slot-1

VK Sportphoto

Nieuws

Vermoedelijke opstellingen • Slot wijzigt elftal niet

Karst

Na het gelijkspel tegen NEC zal de ploeg van Arne Slot op zoek zijn naar eerherstel tegen Vitesse. Aanstaande zondag moet dat gaan gebeuren op bezoek in de Gelredome. Voorafgaand aan het duel met Vitesse was er geen persconferentie, vanwege een zieke Arne Slot.

Aanstaande zondag om 14:30 zal Feyenoord aantreden tegen Vitesse, waar Feyenoord-huurling Ramon Hendriks actief is. Vitesse staat momenteel op de zeventiende plaats, wat directe degradatie betekent. De Rotterdammers kunnen nog altijd geen beroep doen op de afgereisde Feyenoorders naar de Afrika- en Azië Cup.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow, Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman, Wieffer, Timber, Stengs, Dilrosun, Gimenez, Paixao.

Vermoedelijke opstelling Vitesse: Room, Oroz, Isimat-Mirin, Hendriks, Cornelisse, Domgjoni, Meulensteen, Manhoef, Kozlowski, Boutrah, Van Ginkel

Vitesse – Feyenoord begint zondag om 14:30 uur en is live te zien op ESPN 3.

Maak de wedstrijd tegen Vitesse nog spannender! Meld je aan, claim de bonus, zet in en win 50x of 100x je inzet als Gimenez scoort! 24+

Delen

Reacties

Sauer i.p.v. Paixão had ik niet onlogisch gevonden maar er is best iets te zeggen voor de keuze om met het zelfde team te spelen met als dwingende opdracht: revancheer jezelf. Dat maakt misschien wel meer duidelijk over de spelersgroep dan wijzigen van de opstelling zou doen. En ook dit elftal is, in aanleg (!), ruimschoots goed genoeg om van Vitesse te winnen.
Met deze elf ging het prima. Problemen begonnen mijns inziens pas bij het wisselen vorige week…
Ik vind het niet erg dat je wel heel positief bent, er is immers al genoeg negativisme in de wereld, maar prima ging het niet. Onze 'bewierookte' defensie liet zich wéér verrassen. Zoveel tegengoals bij zo weinig echte kansen voor de tegenstander is een wanprestatie op zich.
Feyenoord is wel veel in balbezit en probeert wel degelijk naar voren te voetallen maar doet dat op zo'n manier dat de tegendraadse vleugelspitsen te laat in balbezit komen, geen snelheid in hun actie kunnen leggen en dus in een laag tempo het toch al drukke centrum binnen dribbelen. Gevolg een langdurig schijnoverwicht met te weinig echte dreiging.
Maar het idee dat deze spelers beter kunnen heb ik nog wel, al moet er hoog nodig weer eens overtuigend gewonnen worden. Zondag en woensdag!