inv20234174-7897-124340

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord uit bekertoernooi na verlies tegen Ajax (1-2)

Van de redactie

Feyenoord verliest in de halve finale van de TOTO KNVB Beker. In een matig duel met weinig sprankelende voetbalmomenten kwam Feyenoord niet aan bod. Een teleurstellende afloop van een potentieel prachtige avond... 

 

Feyenoord - Ajax 1-2

0-1 Dusan Tadic 14'
1-1 Santiago Gimenez 45+2'
1-2 Davy Klaassen 51'

 

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Pedersen, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Kökcü, Szymański; Jahanbakhsh, Gimenez, Idrissi

Opstelling Ajax: Rulli; Sanchez, Timber, Álvarez, Baas; Berghuis, Klaassen, Taylor; Kudus, Tadic, Bergwijn

 

Scheidsrechter: Allard Lindhout

Delen

Reacties

Zo nu genoeg over die idioten. Zwarte vlek weggepoetst en op naar hopelijk de landstitel.

Feyenoord forever
Zo lekker rest van het seizoen netten om het veld, enige oplossing.
Zo en nu stoppen met janken... Die malloot is opgepakt en Zondag weer door naar de volgende wedstrijd.

Verder jammer dat het zo is gelopen maar onterecht verliezen hoort erbij, Ajax stelde niets voor in de tweede helft en we hadden gewoon kunnen winnen. Helaas was het incident wel een enorme nekslag voor de flow/sfeer van de wedstrijd, desalniettemin ben ik meer dan tevreden over het team dat DOMINEERDE. Helaas mondde dat niet uit in een overwinning voor ons cluppie...

Slaap lekker Kameraden!
Eens.

https://sportnieuws.nl/voetbal/binnenland/geen-straf-ajax-aansteker-incident-********/
Wat een onzin, zeg dan gewoon niks
Gefeliciteerd... een rede extra voor Slot om "lekker" verder te kijken.... bedankt vuile ********!!!
Wat een onzin, zeg dan gewoon niks
Nou zo een onzin is het niet meer je wilt als speler en trainer toch niet elke week weer moeten uitleggen dat er een stel doorgesnoven honden in het stadion zitten. Gaat om een incident ok maar het is gewoon wekelijks. Ik zou me echt kapot schamen
Als iets dergelijks volgende week gebeurd, is er een goede kans dat je wordt uitgesloten volgend seizoenCL kwaloficatie en dan niet mogen spelen.
Die 'rauwe rand' moet met wortel en al uitgeroeid worden. Ik ben helemaal klaar met die mafketels met een neus vol pep.
“ Dusan Tadic maakte mogelijk een gebaar richting Orkun Kökcü dat te maken had met de ramadan. De aanvoerder van Ajax wees naar zijn mond richting de international van Turkije. Die ontstak daarop in woede en dat was de aanleiding voor het voorval, waar uiteindelijk Davy Klaasse een aansteker tegen zijn hoofd gegooid kreeg en het duel stilgelegd werd.

In de studio van ESPN werd het voorval besproken. Jan-Joost van Gangelen denkt dat het een gebaar was dat neerbuigend deed over de ramadan. “Dit mag je van een aanvoerder niet verwachten. Van hem verwacht je meer verantwoordelijkheid”, vond de presentator, die denkt dat de actie van Tadic wel degelijk grote invloed had.

Bron :
https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/2023/04/actie-tadic-richting-kokcu-uitgelicht-band-afnemen
Je mag van beide aanvoerders meer normaal gedrag vertonen. Dat gebaar was al nadat ze met kop tegen elkaar gingen staan doen.

Daarbij ja inderdaad Tadic was de hele wedstrijd al aan het provoceren maar daar moet je boven blijven staan en als scheidsrechter mag je veel sneller gaan handhaven.
In de wedstrijd uit bij PSV hadden we dezelfde scheidsrechter die liet spel gaan binnen de lijnen die toe lieten maar dat is een heel andere wedstrijd hier moet je er vanaf minuut een bovenop zitten.

Maar echt alles begint met gedrag van spelers en niet alleen in deze wedstrijd bij deze twee teams het is een algemeen punt van aandacht
Dat klopt, maar het is noot een reden om spulen naar spelers te gooien.
Het erge is dat je weet dat er een levensgroot risico is dat er een flink aantal idioten voor gaat proberen te zorgen dat Feyenoord ook na AS Roma weer sancties krijgt opgelegd. Lekker flink vuurwerk afsteken, met aanstekers gooien of in Rome gaan rellen. Dat Feyenoord dan de volgende europacupwedstrijd zonder publiek speelt of zelfs eruit wordt gegooid kan ze geen zak schelen. Feyenoord is gewoon een excuus om zich te misdragen. Ophangen van netten en eens kijken hoe je dat vuurwerk uit het stadion kan weren lijkt me een goed begin. Hoop dat de gek met de aansteker 1000 uur bejaarde billen mag wassen, maar die zal er wel weer makkelijk vanaf komen.
Staan er vannacht ook "supporters " in de voortuin van die idioot die die aansteker gooide.. of doen "we" dat alleen maar as iemand wat minder speelt... of iemand in het bestuur een impopulaire beslissing neemt?!
Hele goede vraag... Ben benieuwd ook hoe de jongens FTM enzo hierin staan of die het juist weer zullen weglachen met de gedachten dat het knap is om met zoiets klein van zo een afstand raak te gooien. Daar zijn ze namelijk ook nog wel voor te vinden denk ik. Er moet toch inmiddels wel een keer iemand aan die kant van het stadion gaan opstaan en zeggen dit niet weer het is afgelopen....

Of zijn we echt zo bang voor dat kleine groepje
Ik hoop dat er bijvoorbeeld gewoon een andere openingstijden komt voor wedstrijden en meer beveiliging en politie en dat we een zero tolerance beleid gaan hebben dat elke supporter een 100% screening krijgt voordat naar binnen kan. Oftewel dat er bij die screening een ieder met vuurwerk ervoor kan kiezen achter laten of niet verder. En dat er helemaal niets van aanstekers en dingen waarmee gegooid kan worden mee het stadion inkomen.

Ik hoop op zwaardere straffen en een meldplicht desnoods op Rottumerplaat dat eiland ergens in de Waddenzee zetten we er een groot hek omheen
Met dank aan die ******* die een aansteker gooide. Al het voordeel weg.
Voor het gemak hebben we het nu alleen over die idioot maar niet meer over die grafbekken die effe een deel van stadion afbranden in de 2de minuut.

Laten we de rest van het seizoen verder spelen zonder die tribune te gebruiken. Gewoon geen toegang voor deze idioten kijken of het dan weer leuker en gezelliger kan worden in het stadion

Ik zag de dikke zwarte rook was echt gewoon alsof er serieus fik was en niet alleen maar vuurwerk
Toch hé, als je die vuile Tadic ziet, duwt bewust vanachter tegen Orkun zijn achterste duwt. Zou ik ook pissig om worden en dan nog over zijn geloof zitten zuigen. Dat is wel de aanleiding van dat mafketels doorslaan.
Doe ff normaal joh... dingen op het veld gooien is nooit goed te praten
Laten we voorop stellen dat er bij die idioot en al die anderen die ook van alles hebben gegooid behoorlijk wat steekjes los zitten.

Want als je niet begrijpt waarom er netten hangen en toch van alles gaat gooien, dan snap je er de ballen van.

Maar die Tadic is gewoon een galbak en een jankerd.
Vanaf de aftrap is hij aan het zeuren en zeiken tegen de scheidsrechter.
Rent harder naar de scheidsrechter dan naar een bal van 1 van z’n medespelers.
Hij is ook de oorzaak van het opstootje voor die bewuste vak.

Maar dat moet je dan voetballend oplossen, dat vermogen heeft dit team.
En niet door met aanstekers te gaan gooien.

Wat een hersenloos idioot.
Volgens mij weet je vanaf het begin al... dat Tadic dat gaat doen... dom dat je er nog steeds in trapt!!!
Hee joh....het is maar voetbal. Feyenoord bestaat voor 100% uit niet Rotterdammers, voor 80% niet eens uit Nederlanders. Waar heb je het over?
Zou me niks verbazen als Slot dit meeneemt in zijn overweging om volgend jaar nog trainer van Feyenoord te willen zijn. Altijd wat, eerst vuurwerk, daarna vele imbecielen die aanstekers gooien (er lagen er zeer veel.op het veld). Man, man wat een domper op zo'n mooi seizoen. Hiermee helpen we ons ploegje helemaal niks!
Ik snap de gedachte, maar ik weet niet of hij zich daardoor zoveel zal laten leiden. Vorig seizoen hebben de stoere jongens van RJK en al die andere hersenloze "supporters"groeperingen en doorgesnoven enkelingen ook een waslijst aan wangedrag veroorzaakt. Laat staan wat er allemaal voor ********** gedrag is voorgevallen vóór de komst van Slot, allemaal redenen waardoor hij had kunnen zeggen "Ik wil geen trainer van Feyenoord zijn".

Maar misschien heeft het wél invloed op zijn beslissing, dat zou ik ook wel kunnen begrijpen. Misschien is het bij mij vooral "de wens is de vader van de gedachte", ik hoop natuurlijk dat ie nog lang mag blijven...
Het is duidelijk een grote schande *** politiek doe hier is wat aan hoelang blijven we deze zooi zien schande en feyenoord goed gespeeld helaas mag het niet zo zijn maar hoop dat de finale ook ergens anders wordt gespeeld tijd voor eennieuwe wet
Politiek? Feyenoord supporters zijn de minst sympathieke supporters. Zo kent Nederland ze. Al 20 jaar horen we in Enschede vuurwerk. Doe eens normaal.
Wat een mafkees die deze avond verpest!
Want dat is wat hij gedaan heeft.

Gelukkig is hij al opgepakt en komt hij nooit meer een stadion in.
Maar dat betwijfel ik, want die idioot bij PSV had ook al een stadionverbod maar kon toch met een overgenomen kaartje naar binnen.

1) Vuurwerk aan het begin
2) Aansteker incident

Ik voorzie een zware straf voor Feyenoord door de KNVB.
Wordt een wedstrijd in een lege Kuip vermoed ik.

Wat een smet op een tot vandaag zo mooie seizoen..
Waarom? Waarom?

Er hangen al netten.
Maar dat is blijkbaar niet genoeg.

Over de wedstrijd;
Slordige Feyenoord
Genoeg kansen gehad om meer te scoren..
Geven hen 2 doelpunten kado.
Ongelofelijk hoe racisme onbestraft wordt.. https://twitter.com/i/status/1643706007044931588
Stadionverbod van 50 jaar. Alle wedstrijden melden bij politie en daar lekker gaan zitten.
Mooie seizoen helemaal verneukt door een paar rampdebielen.. financiële en imagoschade verhalen op de mongooltjes.. het is een keer afgelopen, aanpakken en geen pappen en nathouden meer.
Wat is dit nu voor voetbal?
Daar begint het mee...
Sjacherijnig en dan zo'n fan (????)
Waar net geen net is.....
Om gek van te worden.
Fdeyenoord BLIJF VOETBALLEN en niet dat zielige in duels gaan!
Dominant breed houden vrije man vinden op de he;ft van de tegenstander.
NIET in duels gaan maar goed aan de bal zijn.
AS Roma wacht op dezelfde manier...
Dit was echt de meest schandalige pot die ik ooit heb meegemaakt. Slecht van beide kanten, aanstellerij op het veld van beide kanten, wederom gedoe vanuit een deel van de "fans". Lang leve ons "ruwe randje". Deze hele avond had werkelijk niks met voetbal te maken. Ik kan me er niet eens druk om maken dat we verloren hebben. Ajax thuis zou de mooiste pot van het jaar moeten zijn. Gadverredamme.
Bizar hè, sluit me helemaal bij je aan. Wat een gitzwarte bladzijde in dit mooie boek dit jaar. Echt z’n ongelofelijk *** gevoel aan over gehouden. Koppijn van frustratie
Vaak het gevoel dat menig aanwezige op de tribune liever een van geel als td zien en mario been als trainer zodat ze elke week kunnen kkeren en spandoeken ophangen als bestuur tegen de muur dan dat het zo goed gaat als nu
Komen niet voor het voetbal joh. Ken hun dat schelen. Die komen voor het vuurwerk en de rellen.
Stadionverbod van 50 jaar. Akke wedstrijden melden bij politie en daar lekker gaan zitten.
Wat een ongelofelijk kutpubliek. Hersenloze actie van het sfeerteam en debielen in het publiek. Zware nederlaag door het publiek. Wat een idioten daar joh. Grafvolk
Dit is gewoon een vieze vette zwarte vlek op die mooie roze wolk van dit seizoen, ongelofelijk dit. Feyenoord heeft die slechte stempel in de wereld echt aan deze lui te danken. En is Feyenoord altijd de *** als er iets gebeurd in Europa ook als je niet de schuldige bent.
Buiten dat heeft dit Ajax enorm geholpen ze hebben elk moment gebruikt om op adem te komen. Dus dubbel ******* deze gasten pleur alsjeblieft op!
Wat een ongelofelijk kutpubliek. Hersenloze actie van het sfeerteam en debielen in het publiek. Zware nederlaag door het publiek. Wat een idioten daar joh. Grafvolk
De idiote rookwolk aan het begin, de bebloede knikker van Klaassen die hebben mijn avond verpest, niet de nederlaag tegen de aartsrivaal. Dat zal wel, maar dat de randdebielen weer deze zo mooie club wéér een stukje verder kapot gemaakt hebben, dat is de grote nederlaag.
Dit is een club waar geen enkel groot bedrijf zijn naam al wil verbinden en de reden daarvoor zit op de tribune.
Ook helemaal mee eens. Dit wordt nooit meer vergeten.
Dit soort hersenloze verzieken de club, als kloten heb geef je jezelf aan, dit kost gewoon de finale.
Gelukkig wel, zelfde met de Europese wedstrijden met het vuurwerk e.d. je win het niet van de uefa
Al met al een heel trieste avond zeg, je grootste kracht blijkt ook je grootste zwakte: sommige supporters.....
Feyenoord verdient de finale niet eens. Super slordig aan de bal. Passing was niks. En rivaliteit is goed maar iemand verwonden slaat nergens op.. wat een domme ******
Echt heel, heel triest. Ben hier echt schijtziek van. Sta je straks naast die clown op de Coolsingel.
Deze idiote actie kost je dus de finale…..
Hele noordzijde lekker een SV geven. Mis je niks aan. Hersenlozen die meer bezig zijn met vuurwerk en bivakmutsen dan achter de club gaan staan.
Wedstrijden zonder zijn met 6-0 en 7-1 gewonnen...
@NiquelMelom

Hier wil ik wel even op reageren, ik ben 61 en kom vanaf 1970 in de kuip
Op veel vakken gestaan en gezeten, nu alweer decenia's op vak UU dus op de Noordzijde.
In ons vak gebeurd nagenoeg nooit niets, af en toe een vuurpotje, wat wel mooi is maar helaas verboden is.
Dit seizoen al 2x in andere vakken gezeten doordat aso's het keer op keer verkloten voor de normale supporters.
Nu lees ik vanmorgen dat vak Z gesloten is voor volgende week tegen AS Roma, maar in het zelfde bericht kan je lezen dat Feyenoord een oplossing zoekt voor diegene die al een kaartje gekocht hadden in vak Z.
Hoezo ? een oplossing voor die gasten zoeken?
Je staat erbij en ziet het gebeuren en ipv elkaar corriseren staat men elkaar toe te juichen, zelfs toen De Wolf ze er op aan sprak, begonnen ze te juichen, echt bizar
Dan nog even over rookpoten of zoals gisteren rookbommen, slaat nergens op, is absoluut niet sfeer verhogend en voor supporters en zeker voor de sporters een drama op de luchtwegen.
Gisteren stonden we in lange rijen voor controle, maar waarom?

Het vuurwerk en rookbommen zijn al lang vtv in het stadion gebracht, hulp van binnenuit, door medewerkers stadion en/of Tifoteam medewerkers, het is eerder regel dan uitzondering .

Ook het verhaal dat het maar een paar man zijn is dikke onzin, reken inmiddels maar op 5000 van dit soort volk.

Langs de hele lange zijde kan je niet eens normaal warmlopen als speler, echt het is om je kapot te schamen.

En laten we het niet over het zogenaamde ruwe randje hebben, want het maakt onze prachtige clup kapot
Grote sponsoren willen zich hier niet mee associeren en haken af

De overheid moet dit stoppen, voer die voetbalwet in, en straf de personen keihard

En dan tot slot, ook de KNVB moet de hand in eigen boezem steken want het moet ook keihard optreden bij wangedrag spelers, want door verwerpelijk onsprotief gedrag te uiten is dat koren op de molen voor het al eerder genoemd publiek, in Engeland krijgt een speler voor het ophitsen van publiek direct een gele kaart en ook clubs accepteren dit nooit.

Ik hoop echt dat we volgende week geen vuurwerk en rook te zien krijgen vanaf de trubunes maar vuurwerk van onze spelers welke we 90 minuten lang moet aanmoedigen met gezang, alleen dan is Feyenoord de club van weleer, en krijgen de spelers de juiste steun.
Laten we svp dit prachtige seizoen op een waardige manier afsluiten als kampioen en prachtige echte supporters
Helemaal mee eens. Het zogenaamde "ruwe randje" hoort niet thuis bij voetbal, laat staan voetbal in het algemeen.
Kampioenschap is ook nog niet gedaan.
Geschifte ********, betere wetgeving en betere uitvoering is wat we nodig hebben. En kapuchons verbieden. 🕵️
Door die waardeloze vent verliest Feyenoord. Normaal speelt Feyenoord de tegenstander kapot, maar nu konden zij een half uur uitrusten. Bedankt.
Vinden ze t gek dat je niet welkom bent in Rome.vinden ze t gek dat er netten hangen.Raar he dat grote namen als sponsor komt.Joden aanhang
Wat een ongelooflijke kloothommel. Merk dat het me niks meer kan schelen of we die wedstrijd winnen. Hoe kun je nou Feyenoord zo te schande maken? ********.
Zo gek hè dat we bijna nergens meer welkom zijn, het ligt nooit aan ons, altijd aan een ander.
Respect voor Ajax dat ze doorspelen.
@NiquelMelom dus jij bent zo'n totale ****** die dit ook had kunnen doen.

Tyf lekker op bij onze mooie club joh, ****** ******.
Stop maar die wedstrijd. Geef het maar aan ajax, weten we gelijk op we dit kunnen afreageren.
Wellicht een idee aan de redactie om eens aandacht aan dit probleem te gaan schenken.
Begint al met een zwarte rookwolk en dan dit.
Hoe maak je je club kapot ?
Voor Feyenoord rest nog 1 ding gele zijde en vak Z definitief dicht, de sfeer is prima en de resultaten ook toen dat gebeurde
Reken er maar niet op... Zou me al verbazen als het überhaupt benoemd gaat worden... Vorige keer dat het compleet uit de hand was gelopen namelijk niet...
Nou, ik kan me nog een artikel herinneren over een EL uit-wedstrijd dit seizoen, waarin haarfijn werd uitgelegd dat het toch echt niet de schuld van de feyenoord "supporters" was. Het lag aan de hele wereld behalve aan "ons"
het ligt wel degelijk aan die "supporters".. komen niet voor het voetbal.... enkel voor de coke en en de rellen!!!
DNZ vind zichzelf weer belangrijker dan de club
Ziek. Zelfs als Feyenoorder zou ik er voor zijn als een club waar zogenaamde supporters zich zo misdragen (bier gooien, vuurwerk, aanstekers gooien) uit de beker wordt gegooid. En als het in de competitie gebeurt dan puntenaftrek. Want de enigen die dat soort ‘supporters’ kunnen weren zijn de echte fans van de club.
Bloedirritant idd dat gooien maar Santi werd ook bekogeld door **** fans bij de 0-1

Alleen nu is het toevallig raak.
Maar hij deed het 0ok! zei de kleuter
Niet zo janken kameraadje. Gaat er gewoon om dat er bij elke wedstrijd gegooid wordt alleen dat het nu raak is.

Ik keur gooien met harde scherpe voorwerpen ook af (bier kan nog wel)
Janken.. biergooien is Oke....
Het is gewoon normvervaging en vooral heel erg dom.
Wat een domme mensen.
Schei toch uit.. bier gooien mag wel.. maar de rest niet... hou je teringzooi gewoon bij... waarom überhaupt iets gooien!!! Had er helemaal mee eens geweest als de wedstrijd gestaakt had worden en de 1-2 het resultaat was geweest. Mss hadden ze er dan wat van geleerd!!
Inderdaad waarschijnlijk een zielig ventje die er bij wil horen en dan nu de wedstrijd verpest
Hoe haal je het in je kop godverrrdome dit te doen?
Als Ajax verstandig is spelen ze niet meer.Feyenoord genaaid door eigen supporter .Afschuwelijk
Serieus dan doe je dit toch niet.je helpt die joden zo je
Als jij van Joden spreekt als het over Ajaxieden gaat, gedraag je je net zo schandalig.
Ach ja gooi ik met dingen.Pleur toch op
Je gooit nog net niet nee, maar je gebruikt wel antisemitische taal. Stop daar nou eens mee!
Pleur zelf lekker op met je joden
Ach als je van joods afkomst bent mag je dat woord best gebruiken .Trouwens wat zijn het dan moslims
Wie tegenstanders Joden noemt zit de afgelopen twintig eeuwen in het verkeerde kamp en doet mee aan antisemitisme dat ook nog eens strafbaar is. En terecht!
Ga lekker naar Sesamstraat joh dwaas.noem ik ze christenenhahahaha
Zijn er zes miljoen christenen vermoord in alleen al WOII door mensen die hen uitscholden en minderwaardig vonden?
Ik noem ze hoe ik t wil wat jij vindt boeit me geen *******.of mag dat woord ook niet.
Vinden ze t gek dat je niet welkom bent in Rome.vinden ze t gek dat er netten hangen.Raar he dat grote namen als sponsor komt.Joden aanhang
Wat een stel klootzakken zijn het toch *********** hoe durven jullie je fan van de club te noemen

Dan maar altijd en overal netten rondom het veld
  • 1
  • 2