gimenez geen penalty twente

VK Sportphoto

Nieuws

Video: Wel of geen penalty voor Gimenez?

Van de redactie

Feyenoord kende een ongelukkige middag in Enschede. Waar de ploeg van trainer Arne Slot lang niet zijn beste spel liet zien, hadden de Rotterdammers misschien toch recht op meer.

In de 69'ste minuut is het namelijk FC Twente-verdediger Robin Pröpper die Feyenoord-topscorer Santiago Gimenez neerlegt in het strafschopgebied. Higler beoordeelde het contact als onvoldoende voor een Rotterdamse strafschop. Tot verbazing van velen besloot ook de VAR niet in te grijpen. 

Had Feyenoord hier een strafschop moeten krijgen? Bekijk de onderstaande beelden en oordeel zelf: 

Delen

Reacties

hopeloze scheids wat een zwakke eikel geen ruggegraad weekdier thuisfluiter bah.
Het was in ieder geval geen corner :-)
Ik vond die situatie ervoor nog erger. Lingr is weg op links en Santi wordt onder de voet grlopen, kans weg. Was ook 2e geel Pröpper

Deze overtreding was dezrlfde als nieuwkoop eerste wedstrijd en die kreeg rood
Onbegrijpelijk dat we zulke slechte arbiters hebben en de VAR het niveau van beslissingen niet omhoog brengt.
Deze aanslag op de enkels is op elke andere plaats op het veld reden om geel te geven, waarbij de VAR kijkt of het niet direct rood is. Hier kijken ze blijkbaar of er een scoringskans is of niet, maar dat doet helemaal niet ter zake.
Gewoon geel plus directe vrije trap en dus pingel.
En de 2-0 had ook niet moeten tellen
Santi mist de bal volledig en de bal raakt de knie en dan pas raakt Propper Santi. Er is geen kans ontnomen want de bal was al buiten bereik. Ik vondt vorig jaar echt duidelijk een strafschop, nu meer onbenullig wat Propper deed op Santi. Ik heb er geen moeite mee als er geen penalty wordt gegeven. Wel een waarschuwing aan Propper dat bij een soortgelijk voorval een gele kaart volgt.
Heb jij hockey gekeken? Wat een slechte analyse jij kan je aansluite in zeist. Hij wil de bal schoppen en zijn voet word weggebeukt en dit is de 2de keer dt er een penalty moest komen met bart nieuwkoop was het ook direct rood.
Ik heb niks met hockey en het zou geweldig zijn als de VAR onberispelijk in hun beslissingen zou zijn. Misschien ben ik een ouwe lul en zie het niet meer zo goed. Geloof me dat ik wou dat Feyenoord een penalty kreeg en een punt pakt
Dan kunnen we gelukkig samen door een deur, geniet van je dag!
Tuurlijk, maar niet die van de uitgang want daar staat Ajax in de weg
Dit komt aardig in de buurt van de grootste onzin die ik ooit gelezen heb. Bal buiten bereik --> doet er niet toe, bal is nog in het spel en er wordt een overtreding gemaakt. Als je een Propper een waarschuwing geeft, zeg je in feite dat het een overtreding is, dus penalty.
Daar heb je wel een punt, Propper deed een Alvarezje en die kwam er veel te vaak mee weg. Dat hoort niet en zou bestraft moeten worden.
Onbegrijpelijke dwaling van de arbitrage en mn de VAR. Kost ons niet alleen een penalty maar ook een rode kaart voor de tegenstander (2e geel Propper). Normaalgesproken had je nog een half uurtje tegen 10 man de winst kunnen afdwingen.
100% penalty. Ik snap nog dat Higler het mist (hij miste wel vaker wat...). Dat die VAR er niet naar kijkt is schandalig.
Zeker weten een penalty. We worden weer ouderwets genaaid.
tuurlijk een penal. Die Propper raakt de bal niet eens. Echt schandalig dat hier niet voor wordt gefloten!
VAR grijpt alleen in om ons te benadelen, echt schandalig
Hoe kan die Prupper er weer mee wegkomen!? Vorig jaar ook al! 100% pingel natuurlijk. Desondanks verdiend verloren.
Een 100% pingel waarmee je gelijkgespeeld had, wordt je onthouden dus hoe kun je dan verdiend verliezen!? We hadden ook nog meer expected goals en schoten tussen de palen.
Verdiend verloren omdat Twente feller was, Feyenoord gewoon bagger speelde. Grotere kansen ben ik met je eens.
Zij hadden meer energie omdat ze geen zware Europese wedstrijd in de benen hadden. Niet verdiend voordeel omdat ze niet goed genoeg waren om zich te plaatsen.
Klopt. Maar met zo'n waardevolle selectie moet je daarmee om kunnen gaan. Wel is deze wedstrijd na een Europese week allesbehalve ideaal. Zij verdienden meer dan ik.
Wederom weer net als vorig jaar. Hier zou t 1-1 worden en word het een andere pot. Maak niet uit of je goed of slecht speelt dit is gewoon weer een vieze actie van dit Higler
100% penalty, Die scheidsrechter kan er niets van. Het voetbal was overigens ook niet goed. Veel te weinig beweging, niet doortastend ingrijpen. Hopelijk eenmalig.
Wat boeit het? Het was een *** wedstrijd! Je heb na 10 wedstrijden al 7 punten verloren veel en veel te veel.
Het boeit zoveel, dat je 1-1 kan maken en Propper Rood krijgt. 2x geel met nog 22min
Huilen! Vorig jaar hadden we evenveel punten als nu en stonden we ook nog niet bovenaan. PSV blijft echt niet alles winnen hoor.
Nou dit PSV verliest niet snel in de eredivisie. We hebben het na 10 potjes niet meer in eigen hand en dat is gewoon jammer
PSV heeft op papier ook mindere tegenstanders/wedstrijden gehad dan wij. En zo spetterend spelen zij ook niet. Vind Feyenoord (muv tegen twente) vele malen beter voetballen van psv.
Europees zeker, in de eredivisie te vaak te weinig gebracht. Ik denk dat de piek van Feyenoord hoger ligt maar psv constanter is.

Ik zeg trouwens ook niet dat psv dit seizoen over de 90 punten gaat ofzo, maar ze verliezen niet snel
Dat is waar. Feyenoord-psv gaat dan ook wel een mooie spannende wedstrijd worden. Maar 7 punten is niet het einde van de wereld, dat bedoelde ik meer.
Het is traditie dat Feyenoord tekort wordt gedaan in Twente door de arbitrage, in dit geval ook weer. Zuur
100% pingel en 2de geel voor proper. Precies hetzelfde verhaal als vorig jaar....