feyenoord-psv-alexandersl-38

alexandersl

Nieuws

Vermoedelijke opstelling Oranje • 'Koeman kiest voor twee Feyenoorders'

Nigel

Het Nederlands elftal speelt na ruim 3 maanden weer interlands. De Feyenoorders Mats Wieffer en Lutsharel Geertruida spelen mogelijk in de basis bij Oranje, zo meldt Voetbal International. Mark Flekken start sowieso in de basis, dat vertelde Koeman op de persconferentie voorafgaand aan Nederland-Schotland. 

Het lijkt erop dat Nederland 5-3-2 gaat spelen, met vijf verdedigers. Hierin neemt de Feyenoorder Geertruida plaats als verdediger in het centrum, samen met Virgil van Dijk en Nathan Aké. Mats Wieffer gaat spelen op het middenveld samen met Reijnders en Wijnaldum. De oud-Feyenoorder keert na een periode van 9 maanden weer terug in de basis. Quinten Timber, die voor het eerst bij het Nederlands elftal is, begint op de bank vanavond. Verder kiest Koeman voor Memphis en Gakpo in de voorhoede. 

Vermoedelijke opstelling Oranje: Flekken; Dumfries, Geertruida, Van Dijk, Aké, Blind; Wieffer, Reijnders, Wijnaldum; Memphis, Gakpo.

Delen

Reacties

Nou dat scheelt weer blessures dat hij er 2 opstelt ..het is dat ze meer waard worden bij nationaal elftal maar anders lekker thuis laten
.
Letterlijk alle jeugd in Nederland spelen vanaf het moment dat ze naar het grote veld gaan 4-3-3. Dus iedereen kent die automatismen, en dan krijg je van die wijsneuzen als bondscoach die alles anders gaan doen zodat ze daarna kunnen zeggen als het perongeluk lukt, "dat heb ik bedacht". Maar dat gaat gewoon niet werken.
Net zoals zijn 5-3-2 bij ons niet werkte tegen o.a. psv?
Ik mis nog een paar Feyenoorders. Kom oo, Ronnie, stel je sterkste team op…