Europees

Verwachte opstelling: Slot voert wijzigingen door na teleurstelling tegen Fortuna

Ference

Feyenoord neemt het vanavond in Oostenrijk op tegen Sturm Graz. Om 21:00 uur wordt er afgetrapt in de Merkur Arena. Op de persconferentie in aanloop naar het duel met de Oostenrijkers hintte Slot op wijzigingen in zijn opstelling na het teleurstellende gelijkspel tegen Fortuna Sittard van afgelopen weekend. 

Slot: "We hebben veel mogelijkheden. Na de wedstrijd tegen AZ was ik van mening dat het goed was om tegen Fortuna Sittard met dezelfde elf te starten. Daar is nu in mijn ogen geen aanleiding voor."

Feyenoord kan beschikken over een nagenoeg fitte selectie. Alleen Oussama Idrissi is zoals bekend langer uit de roulatie met een kwetsuur aan de hamstring. 

Ook tegenstander Sturm Graz kan beschikken over een nagenoeg fitte selectie. Bij de Oostenrijkers is alleen middenvelder Demaku geblesseerd. Hij zal dan ook niet actief zijn in het treffen met de Rotterdammers. Keeper Siebenhandl was eerder wel nog een twijfelgeval voor de wedstrijd van vandaag, echter lijkt hij vanavond gewoon te gaan keepen. 

Verwachte opstelling Sturm Graz: Siebenhandl; Gazibegovic, Affengruber, Wüthrich, Dante; Hierländer, Gorenc-Stankovic, Prass, Horvat; Emegha, Bøving. 

Verwachte opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Hancko, López; Geertruida, Kökcü, Timber; Szymański, Gimenez, Dilrosun. 

Delen

Reacties

Ik hoop dat dit niet de opstelling word.
Lijkt me wat realistischer dan die van het AD, prima opstelling. Al zie ik liever Geertruida op RB en Szymanski op 10. Wålemark dan op rechtsbuiten.
Eens, Geert komt niet helemaal uit de verf op CVM.
Was afgelopen seizoen ook echt sterkhouder op RB. En Pedersen is ook wisselvallig. En heeft weinig creativiteit. Snelheid heeft ie dan weer wel.

Walemark is ook nog wel wisselvallig maar heeft de laatste pot wel goed gespeeld. Verdient wel te starten eigenlijk.
Geertje speelt daar alleen maar omdat Kokcu en Timber anders helemaal niet in hun kracht spelen. Natuurlijk is Geertje veel beter op de rechtsback, maar als je hem niet op verdedigende positie zet dan voetbalt het hele middenveld niet.