belt-minteh-beelen-zerrouki

Foto: VK Sportphoto | Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Volle Kuip verwelkomt viertal op de Open Dag

Van de redactie

Ramiz Zerrouki, Thomas Beelen, Thomas van den Belt en Yankuba Minteh hebben zondag een spectaculaire entree gemaakt in De Kuip. De vier nieuwelingen vlogen tijdens de Open Dag: Feyenoord Festival geheel volgens traditie per helikopter het stadion in. Het was een van de hoogtepunten van een gezellige en drukbezochte Feyenoord-dag.

Nadat de pleinen rondom De Kuip al de hele ochtend toneel waren van vele activiteiten, vond het spektakel vanaf 14:00 uur vooral binnen het stadion plaats. Voorafgaand aan de spelerspresentatie werd het legioen vermaakt met optredens, een ereronde van jeugdteams die kampioen zijn geworden en een penalty-shoutout van oud-spelers Ulrich van Gobbel, Patrick Paauwe en Eljero Elia.

De kampioenen uit het verleden werden afgelost door die van nu; de selectie van Feyenoord die via een levensgrote trap voor de Willem van Hanegem-tribune het veld op stapte. Eenmaal compleet keken zij gezamenlijk naar de landing van de helikopter, die hun vier nieuwe ploeggenoten veilig afleverde op de heilige grasmat.

Met een ereronde kwam er voor de Feyenoorders een einde aan een week waarop nog maar eens bleek hoe zeer de club leeft. Na drie uitverkochte oefenduels bij Smitshoek en een volle Kuip tijdens de Open Dag kunnen spelers en staf zich gaan richten op de volgende fase van de voorbereiding, die zich voor Feyenoord gaat afspelen in Oostenrijk. Morgen (maandag) reist het team af naar Saalfelden, om daar op trainingskamp verder warm te draaien voor de start van het nieuwe seizoen.

Delen

Reacties

@ftm, verwacht je dat er een nieuwe aankoop mee gaat naar Oostenrijk?
Duurt dus minimaal nog een week of langer met Ivanusec 😴😴
FTM, komende week een Space of Studio1908?
Redelijk betrouwbare journalist dat meldt dat ac Milan interesse in hem heeft.
Alfredo Pedullà is niet betrouwbaar
Soort van buitenlandse Vlugge Japie 😂
'Redelijk betrouwbaar'

Wat een holle term.
Alfredo Pellada om precies te zijn op Twitter
Media in het buitenland melden dat Mallorca (Spanje) serieus in de race is om Ivanusec in te lijven. Men schat de kans voor feyenoord niet meer dan 50%.
Betalen beter loon dan wij. Spaanse competitie sterker. En beter weer.
volgens deze site https://www.capology.com/club/mallorca/salaries/ is het gemiddelde salaris €768,846 dat kan Feyenoord ook wel betalen.
Ik weet niet hoeveel zo'n site moet zeggen maar volgens ftm kon Feyenoord wel het salaris geven wat hij wilde.
Link? De speler heeft ook behoorlijk wat in de melk te brokkelen als het om een transfer gaat.....volgens R*tger wil ivanusec graag naar feyenoord omdat bij ons de kans op speeltijd het grootst is.....en er is nog een klein overbrugbaar gat tussen vraag en aanbod te dichten!
Vertrouw FTM maar ipv al die fake shit zooi
Ja komt allemaal omdat te Kloese op vakantie is. 😉
Waarom de ne*k zou hij naar Mallorca gaan? Los van het klimaat.
Mallorca heeft echt al maanden geleden afgezegd
Kunnen we Xavi Simons niet huren van PSG 😂?
Gaat op huurbasis naar Leipzig
Reken daar maar niet op ...volgende week gaan de onderhandeling over ivanusec verder , daar ligt nu de focus op , daarna gaan ze nog kijken voor een versterking op de 10 positie ...
Nooit op zondag, is me van vorig jaar bijgebleven…
Morgen / in de loop volgende week gaan de onderhandelingen verder ...
Ik zag vandaag mensen met een berghuis shirt rondlopen 😐
We kunnen alleen groot worden, als we ons groot gedragen...
Allemaal leuk en aardig, maar waar je sommige mensen mee zit rondlopen is gewoon belachelijk. Je komt voor Feyenoord en trekt een berghuis/barca/city pakje aan.
Je wordt niet groots door met een shirt te lopen met de naam van die verrader.
Niet zo janken, Berghuis heeft gewoon fantastische seizoenen bij ons gespeeld en omdat ie naar 020 gaat doet iedereen dat weer vergeten
Precies, heeft het fantastisch gedaan en op dat moment was Ajax voor hem een sportieve verbetering plus Feyenoord hield er nog wat aan over.
Met de wetenschap van nu had die wellicht anders besloten maar op dat moment was het een begrijpelijk besluit
Nee sorr, hij had ib[veral geen mogen gaan. Wij hebben zijn carrière weer op gang geholpen en dan flikt hij zoiets. Ik haat hem niet eens. Hij is voor mij irrelevant net als zijn clubje.
Zou me niet verbazen als Simons bij PSG aangeeft dat ie aan Feyenoord verhuurd wil worden. Slot kan m nog beter maken, speelt alle wedstrijden, speelt gegarandeerd CL en blijft op advies van Koeman in NL om zich verder te ontwikkelen en veel speeltijd te hebben.
Nee nee nee en nog eens nee! Optyfuh met die bloedhond
Ik vind Simons meer een poedel. Wel eentje die goed kan voetballen. Maar die gaat echt niet weg bij PSV om daarna weer in de Eredivisie te gaan voetballen.
Onzin. Gaat naar Leipzig op huurbasis is vanmiddag al bekend geworden. en wil daar zelf ook dolgraag heen omdat de Bundesliga veel aansprekender is dan de Eredivisie
Ik zou huur met optie tot koop van vd Beek wel prima vinden als vervanger van stukasky.
Stond jij op het veld, toen de helikopter nog draaide?
Stootte z'n harses tegen de wieken
T*fatraal op met die albino engnek!
Leuke dag voor de kameraadjes en hun familie.
Tenenkrommend programma met daarbij chaos bij de entree.
Gewoon gezellig en leuk om alles en iedereen te zien.
Twee uur in de fanshop om de kids in het nieuwe uitshirt te helpen, nu nog ff hopen dat Santi blijft 😂
Daar merken de kleintjes niks van, en daar zijn dit soort dagen voor
Shops die bijna geen voorraad hebben en pas 11 u open vingen, half uur wachten op patat, pinstoringen. Muntjes terug aub. Rommelige presentatie. Twee extra gasten op veld waren geen toevoeging. Houtman alleen is voldoende. Niemand kent hen. Stekt aan kinderen vraag over hun favoriete kampioenschap. Alsof ze er zoveel hebben meegemaakt. Hoe dom? Ook allemaal gesloten vragen stellen en daarna publiek op commando laten juichen en joelen. Volksmennerij
Die tyffus lange wachtrijen voor de ingang waren pas drama, organisatie was niet echt geweldig vandaag
Ga ga werkelijk naar een kids party
Krijg je met een gedateerd stadion dat het binnen komen niet zo soepel meer gaat
Spektakel vind ik grote woorden. Het viel allemaal wel mee. We moeten zeker hopen dat er nog meer spektakel komt. Ik heb nog vertrouwen in Dennis voor nu.
Klaagbox...
Dit is voor kinderen toch een spektakel man

En VOOR NU NOG vertrouwen in Dennis?
Hoe zo niet?
Denk je echt dat ze in verval gaan en er niets meer komt
Zolang er geen spelers van kaliber danjuma worden vastgelegd voor 5 jaar zullen zulke mensen altyd klagen. Lekker laten gaan 😜
sterker nog het is voor de kinderen.
Is inderdaad voor kinderen en mensen die normaliter niet (kunnen) komen. Prima oplossing
Dan moet jij wel een hele grote Karel zijn..
Programma buiten was voor de kids best prima hoor
Dennis is al 2 wk op vakantie hoorden we. Jammer