Zo goed als zeker
robin van persie vanpersie vpersie feyenoord o16 u16 onder16 under16 onder 16 under 16 assistent assistenttrainer assistent-trainer

VK Sportphoto

Nieuws

Van Persie loopt stage bij Manchester United

Robin van Persie is terug in Manchester. Maandagavond heeft Van Persie een meeting gehad met zaakwaarnemer Kees Vos en Erik ten Hag. Volgens het Engelse Manchester Evening News gaat de 39-jarige Van Persie stage lopen op het trainingscomplex van United in Carrington.

Bronnen bij United hebben benadrukt aan de Engelse website dat Van Persie niet op de lijst staat om bij de technische staf aan te sluiten en dat Ten Hag hem als 'vriend van de club' helpt bij zijn loopbaanontwikkeling. Van Persie zal tijdelijk aansluiten bij de assistenten van Ten Hag, Mitchell van der Gaag en Steve McClaren. 'RVP' heeft nog een contract tot medio 2024 bij Feyenoord en heeft momenteel de leiding over Feyenoord Onder 16.

ten-hag-van-persie
Foto: Eamonn en James Clarke (manchestereveningnews.co.uk)

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Zo goed als zeker Zo goed als zeker
Misschien Misschien
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Dit soort stages is onderdeel van v.Persie's beroepsopleiding Betaald Voetbal Coach. Hij had ook naar Arsenal kunnen gaan maar daar zit geen NL-sprekende staf wat gewoon praktischer is. Ik denk en hoop dat Robin aan 'n vergelijkbare loopbaanplanning bezig is als bijv. vNistelrooj
Assistent trainer dus komende zomer, voor een stage heb je geen zaakwaarnemer nodig....
Beardguy
13 december 2022 12:27
En dat weet jij allemaal omdat je v persie dagelijks spreekt?
MickJaggerVanDeLageLanden
MickJaggerVanDeLageLanden
Beardguy weet zogenaamd alles, wordt gek van hem / Kantoona link-up op Twitter
Beardguy de man die zei

Je denkt toch niet dat Feyenoord bullaude kan betalen voor miljoenen! Tis geen fifa!

5minuten later:

Feyenoord gaat voor Bullaude
Ahhh dat is dat trolletje. Was goed vermaak😂
Zal daar wel heel toevallig van passen komen en een contract aangeboden krijgen.
Dat contract is hem al eerder aangeboden. Misschien dat hij daar gaat werken over een x-aantal jaar, maar voorlopig niet. Hij wil er nu vooral zijn voor zijn familie en zich focussen op zijn studie. Feyenoord is daar perfect voor.
En dat weet jij allemaal omdat je v persie dagelijks spreekt?
Dit weet iedereen die Feyenoord een beetje volgt, omdat Robin van Persie daar heel open en eerlijk over is geweest. Boven op deze site zit een vergrootglas knopje. Druk daar eens op, en typ "Robin van Persie" in. Dan vind je vanzelf interviews en artikelen over dit onderwerp.
Ook Slot liet zich er, tijdens een persco, met 'n kwinkslag over uit dat Robin zijn opvolger wordt .... maar voorlopig nog even niet :-D Laat vPersie nu lekker met onze talenten werken zodat hij over een paar seizoenen precies weet met welke van die gasten hij gaat beginnen. Ik verwacht echt heel veel van hem. Top! Gozurt
Hij moet stage doen voor zijn trainerscursus en mag dat niet doen bij zijn eigen werkgever. Gek he, dat hij dan naar een oude club van hem gaat waar een Nederlander trainer is?