maxresdefault-3

YouTube: Bij Andy in de auto

In beeld

Video • Arne Slot 'bij Andy in de auto'

Van de redactie

Feyenoordtrainer Arne Slot zit deze aflevering bij Andy van der Meijde in de auto. In het welbekende YouTube-programma neemt de oud profvoetballers bekende Nederlanders mee in zijn auto voor een praatje.

"Trainer van Feyenoord die de afgelopen drie jaar het geweldig doet bij de Rotterdammers. Absolute top trainer die zeker nog grote stappen gaat maken in zijn carrière. Leuke slimme man en mooi om deze Topper in de auto te hebben", aldus Van der Meijde

Delen

Reacties

Ik vind die van der Meijde gewoon een Gijp 2.0, maar over een verbeterde versie kan je bij beiden nooit spreken. Wat een sneue vogel met zijn pies, poep, sex insinuaties. Slot is een intelligente vent en die ondergaat duidelijk zijn tijd bij die pauper in zijn patsertractor. Totaal irrelevant en overbodig.
Op zich zegt Slot wel goede dingen, maar dat zegt hij altijd. Maar als je dan zo'n ééncellige naast je hebt zitten, dan weet je dat er minder uit Slot komt dan dat er uit zou komen als er een intelligent persoon naast hem zou zitten.
Ik onderken dat een hoop mensen gasten als Gijp en Andy 'gezellig' vinden en een gevoel geven alsof je aan de bar hangt met een maat in de derde helft na een potje voetbal, maar voor ik erger me dood aan die gasten die nog dubbel liggen voor 'pies-poep-kont, n*ken is gezond' en dan een overdreven geitenlach moeten laten horen. Ik al hoe hij in slowmotion die zigeunerschuur uit komt lopen, dan heb ik het eigenlijk al gehad.
Maar verder zit me niets dwars hoor... ;-)
Toffe gast die andy en eindelijk weer een leuke aflevering
Oprotten met die vd Meijde. Vuile stink 020 er.
Jij met je kut naam van een 020er dan ????