toornstra-lopez

VK Sportphoto

Nieuws

Vermoedelijke opstelling • Feyenoord - FC Utrecht

Van de redactie

Aankomende zondag staat in speelronde 30 van de Eredivisie de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht in De Kuip op het programma. Scheidsrechter Edwin van de Graaf zal om 16:45 uur fluiten voor de aftrap tussen de koploper en de nummer zeven op de ranglijst.

Quilindschy Hartman is geschorst nadat hij tegen Cambuur zijn vijfde gele kaart van het seizoen pakte. Voor hem in de plaats zal vermoedelijk Marcos Lopez starten. In de aanval is het de verwachting dat Igor Paixão de voorkeur krijgt boven Alireza Jahanbakhsh. De Braziliaan maakte een goede indruk en wist te scoren afgelopen donderdag in het Europa League duel tegen AS Roma.

Verder kan De Kuip zich opmaken voor een weerzien met Jens Toornstra. De Utrechters missen alleen Feyenoord-huurling Ramon Hendriks vanwege een blessure. 1908.nl verwacht de onderstaande 22 namen aan de aftrap.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Lopez; Wieffer, Szymański, Kökcü; Paixão, Gimenez, Idrissi.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht: Barkas, Klaiber, Van der Hoorn, Viergever, Van der Maarel; Bozdogan, Toornstra, Van der Streek, Booth; Douvikas, Boussaid.

Delen