ivanusec-3

Vk Sportphoto

Opinie

Vermoedelijke opstellingen • Sc Heerenveen - Feyenoord

Van de redactie

Sc Heerenveen en Feyenoord treffen elkaar zondagmiddag om 14.30 uur in Friesland. In speelronde 26 gaat de nummer twee op bezoek bij de huidige nummer negen. Beide teams missen een aantal spelers. Eerder dit seizoen wisten de Rotterdammers in De Kuip met 6-1 te winnen.

Antoni Milambo is er zondag niet bij, wanneer Feyenoord op bezoek gaat bij sc Heerenveen. De middenvelder heeft een blessure opgelopen en zal zich om die reden ook niet melden bij Oranje Onder 19, zo vertelde Arne Slot vrijdag tijdens de persconferentie. Feyenoord mist in Friesland verder de langer geblesseerden Justin Bijlow, Gernot Trauner, Gjivai Zechiël, Alireza Jahanbakhsh en Calvin Stengs.

De Friezen missen Luuk Brouwers vanwege een hamstringblessure, maar zien Ion Nicolaescu weer terugkeren en zou aan het eind van het duel in kunnen vallen, zo meldde trainer Kees van Wonderen via de clubwebsite.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Zerrouki, Wieffer, Timber; Minteh, Gimenez, Ivanusec.

Vermoedelijke opstelling Sc Heerenveen: Van der Hart; Braude, Van Beek, Bochniewicz, Köhlert; Haye, Olsson; Wålemark, Tahiri, Sahraoui; Van Amersfoort.

Welke namen verwacht jij zondagmiddag aan de aftrap? Laat het hieronder weten via de comments!

Delen

Reacties

Max 2 spelers laten gaan. Volgend seizoen mogen er weer twee weg. Wij bepalen wie wanneer weg gaat…
En…… alleen tegen absolute hoofdprijs….
En jij denkt daadwerkelijk dat het zo werkt in de voetbalwereld?
Ik en alleen ik bepaal alles, niemand heeft inspraak….
“'Barça richt de pijlen op Mats Wieffer na gesprek van Deco met Van Bronckhorst'

Voor Barça is het aantrekken van een controleur prioriteit komende zomer. Wieffer lijkt zelfs één van de belangrijkste kandidaten, mede doordat zijn prijskaartje op 25 miljoen euro wordt geschat. Daarmee is hij goedkoper dan andere spelers die op het verlanglijstje van de club staan.
Bovendien heeft Deco uitstekende rapporten over de Oranje-international ontvangen. De sportief directeur van Barça sprak onder meer met oud-ploeggenoot Giovanni van Bronckhorst. De twee zijn goed bevriend en keken dinsdag samen naar de Champions League-wedstrijd tegen Napoli. Ze verlieten ook samen het stadion. Volgens SPORT heeft de ex-coach van Feyenoord een positief transferadvies gegeven over zijn landgenoot.

Barça heeft zich nog niet bij Feyenoord gemeld, maar lijkt van plan de concurrentie met Atlético aan te gaan.
De Catalaanse grootmacht zou van mening zijn dat Wieffer alles heeft om de nieuwe controleur te worden, al wordt een beslissing zorgvuldig afgewogen.
Sergio Busquets liet namelijk grote schoenen na om te vullen.
Vijfentwintig miljoen lijkt me fors aan de lage kant. Ontwikkelt zich nog steeds, inmiddels basisspeler bij Oranje, kritisch op zichzelf als het minder loopt en werkt zich twee slagen in de rondte.
Mats Wieffer met Frankie de Jong zou een mooi duo zijn daar. En dan ook samen in NL elftal.
Mooi duo, ik zou Frenkie ophalen…
Even een recap jongens 🤣🤣🤣:

19 Maart 2023

"Rafael van der Vaart ziet geen enkele speler van het huidige Feyenoord de wereldtop halen. De huidige positie op de ranglijst is vooral de verdienste van trainer Arne Slot, zo denkt de analist van Studio Voetbal. Als voorbeeld licht hij Mats Wieffer uit. Volgens Pierre van Hooijdonk is Wieffer klaar voor een basisplaats bij het Nederlands elftal, maar Van der Vaart is het daar niet mee eens.

Van der Vaart noemt Slot vanwege zijn wissels 'de absolute uitblinker' van De Klassieker. "Feyenoord heeft prima spelers, maar ik denk dat er geen één bij Real Madrid of Barcelona belandt", zei de voormalig middenvelder. Daarna werden meteen beelden ingestart van de gewaagde voorspelling die Van der Vaart vorige week deed: hij verwachtte dat Ajax met 3-0 zou winnen. Van Hooijdonk lacht smakelijk bij het zien van de beelden.

Van der Vaart zou Wieffer pas tegen Gibraltar opstellen. "Zeker niet tegen Frankrijk. Ik vind het een goede speler, maar ik zag vandaag ook een paar momenten waarop hij net even de handelingssnelheid tekortkwam die nodig is op het absolute topniveau." Van Hooijdonk reageerde: "Méén je dat nou?" Van der Vaart: "Het is een goede speler, absoluut, maar ik twijfel of hij het absolute topniveau aankan. Dat denk ik van heel Feyenoord. Daarom is het zo knap wat Slot allemaal doet met dit elftal."

Volgens Van Hooijdonk doet Van der Vaart met die opmerking Wieffer tekort. Van der Vaart antwoordt: "Een beetje minder dan Barcelona en Manchester United is ook oké, hè. Ik zeg alleen dat ik vandaag momenten heb gezien waarop het net even te lang duurde. Ik heb vandaag op hem gelet en vind hem net even tekortkomen op dit moment."

De spelers van Ajknaks halen de top 5 eredivisie niet eens 😂

https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/2023/03/van-hooijdonk-lacht-van-der-vaart-uit-na-nieuwe-voorspelling-over-feyenoord
Ik zouPaixão ipv Minteh doen. Paixão laat de laatste tijd goede dingen zien. Ja, dat geldt natuurlijk ook voor Minteh, maar in deze fase van het seizoen wil je denk ik ook langzaam maar zeker aan de basis voor volgend jaar gaan werken. Paixão zal wel blijven, van Minteh is dat nog niet bepaald zeker. Daarnaast vind ik Paixão trouwens ook gewoon beter :)
Ivanusec op 10, Paixao ipv Zerrouki
Wij gaan winnen, alleen met hoeveel is de vraag!
0-5. Drie maal Santi. Eenmaal Ivanusec en eenmaal Minteh. 1 van de 3 goals van Santi is penalty na winnen van Steen Papier Schaar…,