maxresdefault

YouTube: Feyenoord.nl

In beeld

Video • Samenvatting Feyenoord - Ajax (6-0)

Van de redactie

Een historische dag in De Kuip! Het team van trainer Arne Slot liet niets heel van Ajax en boekte met 6-0 de grootste overwinning in een Klassieker in de clubhistorie. Yankuba Minteh en Igor Paixão scoorden beiden tweemaal, de andere doelpunten kwamen op naam van Dávid Hancko en Quinten Timber.

Kijk alles over deze historische Klassieker tegen Ajax terug in de Matchday Collection op Feyenoord ONE.

Bekijk hieronder de samenvatting van het duel via het YouTubekanaal van Feyenoord.

Delen

Reacties

Weer even gekeken, fantastisch seizoen in een wedstrijd samengevat. Een team een met het publiek. PSV was goed maar niet beter in die zin. Maar dit team de instelling enz enz, jammer dat Slot gaat maar er moet er een zijn die dit met te Kloese ook kan. Ik hoop volgend seizoen weer 2x winst op dit Amsterdamse clubje... dan zal het suc6 publiek daar ook wel afgehaakt zijn.
Overtreding veroorzaakt door Bergwijn is diep en dieprood. En tig keer handsbal is zuiver penalty. Ook een slechtziende ziet dat ook
Die 7-0, ik vond dat die wel geldig was. Degene die de bal kreeg schoot hem erin en Ueda raakte de bal niet., die liep als het ware weg. En de handsballen... sjonge jonge. Smetjes op een fantastische wedstrijd.