maxresdefault

YouTube: Feyenoord.nl

In beeld

Videoclip 'Kameraden voor het leven' online

Van de redactie

Een team van artiesten met Rotterdamse roots heeft een nieuw Feyenoord-lied uitgebracht. Hef, Kevin, Ronnie Flex, ADF Samski, Emms, Sjaf en Jahma zijn gezamenlijk de studio in gegaan met als resultaat het nummer ‘Kameraden voor het leven’, waarmee ze hun clubliefde uiten en een muzikale ode brengen aan Feyenoord.

Feyenoord staat al maanden bovenaan in de Eredivisie. Lukt het om met dit nieuwe anthem ook een felbegeerde nummer 1-positie te bereiken in de hitlijsten? Het nummer ‘Kameraden voor het leven’ is nu te beluisteren op Spotify. De samenwerking met de artiesten levert niet alleen een nieuwe herinnering en een nieuw anthem op.

De opbrengst van ‘Kameraden voor het leven’ komt volledig ten goede aan de Feyenoord Foundation. Met behulp van sociaal-maatschappelijk programma’s zet de Foundation zich in om levens te veranderen en bij te dragen aan een betere toekomst voor de supporters en de inwoners van Rotterdam. 

Delen

Reacties

K*tmuziek. Feijenoord onwaardig met artiesten als wannabe supporters Laat dit soort onzin lekker voor Diemen-zuid. Rot op.
Voetbal-Leek
Sorry geen disrespect, het is leuk geprobeerd.
Maar het begint al tenenkrommend met slecht ingezongen autotune en RAP skills zijn ver te zoeken het is allemaal praten met autotune, geen variatie, geen flows.
Het is geen zang en geen rap het is eigenlijk whack. Behalve die 2 gasten op het veld waren niet slecht.
derberkelaer
ik vind het wel hard alleen idd het begin is niet zo heel goed vind voor de videoclip nice met die shots in de lichtmast in de haven en het feit van die laatste jahma in volgens mij cafe costa del sol staat
Paixãoratops
Vindt m wel lekker 👍
Triest dat dit muziek word genoemd, maar hè? Wie ben ik?
Bedankt ben ik er toch achter gekomen😜😜
Kleine moeite
Mag dit überhaupt ‘muziek’ genoemd worden? 😂
De intro van Ronnie doet af aan het nummer. De versus zijn goed, Kevin en Hef zelfs sterk.
Sowieso met je eens dat Hef altijd on point is.
Maar dit nummer, ik weet niet man.... te flauw naar mijn idee. Het ontvlamt geen seconde. Maar leuk voor die boys dat ze (ook financieel) kunnen meeliften op het succes van onze mooie vereniging.
🔴⚪️⚫️
GantiagoSimenez
GantiagoSimenez
@FR_0183 “De opbrengst van ‘Kameraden voor het leven’ komt volledig ten goede aan de Feyenoord Foundation”. Financieel schieten ze er dus weinig mee op.
Oh die had ik ff gemist.
Dat is dan wel weer netjes van ze.
derberkelaer
ben ik met je eens
alleen wat ik zelf wat minder vind is het feit dat de heren van broederliefde hier op staan de heren zijn toch bekende spartanen maar dat kan ik uiteraard mis hebben
Als notoir hip hop fan (maar meer de old school dan) vind ik dit echt absolute bagger.
Goeie genade zeg.
GantiagoSimenez
GantiagoSimenez
@FR_0183 dit is dan ook geen hip hop. 😂
Eens.
Al brengen ze het helaas wel uit onder die noemer.