Bevestigd
schermafbeelding-2023-08-31-om-150542

Vitesse.nl

Transfers

Feyenoord maakt contractverlenging en huurdeal Hendriks wereldkundig

FeyenoordTM

Feyenoord en Vitesse zijn het eens geworden over de verhuur van Ramon Hendriks. De 22-jarige verdediger, wiens contract bij Feyenoord met één seizoen wordt verlengd tot medio 2026, komt daardoor de rest van het lopende seizoen uit voor de Eredivisieclub uit Arnhem.

De in Hendrik-Ido-Ambacht geboren Hendriks maakte in de zomer van 2017 de overstap van de jeugdopleiding van FC Dordrecht naar Feyenoord Academy. In seizoen 2021-2022 haalde trainer Arne Slot de linksbenige back bij de selectie van Feyenoord 1, waarna een officieel debuut al snel volgde en hij meermaals in actie kwam in de Eredivisie en de UEFA Conference League. Afgelopen seizoen was Hendriks verhuurd aan FC Utrecht.

Teskst via Feyenoord.nl

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Goede zaak dit. Lekker een jaartje spelen in Arnhem zodat hij stappen kan maken, en wij kunnen inschatten wat z’n niveau is.

Off topic: @ftm is het echt zo rustig als het nu lijkt? Met name op de vleugels moet er toch kwaliteit bij?

In 2 van de 3 wedstrijden komen we immer in de positie dat we vanaf minuut 60 iets moeten forceren. Dat moet vaak via een impuls op de vleugels, en straks hebben we alleen twee tieners, Ali en eventueel Dilrosun achter de hand, van wie we weten dat ze (nog) niet (helemaal) het gewenste niveau hebben. En dan gaan we er vanuit dat Ivanusec en Paixao elke wedstrijd kunnen starten.

We hebben vorig jaar gezien dat we juist op die plekken tekort kwamen, en nu we in het centrum en jasje hebben uitgedaan (zonder Seba en Kokcu) worden de vleugels alleen maar belangrijker. Het gaat ons enorm hebben als we nog een type Isaksen aan de groep kunnen toevoegen. Iemand die op beide vleugels uit de voeten kan en die kan concurreren met Paixao en Ivanusec. Al dan niet via een creatieve constructie.
Dit is het. Stengs kan trouwens ook op de flanken.
Ik hoop dat ie na een goed seizoen daar nog beter terugkomt
Je kunt zien dat hij tijdens zijn blessure niet stil heeft gezeten in de gym. Beetje net als toen Ron Beton voor langere tijd eruit lag, kwam als een beest terug bij de selectie.
@FeyenoordTM, heeft Feyenoord intern nu niet beetje spijt dat we niet voor Mannsverk zijn gegaan en dat hij nu naar 020 gaat?
Waarom? Dat verandert toch niets aan de reden waarom wij hem niet gehaald hebben. Is eerder positief dat ze een speler halen waar Feyenoord niet van overtuigd was.
Volgens mij was het alleen zo dat ze niet helemaal eens waren over zn motoriek ofzo. Maar ik denk dat er in Mannsverk meer potentie zit dan in Zerrouki eigenlijk
Zou kunnen, maar dan hebben ze toch geen reden om spijt te hebben op dit moment? Dat ze het uiteindelijk wellicht verkeerd hebben gezien zou moeten blijken.
Ben wel benieuwd waar die hem gaan opstellen. Die zijn toch redelijk voorzien op zijn positie met Tahirovic en Vd Boomen?
Er zijn honderden spelers die je kan halen. Vind persoonlijk dat je nooit blind moet staren op 1 speler en nooit echt spijt moet hebben want er staat altijd een ander op die interressant is.
Natuurlijk niet anders hadden ze Mannsverk zelf wel gehaald.
Dat had niets met diens kwaliteiten te maken maar omdat hij niet Nederlandstalig is, Slot wil veelal Nederlandstaligen
Tuurlijk. Als die gozer een klasse beter is dan kwam ie gewoon
Wist niet dat Hancko, Trauner, Gimenez, Paixao, Rasmussen, Bullaude, Lopez, Wellenreuther, Ivanusec, Lingr, Sauer en Walemark Nederlandstalig waren.

Toch weer iets geleerd vandaag.
Ueda ook vloeiend Nederlands, recordaankoop nog wel.
Op de trainingen word alleen maar engels gesproken, dus daar zal het niet aan gelegen hebben..
Die gozer pakt 1/3 wedstrijden een gele kaart. Ongeleid projectiel.
Heb wel eens een spannendere deadline day meegemaakt... pas 1x gerefresht de site vandaag.
Knap, aangezien dat pas morgen is...
Blijkbaar ook nog 1 jaar verlengd. Waarom doen ze dat als er een verkoop optie is?
Er staat nergens iets over een koopoptie
Nu ze dat hebben weggehaald niet meer nee.
Wie vervangt hancko nu dan mocht die een blessure krijgen?
Beelen, Geertruida. Misschien Kasanwirjo nog als die blijft. Genoeg opties
Beelen is voot rechts centraal, die op links zetten is met rechter been. 🤦‍♂️ zelfde geld voor geert en kasanwirjo is niveau Excelsior.
Jij denkt dat rechtspoten niet een paar wedstrijdjes even op links kunnen?
Zouden ze ongetwijfeld kunnen maar moet je dat ook willen?
Waarom niet? Gebeurt altijd en overal.
Het is maar of je daarmee voor de bovenste plekken wilt spelen of champions league in wilt gaan.... rechtspoten op linker centrale positie dat gaat geheid fout.
Je hebt in de hele wereld veel meer rechtspoten dan linkspoten. Ten alle tijden zijn er rechtsbenigen op links gezet maar nu is dat opeens een groot probleem. Het is zelfs zo dat er rechtspoten bestaan die liever links staan (Van Dijk als voorbeeld). Maar jij wilt kennelijk Hendriks z'n ontwikkeling stagneren of perse een linkspoot halen omdat Hancko mogelijk 2 potjes moet missen....
Of jij wilt mocht hancko geblesseerd raken de ballen bak in gaan met kasanwirjo is maar hoe je het bekijkt natuurlijk
Prima voor Ramon maar wij zijn de tweede linkspoot voor centraal achterin kwijt. Dat is igv een schorsing of blessure van Hancko minder handig. Kasanwirjo dan maar houden; speel je met Geertruida en Trauner in het centrum en heb je nog een alternatief voor Nieuwkoop achter de hand die eventueel ook nog in het centrum kan spelen.
Ik had ff langer moeten denken, idd. Maar dan nog ben je achterin een speler kwijt en zou het bij een vertrek van Kasanwirjo een tikkie krap worden, maar minder krap dan ik dacht.
Kasanwirjo nog wat bekend? Ftm
Geertruida blijft waarschijnlijk toch? Ftm
En gaan ze nog een verdediger halen ftm? Als Kasanwirjo ook nog vertrekt
En anders heb je gewoon 7 hele goeie verdedigers beter dan psv en ajax in die linie zeker
Ik zou nog vaker ftm in je vraag zetten
Hahahah ja was wel iets te vaak maar ja 😉
Vast een kind van 10 jaar die dat contant vraagt
Leuk voor hem. Nog updates over Kassanwirjo en Geertruida?
Grappig een tweeling, de ene bij Heerenveen de ander bij Vitesse
Of juist nog wat meer, dan zuip je er nog een Hendriks bij die als potentiele vervanger van Hncko gewoon blijft.