afas-stadion

VK Sportphoto

Opinie

Vermoedelijke opstellingen • AZ - Feyenoord

Van de redactie

Feyenoord moet het in de uitwedstrijd tegen AZ van aanstaande zondag stellen zonder Thomas van den Belt. De middenvelder heeft in de thuiswedstrijd tegen FC Twente een blessure opgelopen en daarvan is hij niet tijdig hersteld.

Daar tegenover staat dat Calvin Stengs en Marcos Lopez weer terugkeren bij de wedstrijdselectie. Beide spelers ontbraken zondag thuis tegen FC Twente. Arne Slot: "Calvin traint weer volledig mee, al zullen we bij hem goed blijven monitoren hoe zijn lichaam omgaat met de vele wedstrijden die ons de komende weken te wachten staan", zo gaf de oefenmeester aan op de persconferentie vrijdagmiddag.

De Alkmaarders hebben een aantal personele problemen. Denso Kasius is geschorst, Lewis Schouten en een aantal doelmannen ontbreken met een blessure. Maxim Dekker is wel weer terug in de selectie van Maarten Martens en Bruno Martins Indi lijkt fit genoeg om tegen zijn oude club te spelen.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs; Minteh, Gimenez, Paixão.

Vermoedelijke opstelling AZ: Owusu-Oduro; Penetra, Bazoer, Martins Indi, Møller Wolfe; Mijnans, De Wit, Clasie; Lahdo, Pavlidis, Van Brederode.

Welke namen verwacht jij aan de aftrap in het uitduel tegen AZ? Laat het hieronder weten in de reacties!

Delen

Reacties

Uitslag in 020 is ideaal.

Morgen winnen en dan neem je definitief afstand van AZ en de neuzen. Alleen Twente is dan nog een serieuze concurrent voor plek 2.
Gewoon paixao op rechts naar mijn mening zoals hij vorig jaar ook wel eens heeft gedaan en een paar mooie verzetten op Gimenez gaf en dan Ivanusec op links en naar binnen laten komen.
Kan Hartman ook net als vorig jaar er weer veel meer overheen klappen waardoor je meer dreiging hebt
Lingr op 10, Stengs op rechts en Paixao op links. Lingr heeft zich meer dan bewezen in karige minuten die hij krijgt. En misschien ook Beelen laten starten ipv Trauner, daar beginnen de fouten de afgelopen wedstrijden toch echt wel in te kruipen.
Prima idee om zo te starten.
Paixao moet het laten zien anders Sauer er in
Ivanusec op tien en Stengs op rechts. Na een uur spelen kan je dan Minteh en Milambo brengen.
Toch wéér niet die Minteh! Ik snap werkelijk niet wat ze daar in zien. Hard rennen ja, maar voetbal is geen atletiek
Ik snap er geen klote van. Zou die ivanusec dan echt zo slecht zijn?
Misschien een keer op 10 zetten..is geen echte buitenspeler vind ik
Ivanusec kan het al niet belopen op de vleugel, van een 10 verwacht Slot nog meer dynamiek en vuile meters. Dus dat wordt hem helemaal niet. Lingr op 10 kan dat wel, en prikt er ook weleens een in.
Het spel zonder bal was niet op orde las ik laatst en hij heeft nog moeite het hoge intentie