ivanusec-rkc

Nieuws

Vermoedelijke opstellingen • Feyenoord - FC Utrecht

Dennis

Na een interlandperiode met twee wedstrijden van het Nederlands Elftal, gaat de Eredivisie weer van start. Feyenoord hervat de competitie morgen tegen FC Utrecht. De Domstedelingen reizen gehavend af naar de Kuip. De ploeg van trainer Ron Jans kent de nodige blessuregevallen, terwijl bij Feyenoord de ziekenboeg langzaam leegstroomt.

Trainer Arne Slot kan zondag geen beroep doen op de geblesseerde Justin Bijlow, Gernot Trauner, Alireza Jahanbakhsh en Antoni Milambo. Alle vier de spelers zitten in de laatste fase van hun herstel, maar de wedstrijd tegen FC Utrecht komt te vroeg. De inzetbaarheid van Calvin Stengs is daarnaast twijfelachtig. De net van een knieblessure herstelde aanvallende middenvelder moest afgelopen vrijdag de training staken vanwege een pijnlijke enkel. In het beste geval begint Stengs als wisselspeler op de bank.

Door de afwezigheid van Stengs, zal het middenveld worden vormgegeven door Quinten Timber, Matts Wieffer en Ramiz Zerrouki. Naar verwachting zal Slot geen aanvallende wijzigingen aanbrengen.

FC Utrecht
Bij de bezoekers ontbreken meerdere spelers. Trainer Ron Jans kan geen beroep doen op Taylor Booth, Jeppe Okkels, Hidde ter Avest, Ole Romeny, en Anthony Descotte. 

Vermoedelijke opstelling Feyenoord:
Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Timber; Minteh, Gimenez, Ivanušec.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:
Barkas; Vesterlund, Flamingo, Viergever, El Karouani; Bozdogan, Iqbal, Toornstra; Fraulo, Lammers, Boussaid.

Delen

Reacties

Zou Ivanusec lekker 10 zetten en Paixão op 11
Nee dat word m niet. Als we niet zo achterlijk punten hadden laten liggen tegen fortuna, sparta en NEC thuis dan had ik ja gezegd.

De enige 2 die PSV nog zou kunnen verneuken is AZ thuis en Heerenveen uit. Stel ze verliezen die 2 en wij winnen alles is het verschil nog steeds 1 punt, Ik zie PSV geen punten verspelen bij Excelcior, fortuna, vitesse of RKC
Ik denk ook niet dat dat gebeurt, maar je weet nooit!
Een degradatiekandidaat in het nauw, maakt rare sprongen. Maar ook ik zie het niet gebeuren
Licht meer aan wat psv doet. Word een heel lastig verhaal. Maaar ales kan
NEC - PSV 3-1 denk dat we met de beker zeer schep moeten zijn en blijven! Zal een lastige pot worden!
NEC thuis of uit is een wereld van verschil. Doen het altijd goed tegen PSV, Feyenoord en Ajax thuis
Want bij een 0-5 was dat niet nodig geweest?
Nette opstelling! Ziet er goed uit, denk morgen een moeilijke wedstrijd maar met de Feyenoorders achter het team in de Kuip hopen we op een leuke wedstrijd. Tot morgen in de Kuip kameraden 🍻