klaassen

VK Sportphoto

Nieuws

Verdachte opgepakt voor gooien aansteker naar Klaassen; Ajax overweegt aangifte

Dennis

De supporter die wordt verdacht van het gooien van een voorwerp naar Ajacied Davy Klaasen is nog tijdens de wedstrijd opgepakt, zo meldt de Politie.

Het zou gaan om een 32-jarige man uit Roelofarendsveen. In de 62e minuut van de vond er een opstootje plaats ter hoogte van Vak Z waar Klaassen vermoedelijk werd geraakt door een aansteker die richting het veld is gegooid. De Ajacied liep daarbij een hoofdwond op waarna de wedstrijd tijdelijk werd gestaakt. 

De Telegraaf meldt dat Ajax zo goed als zeker aangifte gaat doen tegen de gooier van de aansteker.

Uiteindelijk werd de wedstrijd hervat na een toespraak op het veld door John de Wolf. De assistent-trainer richtte zich daarbij specifiek tot het vak waar vandaar werd gegooid. “Jullie daar, gebruik godverdomme je verstand”, aldus de Wolf. 

Delen

Reacties

Kokcu aangifte doen tegen Tadic vanwege racisme!!!
Jordi , alsjeblieft .post niets meer . Ik word er zo verdrietig van .Ga maar in het bos wandelen
Jammer dat de wedstrijd nog doorging. Nu kun je die l*l de behanger niet aansprakelijk stellen voor gevolgschade van Feyenoord.
Ja leuk maar hoe zit het met die *** die een aansteker gooide naar berghius toen hij nog voor feyenoord speelde. Word hij ook vervolgd dan? Ik keur het niet goed maar het moet dan wel eerlijk zijn. Tadic lokte trouwens ook behoorlijk uit met zijn racistische gebaren richting Kokcu
Maar dir en maar dat. Gewoon kappen met al die zooi op de tribunes. Geen ******* mee te maken wat er op het veld gebeurt. Vuurwerk, aanstekers gooien, moet allemaal ophouden. En iedereen die bij zo’n eikel in de buurt staat en er niks aan doet is net zo schuldig. Heb nog nooit zulke topseizoenen gezien als deze jaren en dan ga je er op deze manier af. Bedankt.