slot

VK Sportphoto

Nieuws

Vermoedelijke opstellingen • Slot wijzigt elftal niet

Karst

Feyenoord hervat morgen de competitie met een thuiswedstrijd tegen NEC. In speelronde 17 zullen de Nijmegenaren op bezoek komen in De Kuip, die nog niet volledig is uitverkocht. Het duel, onder leiding van Sander van der Eijk, begint om 16:45 uur.

NEC verkeert momenteel in goede vorm en zullen dat gevoel waarmee ze 2023 afsloten willen doortrekken tegen de regerend landskampioen. Er liggen kansen voor de Nijmegenaren, want Feyenoord kan tegen NEC geen beroep doen op de vier Feyenoorders die deelnemen aan de Afrika- en Azië Cup. Slot zal het dus zonder Ramiz Zerrouki, Ayase Ueda, Yankuba Minteh en Alireza Jahabakhsh moeten doen. 

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow, Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman, Wieffer, Timber, Stengs, Dilrosun, Gimenez, Ivanusec.

Vermoedelijke opstelling NEC: Cillessen, Van Rooij, Sandler, Nuytinck, Verdonk, González, Proper, Mattson, Tavsan, Ogawa, Hanson.

Delen

Reacties

Nog altijd apart dat Sandler toen niet mocht blijven. Doet het nu ook weer uitstekend
Afspraken met Man City in de winter maakte het waarschijnlijk financieel niet interessant en het blijft fysiek een kwetsbare speler.
Gewoon paxiao links stengs rechts en ivanusec op 10 proberen
Stengs is het beste op 10. Ivanusec speelt ook bij Kroatie links voor en niet op 10. Ivanusec moet sterker worden na blessure, zowel fysiek (daar is ie er alweer vrijwel) als mentaal. Dus op de voor hem vertrouwde plek zetten. Ook Dilrosun moet vertrouwen krijgen, in beide spelers zit veel meer. En afspreken dat de beide wingers alles mogen geven en in de tweede helft gewisseld worden voor Sauer en Paixao.
Ivanusec op links werkt nog niet lekker. Gewoon Sauer eens opstellen, hij deed het volgens mij goed op trainingskamp en in de oefenwedstrijd
Verdiend in ieder geval veel meer speelminuten ja