Verhuurde Feyenoorders in binnen- en buitenland

Rokus1908

Na het WK in Qatar zijn de meeste nationale competities weer op gang gekomen. Verschillende Feyenoord-huurlingen kwamen daarom dit weekend weer in actie voor hun tijdelijke werkgevers. In deze rubriek wordt een blik geworpen op de verrichtingen van deze spelers.

Thijs Jansen: Top Oss - Telstar (2-1)
Doelman Thijs Jansen trok zijn goede lijn van de eerste seizoenshelft op de goal van Top Oss dit weekend door. Jansen hield zijn ploeg meermaals op de been waardoor de drie punten bijgeschreven konden worden. In de 39e minuut kwam de keeper nog onnodig uit, waarna een boogbal op doel volgde. Jansen kon zijn fout wel mooi herstellen door een zeer fraaie redding te maken.

Aliou Baldé en Denzel Hall: FC Dordrecht - ADO Den Haag (0-1)
Aliou Baldé en Denzel Hall kwamen dit weekend tegen elkaar uit in het Keuken Kampioen Divisie duel tussen FC Dordrecht en ADO Den Haag. Waar Hall op een basisplaats kon rekenen in de formatie van Dick Advocaat, mocht Baldé pas in de rust invallen voor Jaymillio Pinas. Hall speelde een degelijke wedstrijd op rechtsback waardoor de Hagenezen de drie punten meenamen uit Dordrecht. Baldé kon als invaller geen potten breken en kwam in de slotfase nog tot twee ongevaarlijke pogingen.

Lennard Hartjes: Willem II - Roda JC Kerkrade (1-0)
Lennard Hartjes speelde de volle 90 minuten mee op het middenveld bij zijn club Roda JC Kerkrade. Hartjes kon de 1-0 nederlaag niet voorkomen, wel speelde hij een dominante rol op het middenveld van de Limburgers. Een aantal keren wist hij het spel goed te verdelen door middel van zijn sterke passing.

Naoufal Bannis: Jong Ajax - FC Eindhoven (1-1)
Naoufal Bannis wist dit weekend zijn doelpunten totaal van vijf in de Keuken Kampioen Divisie niet op te waarderen. De spits kreeg vanaf de rust de kans om zich te laten zien in het gelijkgespeelde duel tegen Jong Ajax. De Marokkaans-Nederlands Bannis gaf in de 75e minuut wel nog een puike steekpass die hem bijna een assist opleverde.

Robert Bozenik: Boavista - Gil Vicente (1-0)
Robert Bozenik speelde afgelopen weekend 67 minuten mee bij Boavista. De Slowaakse spits kwam helaas weer niet tot scoren, waardoor zijn doelpunten totaal in de Liga Portugal op één blijft staan. Wel raakte hij in de 56e minuut de lat met een harde kopbal uit een corner.

Marouan Azarkan: Excelsior - FC Groningen (1-0)
Marouan Azarkan speelde bijna de gehele wedstrijd voor Excelsior in het gewonnen duel tegen FC Groningen. Azarkan sloot 2022 goed af met een assist in De Kuip, de buitenspeler kon zijn goede vorm dit weekend voortzetten. Hoewel hij niet tot doelpunten of assists wist te komen was Azarkan wel dreigend met enkele sterke acties. De Kralingers pakten tegen naaste concurrent Groningen drie belangrijke punten.

Francesco Antonucci: SC Cambuur - FC Volendam (0-3)
Het kwakkelende FC Volendam won zowaar zonder Francesco Antonucci van SC Cambuur. De middenvelder staat nu al sinds 25 augustus aan de kant met een liesblessure.