wieffer twente

VK Sportphoto

Nieuws

Wieffer realistisch na afloop: "Ik denk dat we uiteindelijk wel verdiend hebben verloren”

Liban

Feyenoord leed vandaag de eerste nederlaag van dit eredivisieseizoen. In Enschede kwamen de Rotterdammers niet verder dan 2-1. Na afloop kwam middenvelder Mats Wieffer voor de camera's bij ESPN. “Al met al kwamen we tekort vandaag.”

Feyenoord speelde een moeizame wedstrijd bij FC Twente, wat leidde tot een 2-1 nederlaag. Ook middenvelder Mats Wieffer vond zijn ploeg vandaag niet overtuigen. “Zij staan 1-0 voor en dat is juist iets wat je hier niet moet hebben. We hadden het moeilijk vandaag. Zij proberen het ritme eruit te halen en dat doen ze slim. Elke keer even op de grond blijven liggen en daardoor komen wij ook niet meer in ons ritme. Al met al denk ik gewoon dat we ook niet veel gecreëerd hebben. Ik denk dat we uiteindelijk wel verdiend hebben verloren.”

De ploeg van trainer Arne Slot was gewaarschuwd. Twente gaat thuis namelijk altijd fel van start. “Ik weet niet wat het was. Ik denk dat het overal gewoon een beetje te slap en te slordig was. Ze gaven heel veel lange ballen en de tweede bal was denk ik negen van de tien keer voor hun. Dat zijn dingen die hier eigenlijk niet kunnen. Vaak moeten we het hebben van mooi voetbal, maar dat telt vandaag helemaal niet. Ik denk dat we vandaag gewoon de beuk er iets meer in moesten gooien, dat hebben we in het begin nagelaten. Uiteindelijk kwamen we tekort. We hebben gewoon te weinig gecreëerd; het was niet goed genoeg vandaag.”

Delen

Reacties

En we verloren niet omdat zij beter waren. We hadden gewoon een slechte dag :)
Higller is door de ondergrens gezakt. Niet eredevisie waardig. Weg ermee. Vanaf de 1-0 al tijdrekken. Nauwelijks serieus opgetreden hiertegen. WEG.
In het begin ?
Hij begrijpt het nog steeds niet, het was bijna 90 minuten lang zwaar ondermaats.
Waardeloze pot, ongelofelijk hoe je zo kunt spelen als je weet dat je je kansen op het kampioenschap en misschien zelfs een top twee klassering deze competitie zo al binnen 10 wedstrijden om zeep helpt
Tijdrekken, overtredingen niet bestraft, geen penalty, geen tweede geel voor Pröpper.. Feyenoord heeft slecht gespeeld,maar Higler was ook weer lekker bezig 🤬