kuip-vol

Nieuws

Al meer dan 20.000 seizoenskaarten verkocht

Moreno

Het seizoen is nog in volle gang, maar ook voor komend seizoen gaan de seizoenskaarten weer als warme broodjes over de toonbank. Feyenoord maakte bekend dat de grens van 20.000 verkochte seizoenskaarten is overschreden. 

Een mooi aantal, zeker gezien de forse prijsstijgingen die de club bekendmaakte. Gemiddeld is een seizoenskaart 18 procent duurder dan vorig seizoen. Inmiddels zit de club op ruim 21.000 verlengingen en de verwachting is dat Feyenoord ook dit seizoen het maximaal aantal seizoenskaarten verkoopt. Zeker wanneer de volgende fase van de verkoop van seizoenskaarten ingaat, zal dit aantal behoorlijk oplopen (bekijk hier de verkoopinfo).

Feyenoord biedt voor het seizoen 2023/2024 circa 31.000 seizoenkaarten aan. Dit zijn er zo'n 2.000 minder dan vorig seizoen. Hier is voor gekozen om andere supporters, onder wie leden van Het Legioen en Kameraadjes, een mogelijkheid te kunnen blijven bieden op losse kaartverkoop. 

Delen

Reacties

Wat nou als er meer dan 31000 willen verlengen?
Wat gebeurd er eigenlijk als voor 9 mei de 31K is bereikt en er nog seizoenkaarthouders willen verlengen?
Dat is niet mogelijk, seizoenskaarten zijn tot 9 mei gereserveerd voor seizoenkaarthouders.
Ja dat weet ik, maar als ik het niet verkeerd heb zijn er momenteel 33k seizoenskaarthouders. Dat zijn er in potentie - als er voor 9 mei meer dan 31k verlengen - dus 2k te weinig..
Zo lees ik het ook inderdaad, geen idee hoe ze dat gaan oplossen. Goede vraag!
Nou er staat dat alle skhouders in fase 2 kunnen verlengen, dus in theorie kunnen er 33k toch verlengen