img-6526-2

Jim Breeman Sports Photography

Nieuws

VI over aanstelling technisch directeur: "Niet het idee dat Feyenoord haast maakt"

Van de redactie

Feyenoord heeft nog altijd geen opvolger weten te vinden voor Frank Arnesen. De Rotterdammers maakten in september vorig jaar bekend dat de Deen zou vertrekken uit De Kuip. Algemeen directeur Dennis te Kloese gaf aan dat er voor januari een technisch manager zou worden aangesteld, maar Feyenoord is daar nog niet in geslaagd.

Sinds het vertrek van Frank Arnesen zit Feyenoord zonder technisch directeur. De Deen vertrok vorig jaar september waarna algemeen directeur Dennis te Kloese aangaf dat hij spoedig de opengevallen positie wilde invullen. Tot dusver is hij daar nog niet in geslaagd.

Volgens Voetbal International is de club wel degelijk druk zoekende naar de geschikte persoon. “Ik heb Te Kloese gevraagd naar een mogelijke nieuwe technisch manager, maar er is geen kandidaat tot nu toe die in het profiel past”, zo vertelt journalist Martijn Krabbendam. "Ik heb ook niet het idee dat Feyenoord haast maakt. Op dat vlak is het momenteel rustig bij Feyenoord."

Voorlopig neemt Dennis te Kloese de technische taken op zich. Door het uitblijven van een nieuwe technische man rijst de vraag of Feyenoord niet te vroeg afscheid heeft genomen van Arnesen. Volgens Krabbendam zit een terugkeer er niet in. “Nee. Ik heb hem nog gesproken onlangs, hij zit lekker in Marbella momenteel. Het gaat hartstikke goed met zijn gezondheid. Hij is helemaal hersteld. Het is toch apart hoe het gegaan is. Arnesen had gezegd: wacht even tot september, want het gaat de goede kant op met mijn knie. Feyenoord had liever dat hij stopte.” De Voetbal International-journalist zegt dat Arnesen mede verantwoordelijk is voor het huidige succes, met name omdat hij destijds Arne Slot had aangesteld als nieuwe trainer. "Arnesen heeft geweldig werk gedaan bij Feyenoord".

Naast een technisch directeur is Feyenoord ook op zoek naar een nieuwe commercieel directeur, sinds Joris van Dijk heeft aangegeven te stoppen bij de Rotterdammers. Volgens Krabbendam zoekt de club ook daar naar een geschikte opvolger. “Ik hoorde een paar weken geleden dat Arno de Jong, de man van TOTO, in beeld zou zijn om commercieel directeur te worden. Ik heb er verder niks meer over gehoord, maar dat scheen toen een kandidaat te zijn."

Delen

Reacties

Ik geloof gewoon niet dat er geen geschikte mensen zijn. Misschien dat ze niet passen in het grote takenpakket dat Te Kloese voor zichzelf ziet...
Krijg steeds meer t idee dat t bestuurlijk n dikke bende is.Heb het gevoel dat die van bodegem de club in n wurggreep heeft .Wat als de ad ook gaat en dan.Vind dit echt slecht een cd en td is toch belangrijk.Zit je met een plaghehut sponsor door gebrek aan cd
De wurggreep is er in eerste instantie bij de Stichting Continuïteit Feyenoord o.l.v. de volstrekt overbodige Ivo Opstelten. Die houden de incompetente Van Bodegom in het zadel. Van Bodegom heeft de publicitaire afhandeling van het Feyenoord City debacle uitbesteedt aan Te Kloese, als dank voor bewezen diensten kreeg die, nadat Frank Arnesen onder valse voorwendsels eruit gewerkt was, vrijwel alle macht in handen. De hoofdverantwoordelijken voor de stadionproblemen (de StiCo) bleven zo helemaal buiten beeld en schot en zitten nog gewoon op het pluche.
N.B. Te Kloese heeft geen verkeerde keuzes gemaakt in de zomer van vorig jaar als het om het spelersbeleid gaat, daar richt mijn kritiek zich niet op: Maak de man desnoods TD als hij zich graag vooral met dat beleid wil bemoeien en zoek een competente Algemeen Directeur als vervanger. Nu is Feyenoord bezig een organisatorische puinhoop te worden ,et de RvC en daarachter de StiCo als hoofdverantwoordelijken.
Nou daar ben ik t mee eens.het is nog steeds een zooi in t Maas gebouw
Kan het zijn dat dit er al keer heeft opgestaan?
Ontzettend jammer dat Arnessen er niet nog zit
Het is niet alleen een kwestie dat hij er niet meer zit, hij is er op huichelachtige wijze uitgewerkt door Van Bodegom en Te Kloese.
Als je dat soort verdachtmakingen uitspreekt, zul jecwel met bewijzen moeten komen.
1. Feyenoord gebruikte als argument de gezondheid van Arnesen terwijl deze zo goed als volledig hersteld was.
2. Feyenoord schermde met de instemming van Arnesen, terwijl deze aangaf graag door te willen.
3. Volgend op de aanstelling van Te Kloese was het al een probleem om het contract van Arnesen als TD te verlengen. Toen dat toch gebeurde was dat voor één jaar: De functie van TD is er juist voor de langere termijn dus een aanstelling voor 1 jaar van een TD die, na een valse start (dat is ook een feit) prima functioneert, is een onzin beslissing.
Ik lees daar niks huichelachtigs in. Stemmingmakerij
Je overschat discussies op sites als deze. Ik maak me nl geen enkele illusie dat mijn kanttekeningen, of die van anderen, enige invloed hebben op 'de stemming'. Kortom van stemmingmakerij is zeker geen sprake.
Dat jij het gebruik van 'onheuse argumenten' en het schermen met wederzijdse instemming als daar niet echt sprake van is, niet huichelachtig vind, is dat uiteindelijk een legitimering van opportunisme en/of hypocrisie. Dat moet je zelf weten, maar ik oordeel daar anders over.
Alleen maar goed dat er rust heerst, zolang er geen geschikte kandidaat is gewoon onderling de taken verdelen
Beter wachten tot er een geschikte kandidaat wordt gevonden dan dat er 1overhaast wordt aangesteld. Goed lange termijn beleid!!
Een Betaal Voetbal (!) Organisatie die op het hoogste uitvoerende niveau; de directie, niet iemand heeft die primair verantwoordelijk is voor het voetbalbeleid is het tegendeel van "goed lange termijn beleid", dat is wanbeleid. Waar Feyenoord nu staat is maar aan twee mensen te danken en dat is Arne Slot en in eerste aanleg de man die hem vastlegde en de scoutingstaf renoveerde Frank Arnesen. Diens start was misschien niet sterk (Martin van Geel was spreekwoordelijk aan de hoogste boom gehangen voor inkomende transfers als Bozenik, Diemers, Teixeira, Pratto etc.) maar zijn lessen eenmaal geleerd heeft Arnesen louter goede keuze gemaakt.
Het feit dat na de komst van Te Kloese eerst de contractverlenging van Arnesen een probleem leek, daarna slecht voor 1 jaar was en daarna de eerste de beste gelegenheid is aangegrepen om hem tegen zijn wil en zonder noodzaak eruit te werken, zijn feiten die de rest van dit slechte verhaal vertellen.
Men moet ook willen he.zijn vast mensen die bang zijn om die parasieten in hun tuin tekrijgen
tuurlijk als je het liever zelf doet om je bankrekening te spekken wat een grap deze man

Arnesen heeft succes behaald hij alleen met de veren gestreken
Onzin, zat aankopen van Arnesen zijn geflopt en Te Kloese heeft ook een paar goeie aankopen gedaan. De een heeft het dus niet perse beter gedaan dan de ander.
Arnesen had malacia al voor minder aan lyon verkocht, toen dat klapte vefkocht te kloese hem voor minimaal 15 miljoen aan man united.
Toendertijd kwamen er ook vage verhalen naar buiten over slinkse dealtjes van arnesen die al dan niet waar kunnen zijn.
Te kloese heeft daarna ook nog senesi, sinistera en aursnes voor mega bedragen verkocht.
Arnesen heeft de goeie aanzet tot vernieuwing gegeven maar te kloese heeft de beste transferzomer gehad afgelopen jaar