minteh

Nieuws

Vermoedelijke opstelling • 'Minteh in de startopstelling, Nieuwkoop naar de bank'

Dennis

Na de pijnlijke uitschakeling in de Europa League tegen AS Roma, wacht de ploeg van Arne Slot alweer de volgende wedstrijd. Voor de competitie reist de club af naar Almere City FC, waar het de Romeinse kater zal proberen weg te spoelen.  

De wedstrijd in Rome eindigde donderdag rond middernacht, waardoor de spelers slechts twee en een halve dag rust hebben gehad om er in de Eredivisie weer te staan tegen de promovendus. Naar verwachting begint Arne Slot met de sterkst mogelijke opstelling en zal het bepaalde sterkhouders pas rust gaan gunnen zodra de tussenstand dat toelaat.

Naar verwachting zal de trainer een wijziging doorvoeren ten opzichte van de afgelopen het Europese ontmoeting. Bart Nieuwkoop zal niet starten op de rechtsbuitenpositie en plaatsnemen op de bank. De aanvalslinie van de Rotterdammers zal tegen Almere City FC worden ingevuld met Yankuba Minteh, Santiago Giménez en Igor Paixão. Na zijn doelpunt in Rome, zal Giménez erop gebrand zijn ook weer eens in de competitie tot score te komen.

Almere City FC kan in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord niet beschikken over Stije Resink, Peer Koopmeiners en Joey Jacobs. Alle drie de basisspelers zijn voor het duel geschorst.

Vermoedelijke opstellingen:
Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Milambo, Minteh, Gimenez, Ivanušec.

Almere City FC: Bakker; Ritmeester, Mbosoh, Van Bruggen, Barbet, Cathline; Pasou, Pena, Post, Van La Parra, Robinet.

Delen

Reacties

Nieuwkoop naar bank ? Want die starte donderdag ? Als je wat zegt in header doe dan milambo vermoedelijk in basis.
De vraag is alleen wie begint er, en wie komt er later in. Lood om oud ijzer. Maar we gaan gewoon winnen hoor.
Zit je te kijken Willempie? Lood om oud ijzer, zei ik je toch ;-)
Zit je te kijken Willempie? Lood om oud ijzer, zei ik je toch ;-)
Aub zeg😔ik erger me steeds meer aan die jongen.Voetballend maar ook dat verontwaardigde en die gebaartjes als hij gewisseld wordt alsof het de grootste vedette is.

En als hij als huurling niet duidelijk beter is dan je eigen spelers,moet je zowieso naar mijn mening niet inzetten.
Die huurling is ook 1 van je eigen spelers. Maar goed dat de gehele staf dagelijks met die jongens omgaan en weten wat er gebeurt. Het zal maar net zo kortzichtig zijn als alle Feyenoord trainers buiten de kuip en 1908..... wat een zooitje zou dat geweest zijn.
Is idd 1 van onze spelers en zal ook altijd blijven klappen voor iedereen.Maar heeft toch niks met kortzichtig te maken?

Als je een huurling hebt zoals szymansky vorig jaar of till bijv.eerder en omdat je geen gelijkwaardige speler in huis had dan geen probleem.Maar als je zelf als trainer zegt dat ze gelijkwaardig zijn en ook allemaal niet genoeg brengen dan kies je toch voor een eigen speler?
Is niet kortzichtig maar gewoon gezond verstand.
Zowel voor ontwikkeling en de waarde van de spelers
Tekst en genoemde opstelling lijken niet door dezelfde schrijver gemaakt te zijn. 😭
Minteh blijft grillig en met weinig rendement. Een andere speler op rechts lijkt me logischer.
Tja je kan die jongen van 19 jaar die 2 jaar geleden nog met een plastic bal van intertoy's geschonken door foster parents plan in het zand liep, ook gewoon laten staan en minuten geven. Zoals onze trainert heel wijs ook doet om hem, en inherent ook het team, beter te maken. Deze staf weet heus wel waar ze mee bezig zijn elke dag. Ook deze jongen wordt vast gewezen op zijn goede kwaliteiten en op zijn mindere en valkuilen. Maar ja dat weten wij niet he want daar zitten we nooit bij en zien we niet.
Alles wat je zegt kan waar zijn en dan nog moet Slot de opstelling neerzetten waar hij het beste resultaat van verwacht. En dat zien we iedere week wel. Doet overigens niets af aan het enorme vertrouwen dat ik in de staf heb.
Snap niet wat Slot in die Minteh ziet, kan je nog beter Jahanbakhsh eens een keer proberen.
Het is begrijpelijk dat Nieuwkoop niet start, maar ik hoop vurig dat Minteh aan de kant blijft: Ivanusec op links en Paixao rechts.
Al wat opstellingen zien langskomen, zelfs in dit artikel staat paixao in de tekst en bij de vermoedelijke opstelling staat Ivanusec.
Ik zie het morgen wel.
..."Naar verwachting begint Arne Slot met de sterkst mogelijke opstelling en zal het bepaalde sterkhouders pas rust gaan gunnen zodra de tussenstand dat toelaat."...

En toch staat Milambo in de opstelling ipv Stengs.
Stengs deed mee tegen Roma, maar ik heb hem niet opgemerkt.
Ik snap de keuze van Slot voor Minteh niet.
Hij liet afgelopen donderdag weer zien waarom hij niet in de basis moet staan, loopt als een blind paard, ziet zijn teamgenoten niet en heeft verder geen rendement.

Waarom niet een keer beginnen met Lingr?
Ik ben ook geen fan van minteh maar heeft toch meer rendement dan ivanušec. Paixão is de beste als je puur kijkt naar het rendement en daarna komt minteh dus ja beetje flauw dit
Milambo doet het lekker, maar Lingr is ook geen slecht idee.