1908.nl (eigen foto) - Openbare Training

1908 archief

Nieuws

'Van kelderklasse naar Eredivisie: Daniël trainde ochtend mee met Feyenoord'

Twan

Dinsdag mocht een gelukkige Feyenoordsupporter meetrainen met de Feyenoordselectie. De 30-jarige Daniël uit Zoetermeer won een actie van clubsponsor TOTO, waardoor hij een ochtend mee mocht lopen met de club en staff. 

Tegen RTV Rijnmond laat Daniël weten dat het een droom is die uitkomt. "Als een klein kind dat voor het eerst naar Disneyland gaat, zo voel je je. De ene dag zit je met je eigen voetbalteam in de kleedkamer, de volgende dag aan de ontbijttafel met mensen die je eigenlijk alleen op tv ziet. Of in De Kuip."

Een ochtend die begint aan de ontbijttafel en eindigt met afwerken op het veld. Daniël neemt geen risico en is er drie kwartier te vroeg. De linksbuiten die uitkomt in de kelderklasse was extra blij met de overwinning in de Klassieker. "Ik hoopte dat ze zouden winnen, zodat ik niet mee hoefde te doen aan een straftraining vandaag", grapt Daniël "Dan had ik morgen helemaal niet meer kunnen werken."

Ook de staff kon wel lachen om de prijswinnaar. "De trainer kwam vanochtend gelijk naar me toe om me welkom te heten. Hij grapte al dat ze nog een linksbuiten zochten. Een heel open persoon, ik denk dat hij heel eerlijk is. Hij behandelt je als mens, hartstikke fijn."

Na het proeven van het hoogste niveau zal Daniël toch echt genoegen moeten nemen met de kelderklasse. Het zal een dag zijn die hij nooit zal vergeten. Of dit de mooiste dag van zijn leven is? "Ik krijg klappen als ik niet zeg dat dat mijn bruiloft was..."

 

 

Delen

Reacties

Hopelijk kwam hij vanochtend een beetje moeiteloos z'n nest uit
Haha leuke ervaring! :) Jammer voor hem dat de echte toppers er die dag niet bij waren.