Gimenez balen

VK Sportphoto

Nieuws

Update: Gimenez kampt met kuitblessure na bekerfinale

Ference

Santiago Gimenez is zojuist tijdens de warming-up geblesseerd afgehaakt. De Mexicaan zocht meteen de kleedkamers op. Ayase Ueda is zijn logische vervanger. 

Wat er precies aan de hand is met de Mexicaanse spits is onduidelijk. Wel lijkt vast te staan de 'Santi' een blessure heeft opgelopen tijdens de warming-up en daardoor niet zal starten in Deventer.

Feyenoords topscorer wordt vervangen door Ayase Ueda. Voor de Japanner is het pas zijn tweede basisplaats in de eredivisie, nadat hij eerder mocht beginnen tijdens Sparta-thuis.

UPDATE 23:30 uur: 
Volgens Slot heeft Gimenez een kuitblessure overgehouden aan de bekerfinale: "Zondag in de bekerfinale kreeg hij een tik op zijn kuit. Hier had hij toen in de rust al last van. Je had het net al over de festiviteiten van maandag, toen niet getraind, dinsdag niet getraind, woensdag (gisteren) voor het eerst wel. Toen kon hij meedoen, maar je kan je voorstellen dat het een rustige training was. Vandaag in de warming-up moest hij toch afhaken, omdat hij te veel last had van die tik op zijn kuit."

Delen