vraagtekens zetten.
Nieuwkoop niks mis mee. De rest moet ik je helaas gelijk in geven. Zerrouki niet nodig en Stengs...Tja
Dat moet hij zeker. Mag niet gezegd worden maar ook Slot(die heel veel goed heeft gedaan) heeft vorig seizoen fouten gemaakt en op bepaalde momenten geluk. Wilde Hartman uitlenen die het geweldig bleek te doen wilde oerse een speler halen maar omdat dat niet lukte moest hij wieffer opstellen wat de ontbrekende schakel bleek te zijn. Bleef dilrosun opstellen die inmiddels hooguit de ballen mag dragen en zo zijn er nog meer voorbeelden. Om niet te vergeten dat we toen ook een achterstand hadden maar omdat ajax en psv echt ruk waren konden we die ombuigen
Hahaha dat is altijd zo grappig hè, dat pubertjes gaan vertellen dat Slot fouten heeft gemaakt, alsof jij dat kan bepalen joh snotneus😂 dat slot een Europese finale heeft gehaald, kampioen is geworden met een hele nieuwe selectie, aanvallend voetbal speelt zoals we nog nooit gezien hebben en dat er onder zijn leiding voor meer dan 100 mil aan spelers is verkocht en voor 50 mil aan Europese successen zijn verdiend vergeet je maar even voor het gemak.
Jij bent echt grappig met je grote mond omdat iemand kritisch is. Deze puber is inmiddels 52 met al zeker 40 jaar een seizoenkaart en ook trouwe supporter in de HCS tijd uit en thuis waar jij waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebt. Boven dien zeg ik nergens dat hij niet ook heel veel goed heeft gedaan. Maar zoals iedereen us ook hij niet foutloos. En die fouten mogen best benoemd worden. Maar we spreken elkaar wrl asn het einde van het seizoen waar jij, mocht het fout gaan waarschijnlijk het hardste roept dat er mensen out moeten
Haha dan heb je voor iemand van 52 echt het verstand van een stoeptegel. Geen enkele trainer is foutloos, maar als je de 50 bent gepasseerd dan zal je ook weten dat hij verreweg de beste trainer is die Feyenoord de afgelopen 50 jaar heeft gehad.
Haha, jij hebt echt geen idee waar je het over hebt. Hij heeft letterlijk tegen Hartman gezegd dat die graag wilde dat die bleef, omdat die dacht dat hij voor een basisplaats kon gaan bij Feyenoord. Alleen hierom al neem ik je niet serieus. Als ze over een paar weken weer lekker spelen, ben je weer fan. Nooit meer komen.
Ik ben al ruim 40 jaar fan en dat blijf ik ook.
Vinden jullie Sahraoui van Heerenveen ook een optie? Zie hem regelmatig leuke dingen doen. Speelt daar links aanvallend.
Onnodige aankoop gezien we Sauer hebben
Heb ik al vaker hier benoemd…
De “betweters” hier vinden hem te licht en wisselvallig.

Nog steeds vind ik hem beter dan alle buitenspelers die we nu in de selectie hebben.
Ja, idd! Als al die excoten niet willen. Waarom dan zo ingewikkeld doen.
Hoe staat het er voor met luca ivanovic?komt hij of is het over???
It's a chance for me to see, the dream is Oooooooooooooooooooooverrrrrrrrr
Populistische taal. Zerrouki eruit halen is niet de oplossing. Een goede 8 en 10 neerzetten wel. Timber en Stengs zijn dat in ieder geval niet. Ik lees nu dat sommigen timber wel aardig vonden. Nou dan ligt je lat wel erg laag. Voor zijn doen was het niet heel slecht maar dit is toch geen niveau voor ons. Die kerel vertraagt, sjokt terug, heeft nul overzicht in de drukte. 8 miljoen weggegooid.
Zerrouki op de plaats van wieffer zetten. Wieffer laat al een paar wedstrijden niks zien. Stengs is een mooi weer voetballer maar niet 1 die voorop gaat in de strijd. Dat is waar je vorig jaar de punten pakte. Als ze slecht speelde vragen ze het gras op. Wanneer begon gister de strijd? En vorige week? Pas na een aantal wissels dus, je basis elf leveren niet
Stengs voegt niets toe aan Feyenoord..
Zonde van het geld dat ze voor hem hebben betaalt.

Zerrouki is ook weggegooid geld.
Wieffer zit in een mindere periode maar dat kan zo weer anders zijn.

Ik zou lekker Zechiël op het middenveld neerzetten.
Hij mag dan nog wel jong zijn, maar hij heeft wel lef en speelt lekker onbevangen.
Ik vond het eerlijk gezegd al een wonder dat hij een keer een normaal schot op doel had.
Als die erin zat, was hij de held van de dag....
Geen nieuwe keeper!! Hooguit Marsman transfervrij. Geertruida verkopen, die ook met zijn ziel onder zijn arm loopt en Nino, Bitello, Ivanusec en Barco halen en heel snel. In de ideale wereld dan haha.
Als Geertruida gaat dan zou dit een mooi rijtje zijn: Ivanusec, Idrissi, Nino en Bitello. Dan nog wel Alireza, Dilrosun en Walemark exit.
Vond Timber en zeker Hancko juist wel goed spelen.
Stengs die speelde als een drol en ook Hartman,Paixao,Geert en Jahanbakhsh waren slecht al had Paixao uiteindelijk zijn bijdrage.
Stengs heeft nog geen wedstrijd goed gespeeld
Wieffer overigens ook niet. Maar raad eens wie er de volgende wedstrijd gewoon weer op het veld staan? En dan zullen we wrl winnen van de waarschijnlijk degradant en is het lek boven
Ken je die mop over die Kroaat? Die kwam niet.
Helemaal gelijk, geen nieuwe keeper.
Groot gelijk Willem
En nieuwe keeper is pure onzin.
Investeer het beetje geld dat je nog hebt na de miskoop van Stengs liever aan een creatieve speler
Dat duurt nog wel een paar wedstrijden. Zie vorig jaar met o.a. Dilrosun die weken mocht blijven staan terwijl iedereen zag dat hij het niet had
Waarmee ik niet bedoel dat wieffer niks kan. Maar nu ern vormde dus een ander opstellen. Je moet de beste laten spelen
Ja echt he .Z'n wissels snap er niks van
Die speelde helemaal niet slecht dus daar is geen aanleiding toe.
Zerrouki is veel beter dan wieffer maar als je dat zegt valt heel Rotterdam over je heen.
Nou dat dus.je mag alleen met de mensen mee praten
Ik had dat bod van Lazio maar gepakt als dat echt waar was. Je hebt zerrouki die veel beter is en met dat geld had je een 10 kunnen halen.
Ik ook hoor.vond hem vorig jaar mede door ori goed.maar moet t nu zelf doen
Als ie niet zo een speler naast hem heeft zoals kokcu is wieffer gewoon een leuke speler maar meer ook niet. Zerrouki is echt in alles beter maar goed wie ben ik.als je in een jaar voor je 5ton 18m kan krijgen terwijl je zerrouki hebt lijkt mij die keuze snel gemaakt.
Na het seizoen was het crisis bij psv en ajax, en kijk nu eens... 30 miljoen down the drain en geen ene versterking.
Die 1-op-1 situatie van Clement kwam voort uit balveries van Mats in de buurt van de andere 16. Kan gebeuren, maar zijn reactie vond ik schrikbarend. Hij sjokt terug in een ondertal situatie en wordt onderweg met gemak ingehaald door een Spartaan, die in de rebound nog bijna eerder bij de bal is dan Wellenreuther.
Dat alleen zou een recept voor een wedstrijdje zitten moeten zijn.
Ja precies dit viel mij ook al op, niet eens alles op alles zetten om zijn eigen fout goed te willen maken.
Ik ben echt heel bang dat ze voor idrissi gaan inplaats van Ivanusec, en dat ze miljoenen gaan uitgeven aan een keeper
Als idrissi vandaag niet tekent gaat ook hij niet komen. Net als dat Ivanusec niet komt
Want? Morgen valt Idrissi z’n schrijfhand eraf?
Omdat het al rond zou zijn net als ivanusec en daar blijkt ook helemaal niks rond te zijn
Hier zijn al meer primeurtjes geweest de afgelopen zomer dan dat feyenoord in de hele historie spelers heeft gehad.. Je hoopt gewoon dat er wat van waar is. Zo moet je t maar zien.
Snap wat je zegt. Maar het is pas een primeur als het ook klopt. Anders is het ern gerucht/een wens of een verzinsel
Nee joh bullshit verhaal weer.ik ga ook nieuwtje brengen feyenoord wil gini gini wil graag psg en feyenoord praten vanavond verder man man man
Vergeet niet: ging is persoonlijk rond. De clubs hebben ern principe accoord en ging zit in het vliegtuig
Owja dat ook .Hier elke dag update over de stappen tot t rond is.Het is een 10 stappen plan hahaha
Dat zal mij niet eens verbazen als ze bij hem uit komen voor huur.
Zou gini wel n versterking vinden
Er was toch slecht nieuws gisteren gemeld?
Als ze die miljoenen inmiddels aan iemand anders uitgeven, begrijp ik dat wel. Het is doodstil op de lijn en ik heb jou ook niet het idee dat Ivanusec per se wil. Een keeper halen zou wel echt een dieptepunt zijn. Dan hebben we vrijwel al ons geld straks uitgegeven aan een tweede spits, tweede 6 en een tweede keeper. Timon deed het prima en als het niet anders is, zal Kostas inderdaad onder de lat staan. Mag hopen dat Arne wat ‘in the heat of the moment’ geroepen heeft…
Dan zou het echt enorm wanbeleid zijn. Onzin om veel geld uit te gaan geven aan een doelman terwijl Bijlow wel weer terugkomt.
Want ? Hoe goed is die Kroaat volgens jou dan ?
Beter dan wat we nu hebben in ieder geval. Nu hebben we geen 10 en moeten jongens van 17 en 18 het voor ons doen.
Dan mogen ze zich op laten nemen als ze geld aan een keeper gaan uitgeven.
Het indribbelen van Hancko was inderdaad opvallend en zorgde voor gevaarlijke tegenaanvallen. Vorig jaar minder gezien, maar toen kon die de bal ook altijd bij Kokcu inleveren.
Dat geeft mijns inziens aan dat Hancko geen vertrouwen heeft in de spelers voor hem
Want jij denkt dat Hancko dit deed zonder dat met Slot te hebben overlegd?
Ja. Of denk jij dat slot vertelde joh dribbel jij maar steeds de drukte in. En als Slot dit wel heeft overlegd heeft hij dus geen vertrouwen in zijn middenveld
Kokcu liet zich altijd uitzakken en verloor dan de bal nooit. Wie zou dit nu moeten doen dan? Wieffer en Timber hebben vorig jaar al heel veel balverlies laten zien en Stengs is zo fragiel en nonchalant, die voetbalt alleen voor die ene steekbal per wedstrijd.
Dus moet er een speler komen die dat wrl kan. En die had er in de voorbereiding al moeten zijn. Hoelang weet slot dit allemaal al. Daar had ern gedeelte van die 30 miljoen als eerste naartoe moeten gasn
En de volgende die het ern dwaas plan vind een extra keeper te halen
Ìnderdaad niet nodig . Heeft er niets mee te maken eigenlijk , maar Geertruida gun ik een transfer. Geweldige speler . Maar we kunnen zonder. Spendeer dat geld maar de voorkant.