Feyenoord Supporters met ludiek spandoek jegens Vitesse Fans "Opgepast! U Nadert een vol stadion"

Nieuws

Veel kritiek op hoge kaartprijzen Feyenoord - N.E.C.

Moreno

Op de sociale media uiten veel Feyenoordsupporters kritiek op de hoge kaartprijzen voor het bekerduel tegen N.E.C. van morgenavond 21:00 uur. De Kuip is bij lange na niet uitverkocht, en met kaartprijzen die variëren van 31 euro naar 66 euro lijkt daar vooralsnog weinig verandering in te komen.

Het officiële account van Feyenoord plaatste eerder vanmiddag een oproep om morgenavond naar De Kuip te komen en Feyenoord naar de kwartfinale van de KNVB Beker te helpen (zie onderstaande Tweet). Het gevolg: een stroom aan reacties met de dringende vraag om de prijzen te verlagen. Hieronder een tabel met kaartprijzen voor de wedstrijd van morgenavond: 

Vakken Prijzen
B, M, N € 66,00
C, O € 62,50
BB, NN € 58,50
P, V € 52,50
D € 48,00
VV € 43,00
W1-W4, Z1-Z4, E, G, J, gehele gele zijde € 40,00
EE, JJ € 38,00
HH € 34,00
Y1-Y3 € 31,00

 

Ook wedstrijden als AZ-FC Utrecht, NAC-Heerenveen, PSV-Emmen staan deze bekerronde op het programma. Een overzichtje van de kaartprijzen van de losse verkoop bij die clubs:

AZ-FC Utrecht: 20 euro
NAC-Heerenveen: tussen 18 en 32 euro
PSV-Emmen: tussen 12,50 en 17,50 euro

Sinds de coronacrisis was De Kuip tijdens vrijwel iedere officiële wedstrijd goed gevuld. Als dat morgen niet het geval zou zijn, moet dat stof tot nadenken geven in het Maasgebouw.

Delen

Reacties

Gaat nergens over ben je alleen binnen.
Nog wat te drinken wilt ben je zo een meijer kwijt voor een potje voetbal kijken😄
Goed dat jullie dit aan de kaak stellen. Mn eigen vak Z 40 euro. Doe ff normaal!
Degene die deze prijzen bepaald heeft is niet goed bij zijn hoofd en moet op staande voet ontslagen worden. Dit kost Feyenoord onnodig geld, support en vooral goodwill.
29 euro voor vak J is nog net te doen vind ik. Maar ik snap niet waarom hetzelfde kaartje ná 30 januari ineens 40 euro moet kosten. Dat is voor een bekerpotje tegen NEC veel te veel.
Prijzen slaan nergens op, begrijp ook dat iemand die die prijzen bepaalt supporter van PSV is. Dat verklaart een hoop.
Ik heb €29,- betaald voor vak E. Ik vond dat erg goed betaald want je hebt het over NEC, woensdagavond op een waardeloos tijdstip van 21:00 uur. Eigenlijk heb ik er nu spijt van want de Kuip is slechts halfvol. Velaag de prijs en de Kuip zit lekker vol en de spelers worden vol gesteund.
Ik heb voor J Euro 29,- betaald, hebben ze nog ff wat opgegooid dan voor niet-seizoenkaarthouders.
Ik heb trouw een seizoenkaart maar de tijd 2100 op een doordeweekse avonds vindt ik een klote tijd . En dan ben ik ook nog eens 29 euro kwijt in de voorverkoop dan bewaar ik liever mijn geld voor de europaleaque 🫡
Met dit tijdstip op een doordeweekse dag ben je de verreizende supporters al kwijt. En als je dan zoveel vraagt voor een ogenschijnlijk niet bijzondere pot, al helemaal
Het is echt volslagen krankzinnig dat je mensen zo veel laat betalen voor een wedstrijd op een doordeweekse dag om 21.00 uur.
Door het tijdstip gingen er al veel mensen afhaken, door de prijzen nog veel meer.
Het stadion zal hooguit voor de helft gevuld zijn vrees ik.
€31 voor een kaartje op Y is wel gedurfd inderdaad. Je zou geld toe moeten krijgen om tussen die ******** te gaan staan.

Voor de rest zou ik de prijzen vooral laten afhangen van wat mensen ervoor willen betalen. Feyenoord is geen liefdadigheidsinstelling, er moet gewoon zo veel mogelijk geld in het laatje komen zodat we spelers kunnen betalen.
Sfeer was zondag perfect op Y en G hoor
Door idioot veel te vragen op een onmogelijk tijdstip voor een niet zo spannend bekerpotje snijdt Feyenoord vooral zichzelf in de vingers en komt er juist minder geld in het laatje.