Betrouwbaar
geertruida-leipzigweb

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

Transfers

'Feyenoord en Leipzig naderen akkoord'

FeyenoordTM

Lutsharel Geertruida is dicht bij een overstap naar RB Leipzig: Feyenoord nadert volgens Voetbal International een akkoord met de Bundesliga-club.  Feyenoord zal bij een totaalakkoord zo'n dertig miljoen euro ontvangen van Leipzig voor Geertruida, exclusief bonussen.

De definitieve aanbieding moet nog wel formeel ingediend worden. "De interesse is zeer serieus, maar dat was het al een tijdje", aldus directielid Dennis te Kloese tegenover het weekblad.

Indien de deal definitief van de grond komt, heeft Feyenoord een nieuw uitgaand transferrecord te pakken. Eerder deze zomer kwam dat record op naam van Orkun Kökçü te staan, die voor dertig miljoen euro naar SL Benfica verkaste.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FTM,wanneer verwacht jij dat de transfer van geertruida rond gaat komen en hoe snel er een vervanger gaat komen?
Nee toch Feyenoord... 30 miljoen?
Hopen dat ze een goede speler ervoor kunnen halen die het spel van Kokcu kunnen overnemen plus een heel goede verdediger die Geert kan vervangen.
Vervangers zijn trauner en beelen voor kokcu hebben ze zerouki ,maar die is nog lang niet op het niveau van orkun .
Ik weet het zo net nog niet met Zerrouki. Misschien moet Slot eens flink schuiven met een aantal spelers en keuzes maken. Ik hoop maar dat het goed komt.
Ben zo benieuwd wie de zeer goede vervanger is van onze Geert...p
Hoop op Nate Phillips.
Beest en supercrosspass.
Kan ook inverted spelen

Je bent alleen wel 8-10m kwijt
@FTM misschien domme vraag hoor maar hoezo wordt er gezocht voor een rcv als we trauner en beelen hebben kasanwirjo die daar ook kan staan?
Goed bedrag dat Feyenoord niet kan wijzigen. Draai m eens om: zou je Geertruida nu kopen voor 30-35 miljoen als hij maar een contract tot 2025 wil tekenen? Dat is wat je bij weigeren van dit bod feitelijk doet. Feyenoord heeft grotere prioriteiten dan zo'n dure speler op de rechtsbackpositie.
Geertruida weg. Voor 30 miljoen. Alle bepalende spelers weg. Ivanusec die niet komt. Het middenveld werd overspeeld door PSV. Het volgend seizoen wordt nog een hele klus. Vechten voor plek 2.
uj denk dat we Brenet weer moeten oppoetsen - Zijn pasjes komen in het algemeen wel aan, kijk naar Hammersby Twente, prachtige voorzet ! ik zie Geer niet graag gaan maar dit soort bedragen daar kun je geen nee tegen zeggen.
Wat mij betreft zeggen we alleen ja als we een goede vervanger op RB hebben.
Pedersen was gisteren weer dramatisch. PSV geeft hem gewoon de bal. Je weet dat hij niet veel goeds mee doet. Alleen terug of bal kwijt.
Als er echt 6 miljoen geboden is dan vind ik het raar dat er niet akkoord op is gegeven.
Ben geen Pedersen-fan
Is bepaald niet zoek gespeeld door noa lang
Gaat niet om zoek gespeeld worden. Hij doet gewoon te weinig als hij de ruimte en bal heeft.
Ik heb veel slechtere spelers gezien dan Pedersen. Even vergeten dat Pedersen mede veel erger heeft voorkomen achterin?
Pederson is een verdediger en geen spelverdeler. Lang kwam er maar 2 x langs in het begin toen hij te ver stond te dekken daarna had hij m in zijn zak .
Op snelheid verdedigend klopt
Maar was hem een paar keer kwijt.

Daarnaast positioneel echt dramatisch.
Aan de bal tikkie terug.
Verschrikkelijk. Nog net geen nelom maar opbouwend komt hij in de buurt
Nee maar liet Lang constant lopen en waar was Pedersen bij de goal?
Geert, bedankt en het ga je goed.
30 miljoen is een mooi bedrag, had je wel een mooiere club toegewenst.
Niet minder dan 40 miljoen verkopen want Liepiz heeft een speler verkocht voor 80 miljoen Feyenoord moet altijd het onderspit delven voor een ander club gr Harry een echte Feyenoorder in hart en nieren al 63 jaar lang
Ja maar als die deal met ivanusec ook zo moet lopen vragen hun ook meer omdat geertruida voor 30 is verkocht. Nee hoor 30 is prima. Financiën bij feyenoord blijven groeien. Helemaal goed zo. Staps gewijs
Dus wij moeten ook 20 miljoen voor een vervanger betalen? Want wij hebben Geertruida voor 30 miljoen verkocht.

Hij heeft nog een 2-jarig contract en dus is nu het moment hem te verkopen. Want weer bijtekenen gaat hij echt niet doen. Ook al speelt hij nog een goed seizoen bij Feyenoord dan nog krijg je er geen 30 miljoen meer voor omdat hij dan nog maar een 1-jarig contract heeft
Volgens die logica moeten clubs tegen ons dan zeggen dat ze minimaal 20m willen hebben voor een opvolger, want wij hebben in jouw scenario 40m voor luts gevangen.
Na gisteren lijkt een middenvelder extra echt wel nodig. Wieffer viel zwaar tegen. Ik denk niet dat hij die 8 positie goed kan gaan vervullen. Heeft hij een te lage handelingssnelheid voor. Ben benieuwd of daar nog naar wordt gekeken. Walemark en Dilrosun lozen. Vooral die laatste kan echt niet.
Maar aan wie wil je hem lozen dan?
Transfervrij laten vertrekken, O nee dat deden we vroeger bij Feyenoord
Leuk voor hem. Ik stel m'n verwachtingspatroon voor komend seizoen voorlopig iets bij. Dat maakt niet uit voor de rest, want ik ken voorlopig weer tegen een stootje. Favoriet zijn we, als je het mij nu vraagt toch al niet. Dat komt altijd pas later. Voorlopig valt er nog veel te schaven, passen en meten. Maar ik hoorde dat die Slot daar goed in is ;-) Hij kan iig weer flink aan de bak.
Accepteren! Liefst met uitloop naar 35 miljoen. Afhankelijk van de financieringsconstructie met RB Leipzig en prijs van vanvanger, graag het geld investeren in een creatieve en dynamische speler voor op middenveld.
Ivanusec is zo goed als binnen. Jullie stressen zich maar is logisch dat dynamo Zagreb wilt wachten tot ze zeker zijn van Europa league. Ik wacht af en denk dat het middenveld voor het einde van de transferwindow meer dan voldoende is. Denk zelfs dat we met psv vechten om titel
Het blijft speculeren, maar voor jouw verhaal valt ook een en ander wat te zeggen. We gaan het beleven!
Geweldige speler, maar dit moet je accepteren, hij wil zelf graag en bedrag is goed.
Die vergelijkingen altijd met andere spelers doet niet ter zake.
Als de vervanger al klaar staat zou het mooi zijn en verder vind ik Beelen ook geschikt om daar te spelen. Die is uiteraard nog niet zover als Geert.
Gewoon accepteren
Als je als club stappen wil maken moet je zorgen dat je ieder jaar een ploeg samenstelt die kampioen KAN worden. "Gewoon accepteren" dat een vervanger "nog niet zo ver is" past daar niet bij.
Zie dat mijn laatste zin niet was afgemaakt, bedoel de deal accepteren.
Om kampioen in Nederland te worden heb je imo geen rechtsback van 35m nodig. Als je een soortgelijke speler voor 5-7m terughaalt ben je er ook.
Precies, misschien iets investeren in vervanging. Maar ook voor de 10 positie ik vind stengs nog steeds wel een goeie aankoop. Maar denk vanaf recht echt goed. Je mist nu nog balans op het middenveld. Maar ach we beginnen net. En slot weet ongetwijfeld wat hij doet.
Stengs heeft zijn beste wedstrijden gespeeld op 10
De gekken dit zeiden dat 25+5 miljoen voor kokcu een goede deal was wil ik nu wel horen.
Ik denk dat niemand dat een goede deal vond. Maar als er afspraken gemaakt zijn met de speler, die heel veel voor Feyenoord heeft betekend, is het gewoon ook goed om de speler de transfer en alle voordelen die daaruit voortvloeien te gunnen.
Als we dan toch zaken met Zagreb gaan doen kunnen we die RCV daar voor de neus van die Amsterdammers wegkapen. Dan heb je voor €15M iemand die er meteen staat.
15? Bod van 25 van ajax werd al afgewezen toch?
Denk dat je er met €15m niet bent, maar €20m zou een goede deal zijn.
Een inkomende transfer van 20 miljoen? Zo hoog in de voedselketen zit Feyenoord nog lang niet.
Straks toch weer 4 basisspelers kwijt en de vervangers zijn op dit moment duidelijk minder
Dit zie ik niet zo. De spelers die zijn vertrokken zijn - op Kokcu na - niet al te moeilijk te vervangen.
Staat hamer nog op een lijstje? Kan zowel op het middenveld als rechtsback.
Er loopt toch wel wat anders rond dan Hamer....
Dan word er nu een rechtsback gehaald? Want centraal heb je Trainer, Beelen en Kasinwirjo al.
Trauner* automatisch spellingscontrole is niet altijd fijn.
Luts , je vertrekt als een Held jongen!!
Het is je gegunt.
Hij’s nog niet weg hè. En àls hij gaat, heeft hij Feyenoord zowel financieel (30+ miljoen) als sportief een gigantische dienst bewezen.

Een held. Of hij nou blijft of niet.
Adamo Nagalo halen als vervanger!
@FTM de vervanger die top is, is ouder als Geertruida heb je gezegd, maar moet ik dan denken aan veel ouder (30+) of iets ouder 23-27?
Karsdorp is kapot gemaakt, door onze “eigen” supporters. Die gozer wil echt nooit meer terug denk ik.
@FTM weet jij al of er ook nog bonussen en een doorverkoop bijkomen en zo ja hoe hoog die dan zijn?
@FTM: zijn er nog updates wat betreft dure wisselspelers?

Moeten eruit als we willen doorselecteren met geld met luts
Mensen mensen mensen 30+ miljoen voor een middelmatige verdediger met Weinig ervaring in Europa die bij een club speelt die al Meer Dan 20jaar zeer weinig voorstelt in Nederland en europa Dan is 30+ miljoen heel veel geld en ook met lutsa en huidige selectie inde cl zullen we kansloos zijn jammer genoeg
Ze zouden je echt moet bannen van deze site maat, Lutscha een middelmatige verdediger noemen?! Ben jij een undercover ajacied ofzo?
Want ? Vandaar dat alleen Leipzig echt komt ? Iedergeval bij ons zal lutsa nooit een echte hele Grote meneer Worden
Wanneer ben je bij ons een 'echte hele grote meneer' san
In mijn ogen nooit aangezien we Zelden europees spelen
Wat een dwaas. Volgens mij ben jij een troll. Wat mij betreft een dikke ban voor jou.
Een ban? Teruggaan naar de ijstijd en uitsterven. Ik kan hier zo slecht tegen!!!!!!
Wie ben jij????????????????

@FTM moet ook duimpje omlaag op deze site zetten!

🤑🤑🤑🤑🤑🤑
Gister toch wel gezien dat deze jongen een cruciale rol heeft in dit elftal. Als je hem ook nog verkoopt blijft er echt te weinig voetbal over.

@ftm Wellicht biedt het wel ruimte om een lopende middenvelder aan te trekken naast een vervanger voor geertruida. Is dat een optie?
Geen lopende middenvelder John, die zijn altijd onderweg.
Toch wel makkelijk als tie een beetje kan lopen😉
Verlenging vorige contract liep ook niet soepel, heeft nu nog 2 jaar contract. Volgend jaar ga je er dit bedrag niet meer voor krijgen. 30+ is gewoon een mooi bedrag. En hij is vervangbaar. Het komt wel goed.
Als ik Geertruida zelf was zou ik dit nooit doen. Wacht nog een jaar en je bent goedkoper én er komen grotere clubs.
Denk je dan in het belang van geertruida of in het belang van feyenoord, 30 miljoen + bonussen is toch een leuke deal
Ja, maar sportief is dit niet op te vangen, denk ik. Je moet tweede worden om mee te delen in de CL-pot. Dat is een veel betere deal (plus 70 miljoen) voor Feyenoord.
Grotere clubs zullen ook naar zijn prestaties bij Leipzig kijken. Geertruida gaat een mooie carrière tegemoet.
Hij heeft al een mooie carrière en dan kun je beter nog heel even wachten op Liverpool of Barcelona. Dat is toch van een andere orde dan Leipzig.
Ik ben het 100 % eens met degenen, die Luts hoger inschatten dan J. Timber. Maar de geschiedenis van de afgelopen jaren telt wel degelijk mee. Mocht Feyenoord ditmaal overwinteren in de Champions League, met aansprekende resultaten, kunnen we volgend jaar, ik noem maar wat, Gimenez verkopen voor 80 miljoen, of zo. Maar is te vroeg nu. Helaas.
Die 80 miljoen gaat niet gebeuren. Ja, of hij moet de winnende maken in de finale van de CL.

....
Want Anthony scoorde de winnende in de Champions League finale. Oh wacht.....
O jawel hoor, ik snap je heel goed.
Nee hoor. Giménez gaat geen 80 miljoen opleveren. Of er moeten heel gekke dingen gebeuren.

En dan ga jij hem vergelijken met Antony... Haha.
Ik vermoed dat jij mij niet begrijpt. Want ik vergelijk ze helemaal niet als speler, ik wil alleen maar zeggen dat een aardig seizoen in de Champions League alle verschil van de wereld kan maken, meer niet.
Het zijn 2 totaal verschillende voetballers. In sommige aspecten is Luts beter dan Timber, en in sommige aspecten is Timber beter.

Maar een ieder die even het sentiment tov die 020'ers aan de kant zet begrijpt volgens mij best waarom Timber een wat hogere transferwaarde heeft voor buitenlandse clubs:

- Al 2 jaar Internationaal
- Al een EK en WK gespeeld
- Champions League voetbal gespeeld

Heeft volgens mij ook weinig te maken met bij welke club hij speelt.
Zo simpel is het.
Totaal niet mee eens....een transfer is een dagvers verhaal. De prijs is wat je nu waard bent. Als Koeman hem hoger in de pikorde heeft staan boven Timber, dan moet hij minimaal 40 miljoen opleveren....bovendien had Timber een matige tweede seizoenshelft, Geertruida een hele goede, hij is nu ook i bloedvorm.....dan is minimaal 40 miljoen de prijs van vandaag....
RB Leipzig heeft drie spelers verkocht, totaal 220 miljoen. Dan is 40 miljoen een fooitje voor zo'n club. Hij HOEFT namelijk niet weg.
Kan @FTM is ff normaal gaan doen. Loopt alleen maar negatief te praten en te zeiken over de transfers etc. Lees meerdere comments dat er geen spelers gehaald zijn die niks te maken hadden met de scoutinglijst afkomstig van @FTM. Gozer loopt hele dagen azijn te drinken. Stil gwn en wacht gwn dingen af.
Welke speler is gekomen van de scouting dan deze zomer?
Elke speler gwn. Maar meneer van @FTM weet het allemaal beter helaas.
En toch stiekem op deze site kijken of FTM nieuwtjes heeft.

Haha...
Wat doeje hier dan snor? Aka neus
Luts vervangen door 2 van hetzelfde kaliber...succes. waarom 2? Trauner is geen zerheidje met z'n blessures....waar blijft Ivanusec???
Hartman nog weg en we zitten weer op het niveau FC Twente. Lekker gewerkt Slot en aanhang.
Man man, wat zet jij jezelf ongelofelijk voor schut
Stengs enige met aanvallende acties op het middenveld wieffer viel zwaar tegen.
@FTM kom er maar in met die Hancko achtige opvolger......
Voor iedereen die zo enthousiast reageert op te ontvangen bedragen: als je komend seizoen niet bij de eerste 2 eindigt loop je bedragen mis uit de CL met dezelfde orde van grootte. Dan ben je dus financieel niets opgeschoten en heb je een seizoen weer voor *** gelopen in de competitie
Aan de andere kant, als je met Geertruida erbij het misloopt. Loop je en CL geld mis, en je krijgt volgend jaar maar de helft voor hem. Gokken op CL hebben we in het verleden eerder gedaan en hebben we vandaag de dag nog pijn van. En wellicht worden er goede dingen met het geld gedaan waardoor we nog steeds een goed team houden.
Garantie heb je nooit, daar heb je een punt. Mijn gevoel is dat de kans om CL te halen groter is met Geertruida. Vergeet ook niet dat je dit jaar in de CL ook veel kan verdienen. Daarvoor geldt hetzelfde.
Mee eens. Het zijn keuzes die gemaakt moeten worden maar zou beide gevallen begrijpen. Voor de rest weten we nu niet wat er met het geld gebeurd. Wellicht dat er ruimte komt om meerdere posities aan te pakken. Een Trauner is voor weinig gehaald en stond er gelijk. Hancko had de taak om Senesi op te volgen en was vanaf dag 1 minstens gelijkwaardig. Geertruida verkopen kan een ramp zijn maar net zo goed weer een opbouw zijn om ons sterker te maken.
Klopt war je zegt maar moeten toch e ht wel bikkels hebben achterin.
Daarom komen er nog wat spelers bij
Als we niet bij de 1e 2 eindigen, wordt het een groot drama.
Backs maken je geen kampioen. Backs moeten ballen tegenhouden. Om in Nederland kampioen te worden voldoen backs die minder dan 30m+ waard zijn ook.
Hou die poot toch is stijf man voor minimaal 35 vast. Gisteren wederom by far de beste
Voor Timber betaalde Arsenal 40 miljoen dus minimaal dat voor Geertruida natuurlijk. Is hem al voorbij bij Oranje en ook afgelopen seizoenen beter in de competitie. Heeft nog een lang contract dus voor 30 zullen ze hem echt niet laten gaan. Goed bezig wel van de directie weer, hulde
Zat er aan te komen. Beter nu dan op 30 augustus
@ftm kunnen we zijn vervanger voor Fortuna thuis nog verwachten?
Is al gezegd is in kannen en kruiken
Wanneer is dit gezegd? Twee weken terug. Is toch vreemd?
Niet zo vreemd als Geert al rond was
Een overeenkomst tussen speler en club is wat anders dan tussen de twee clubs.
Daar kan je dan toch rekening mee houden hebben ze dus gedaan achter de schermen blijkt
Dat snap ik, dat ze voorwerk hebben gedaan. Maar dat kan nog niet in 'kannen en kruiken' zijn.
Hier gelezen dat als Geert weg is daar een klap op word gegeven dus gelijk rond is.
Dus de competitie in zonder Trauner en Geertruida. Kan nog billenknijpen worden. Hopelijk komt er snel een vervanger.
Mooi bedrag
Trauner en je hebt van den Beelen
Brenet als backup( vervanger) Pedersen.
Lekker die Ivanusec en een creatieve middenvelder met scorend vermogen halen.
Vond Stengs fysiek erg tegenvallen, hopelijk verandert m’n mening over hem de komende tijd.
Ben het niet helemaal met jou eens. Geertruida word wel echt een probleem om te vervangen met trauner die laatste tijd veel met blessures zit, en denk beelen nog niet ready voor het grote werk. Ook vond ik stengs gisteren het sterkste van het veld. Elke aanval die er is geweest kwam door een steekpass van stengs.
Stengs enige met aanvallende acties op het middenveld wieffer viel zwaar tegen.
Hij verloor alleen ieder fysiek duel
Dat baard me zorgen🤗
Gewoon baard afscheren en klaar...!
Mooie stap voor Luts en prima bedrag.

Vitik halen voor 10 miljoen, Kan zowel RCV alsmede RB.
Van horen zeggen in een koffietentje... ;)
haha....Ik heb hem nog nooit hier in onze mooie Wijk, Troja, gezien. Laat staan in dat leuke koffie tentje.
Hij zou nu zeker nog niet Trauner eruit spelen, zou meer als backup zijn, Maar zijn potentieel is gigantisch, hij lijkt vwb speelstijl en sterkste kwaliteiten echt bizar veel op De Ligt. Maar dan wel zonder dat gebruikelijke foutje hopelijk.
Kan me niks verrotten of ze 30, 40 of 50 miljoen voor 'm krijgen. Selectie die serieus meedoet voor de titel vind ik veel belangrijker. Heb, zeker na gisteren, het idee dat Geertruida daarin heel belangrijk is. Net zoals de rest van de verdediging. Was enige linie die gisteren voldeed. Middenveld totaal geen balans, voorhoede alleen Paixao een voldoende.
Ik snap je wel. Al gun ik Luts een mooie (financiële) stap in zijn carrière, ben ik ook van mening dat wij als club niet heel veel hebben aan 100 miljoen transferinkomsten, als we daarmee onze selectie zodanig verzwakken dat we daarin weer een grote stap terugdoen. Dit zou ook het jaar kunnen worden van titelprolongatie (sinds decennia) en overwinteren in de CL/EL als je de huidige parels weet te behouden. Linksom, rechtsom, 2 jaar geleden nooit gedacht in deze positie te verkeren en is het volop genieten om Feyenoorder te zijn. Op naar een mooi seizoen!
Jammer al gun ik hem deze verdiende mooie stap
Hoop dat als hij vertrekt feyenoord die topper (volgens FTM) haalt en een 8.

Daarnaast zou het geen overbodige luxe zijn om een linksbuiten te halen (Ivanusec )
Hopelijk halen ze wat creatieve spelmakers. We hebben voetballers die onder de druk uit kunnen voetballen. Zowel verdedigers, middenvelders als buitenspelers. Wij hebben gisteren wel 1000 keer op Bijlow teruggespeeld. Pure armoede en totaal geen beweging.
We worden net zo rijk als begin jaren 70🤪Nu nog wat goeds terug zien te kopen, want dit is opnieuw een aderlating
Concurrenten verkochten al voor meer zeker aj..kudus en die mexicaan gaan nog
De kwaliteiten die we verkopen met Luts koop je niet terug voor minder dan 20 miljoen vrees ik. En die categorie spelers wandelt liever 1 van de grote 4 competities binnen met bijbehorende topsalarissen. Op korte termijn ga je er op het veld altijd op achteruit als 1 van onze sterkhouders vertrekt. Maar wellicht kunnen we met de verdiende euro's wel weer slim scouten/in de eigen jeugdopleiding steken. Alle vertrouwen in directie en bestuur. Let's go!
We hebben natuurlijk altijd nog dezelfde trainer. Die is afgelopen seizoen in staat gebleken een kampioensploeg te smeden met zijn manier van voetballen. Ook toen verwachtte nog niemand dat zoiets mogelijk zou zijn met zo'n bij elkaar geraapt 'zooitje'. Ik laat me heel graag opnieuw verrassen.
Jammer, maar dit zat eraan te komen. En zo hoort het ook; zelf opgeleide spelers voor grote bedragen aan buitenlandse clubs verkopen. Goed beleid.
En nu? Voor 10 miljoen moet je een goede vervanger kunnen kopen. Dan heb je winst, maar het zal een hele klus worden het nieuwe elftal Champions-League waardig te krijgen. Gister hebben we kunnen zien dat het middenveld ook nog niet echt goed is
"niet echt goed" is understatement van de dag, zeg maar gerust dramatisch !!!
  • 1
  • 2