Rick Karsdorp | Uitsnede VK Sportphoto

VK Sportphoto

In beeld

VIDEO • De Wolf vs Karsdorp: "Jij bent Pipo de clown aan het worden"

Stan

Tijdens de wedstrijd tussen Feyenoord en AS Roma hadden John de Wolf en oud-Feyenoorder Rick Karsdorp een woordenwisseling aan de rand van het veld. Aanleiding was een duel tussen de rechtsback en Igor Paixão, waarbij de Romeinse verdediger in zijn gezicht zou zijn geslagen. ESPN deelde de beelden van het akkefietje. 

In de video is te zien hoe Arne Slot, maar met name De Wolf het aan de stok krijgen met Karsdorp. "Ja, ik bloed", zegt de Nederlandse vleugelverdediger tegen de staf van Feyenoord. De assistent-trainer van de Rotterdammers is echter van mening dat Karsdorp overdrijft en reageert dat hij 'Pipo de clown' aan het worden is. 

Vervolgens komen Karsdorp en Slot in de catacomben van het Stadio Olimpico terug op het incident en zegt de oud-Feyenoorder: "Wat doet John de Wolf dan? Dat is ook niet nodig." Daar kan de stoïcijnse trainer van de Stadionclub zich wel in vinden: "Dat is niet nodig nee. Dat ben ik met je eens."

Bekijk hieronder het hele fragment:

Delen

Reacties

Ik vroeg me af hoeveel kilometer mats Wieffer gisteren heeft gelopen. Ik kon het op opta niet vinden. Dat was echt bizar wat hij liet zien.
Storm in een glas water dit!

John is voor vele Feyenoorders van mijn generatie datgene waar Feyenoord voor staat. Keihard werken, nooit opgeven, over het randje om wedstrijden te winnen en uitstraling.

Ook Karsdorp is een kind van de club. Ook Karsdorp draagt Feyenoord een warm hart toe. Hij is alleen van een andere generatie. Opgevoed met de PlayStation. En met inmiddels aangeleerde maniertjes.

Rick kan er zelf niet zo veel aan doen. Hij heeft het team uit 93 niet meegemaakt. Het team wat naar mijn mening nog steeds de mooiste titel heeft behaald. Jongens als Fraser, De Wolf, Van Gobbel en Heus. Die mannen zouden zich kapot schamen om dat gejank en theater. En mocht er bloed aan te passen komen. Dan meten ze een tulband aan en knallen er weer vol op in het volgende duel.
De Wolf herinnerde zich de botsing met Kalusha Bwalya tegen PSV waarschijnlijk nog waarbij hij ook lachend stond te bloeden.
John een contract voor het leven geven. Hij was altijd mijn held en dat wordt steeds meer.
Karsdorp zei ik bloed en vervolgens komt er wat wit spul uit zijn mond wat meer op sperma lijkt dan bloed.
Italiaanse trekjes zit bij hem al diep.
Vaak sperma in je bek gehad dat je zo'n expert bent?

Diep triest hoe jij over een Feyenoorder praat die gewoon doet wat hij moet doen bij zijn huidige werkgever.
Ga janken joh drama queen.
Hij is geen Feyenoorder meer.
Sorry maar als je een echte Feyenoorder bent ga je je club niet lopen naaien goed voetbal geen bezwaar!
Om te beginnen is Karsdorp te laat of Paixao hem te snel af, scheids fluit onterecht af en een mogelijke gevaarlijke aanval van Feyenoord werd om zeep geholpen. Dat hij een drupje bloed gevonden heeft is ook niet zo spannend en zegt niets over een mogelijke overtreding.

Los hiervan snap ik dat Slot het sust, na de begrijpelijke frustratie van de Wolf.
Kortom, storm in een glas water, eigenlijk geen aparte publicatie waard.

Karsdorp uitfluiten in de Kuip vond ik trouwens ook onzin.
Ben het eens met John de wolf, alleen jammer dat slot karsdorp gelijk geeft. Ik snap dat slot het niet wilde escaleren. Maar je kon ook zeggen "dat is verleden tijd laten we focussen op de tweede helft van de wedstrijd" dan kies je ook geen kant en dan is het klaar beetje raar dit van slot.
@eeuwigelegioen ben ik niet met je eens. John moet dat soort dingen gewoon niet zeggen. Zelfs als het waar is moet hij de boel niet laten escaleren. Als lid van de technische staf moet je erboven staan.
Ik snap ook zeker wat je bedoelt hij kon het ook in het midden laten. maar iedereen ziet het anders en dat is juist mooi Dankje voor het antwoord.
Hij is geen vleugelaanvaller hoor, maar een (wing)back.
Weg met die ** kop op de website! De Wolf held! Groot gelijk heeft John.