Jan-Paul van Hecke

Nieuws

Van Hecke: “Slot had me een paar keer gebeld. Hij overtuigde me naar Feyenoord te komen”

Van de redactie

Jan Paul van Hecke mocht zich in januari bijna Feyenoorder noemen. De Rotterdamse club wilde de 22-jarige verdediger naar De Kuip halen, maar zijn club Brighton & Hove Albion blokkeerde de transfer. 

“Arne Slot had me een paar keer gebeld. We voerden ontzettend goede gesprekken en hij overtuigde me naar Feyenoord te komen”, zo vertelt Van Hecke aan Voetbal International.

Vanwege de blessure van Gernot Trauner had Feyenoord in de verdediging weinig opties. De insteek was dat Van Hecke op huurbasis zou komen. “Slot wilde per se een Nederlander. Dan denk je wel: Een topclub, bovenaan in de Eredivisie, nog in het bekertoernooi actief en ze spelen Europees voetbal. Als je daar kan spelen, geeft dat wel een boost”, aldus de oud-speler van NAC.

Uiteindelijk ging de overgang niet door. "De club wilde het niet. En met een reden. Dan kan je hoog of laag springen, maar het gaat niet gebeuren.” Brighton kent vooralsnog een goed seizoen, wat voor Van Hecke ook kansen bied. “Ik zit er steeds dichter tegenaan, we gaan meer wedstrijden spelen, strijden voor een ticket voor de Champions League en spelen de kwartfinale van de FA Cup. Dan zit ik gewoon op een goede plaats.”

Delen

Reacties

Kunnen al die mensen die steeds liepen te roepen dat te Kloese er niks van kon omdat ie deze niet haalde ook weer hun mond houden... Komt steeds meer naar buiten dat ze echt wel geprobeerd hebben kwaliteit te halen afgelopen transferperiode... Alleen als de clubs niet mee wil werken lukt het nooit...
En nu hebben we de man uit Groningen voor weinig . Die zal wel even tijd nodig hebben . Net zusjes Geertruida dat nodig had.
Zusjes? ;-) Waar zit jij met je hoofd? haha
Leuk zo'n spellingcorrectie lol
Net zoals hsha. Ik weet niet hoe Geeetruida zijn zusjes zijn 😀