dsc00305

Nieuws

Vanaf heden geen trams meer naar De Kuip

Moreno1908

Maak jij ook gebruik van de tram om bij de Kuip te komen op wedstrijddagen? De laatste twee thuiswedstrijden van het seizoen kan je tram 23 en 125 niet meer gebruiken om bij het stadion te komen. Vanaf heden rijden er geen trams meer over het Varkenoordseviaduct.

Vanaf 1 mei tot en met 14 mei zijn er herstelwerkzaamheden aan de Erasmusbrug en rijdt RET-tramlijn 23 van Marconiplein tot Oostplein. Vanaf 15 mei 2023 zijn er werkzaamheden bij het Varkenoordseviaduct en de Laan op Zuid. Dan rijdt lijn 23 tot aan het Wilhelminaplein. Lijn 125 rijdt vanaf 1 mei van halte Willemsplein tot Schiebroek. Ook de trams tussen P+R Beverwaard en De Kuip rijden niet.

Supporters kunnen tegen Go Ahead Eagles (14 mei) en Vitesse (28 mei) gebruik maken van de volgende mogelijkheden om toch met het openbaar vervoer naar het stadion te komen:

- Vanaf Rotterdam CS: de NS-trein nemen en bij station Rotterdam Stadion uitstappen;
- Vanaf Rotterdam CS: de metro pakken naar Maashaven, om daar vervolgens over te stappen op RET-tramlijn 2, 12 of 25 tot halte Breeplein. Vanaf daar is het ongeveer tien minuten lopen naar De Kuip;
- Vanaf Zuidplein: op perron B RET-buslijn 175 nemen richting Keizerswaard. Deze stopt voor het stadion.

Delen

Reacties

Pietje_Visstik
NS fiets!;)
Mooi handig. Kuteind lopen vanaf Beverwaard.
Je zou bijna zeggen dat ze het expres doen
Schuurspons
Schuurspons
staat al jaren gepland
Dit ja, treurig dat dat erbij gezegd moet worden. Mensen denken echt dat dat deze week besloten is of zo.
Schuurspons
Schuurspons
Overgrote deel van de maatschappij is dom.