Primeur Bevestigd
stengs-1

VK Sportphoto

Nieuws

Viertal Feyenoord keert terug bij de groep

FeyenoordTM

Feyenoord ziet in aanloop naar het thuisduel tegen FC Utrecht van zondag de selectie fitter en fitter worden. Op de afsluitende training van Eredivisie speelronde 27 keert een viertal terug bij de groep.

Quilindschy Hartman, Antoni Milambo, Calvin Stengs en Alireza Jahanbakhsh waren zaterdag allen weer van de partij. Zij stonden tussen alle overige selectiespelers op het trainingsveld en deden mee in partijvorm.

In afwachting van de fysieke reacties op de training, lijken alle spelers inzetbaar te zijn tegen FC Utrecht. Het duel wordt zondag om 14:30 afgetrapt in De Kuip. Alleen Justin Bijlow, Gernot Trauner en Gjivai Zechiël zijn momenteel niet fit genoeg.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Hoop dat als ze nu toch naar allemaal transfervrije spelers aan het kijken zijn (Johnson en Smal) dat ze ook kijken naar Daichi Kamada. Was heel erg goed bij Frankfurt maar op een zijspoor geraakt bij Lazio. Die wil vast wel weer een jaar veel minuten maken. Een Japanner erbij voor Ueda is ook niet slecht.
Heb ook het gevoel dat ze voor de roon gaan.
En dat zou ik met z’n ervaring helemaal geen verkeerde vinden, ook nog eens n enorm fijne jongen in de kleedkamer, als de kans zich voor doet moet je echt doorpakken, een echte leider voor het team.
Hopelijk Zechiël voor t einde van t seizoen weer terug zodat die nog wat minuten kan maken🤲🏻
Dat hoop ik ook heeft veel potentie.
Eind januari stond er 4 maanden voor, let’s see
Calvin Stengs is nog wel wat slaperig zo te zien….
komt waarschijnlijk door die fotoreportage in de hih
Mooi meer smaken moet lukken, zeker na de verlies partij van de lampen.
Zal fantastisch zijn morgen laten zien dat we het verdienen.