walemark

VK Sportphoto

Nieuws

Wålemark weken aan de kant met blessure

Ference

Patrik Wålemark heeft een bovenbeenblessure opgelopen en moet 'meerdere weken' toekijken. Zo meldt Feyenoord op de website. Het is nog onduidelijk wanneer hij de blessure heeft opgelopen. 

De Zweede buitenspeler kwam tot nu toe dit seizoen in 15 eredivisiewedstrijden binnen de lijnen. Hierin was hij goed voor 2 goals en 2 assists. Hoewel Wålemark een prima indruk leek achter te laten tijdens de winterstop, kwam hij de afgelopen weken maar mondjesmaat in actie. Wel mocht de aanvaller tegen PSV in de 84'ste minuut invallen voor Dávid Hancko. 

Nadat al eerder bekend werd dat Feyenoord Trauner, Szymański en Bijlow voor langere tijd moet missen, kan Wålemark nu worden toegevoegd aan het lijstje. Ook aanvoerder Orkun Kökcü leek in de warming-up voor de wedstrijd tegen PSV niet okselfris. Hij speelde echter wel de volledige wedstrijd en lijkt dan ook fit voor de aankomende wedstrijden. Ook linksback Hartman keert terug van het griepje dat hem afgelopen weekend nog aan de kant hield.

Delen

Reacties

Kan 'ie gelijk aan zijn fysiek gaan werken.
Het zit hem niet echt mee de laatste tijd. Weer een domper.
Ze vallen met bosjes om opeens... in april speelt het o21 team de wedstrijden
Deze is in principe nog goed op te vangen, speelde niet heel veel de laatste weken..
Misschien kansje voor Slory of Sauer
Hou toch eens op met het eerste elftal in praten van spelers die idd talentvol zijn maar al te zichtbaar op het niveau van -21 nog héél veel te leren hebben.
Ach we hadden toch n brede selectie. Bijlow moet sws een nw keeper voorkomen.De man van glas.
Pff gaat lekker,,

Gelukkig genoeg alternatieven
Gaat lekker met al die blessures ineens
Ik had al zo'n vermoeden dat van Egmond het onheil over ons afriep toen hij laatst over de fitheid van de selectie begon.
Het is idd allemaal de schuld van Van Egmond.