feyenoord-union-st-gillis-0-0-jim-breeman-sports-photography-59

Jim Breeman Sports Photography

Nieuws

Wieffer: "Mijn gevoel zegt dat ik nog een jaar moet blijven"

Moreno

Mats Wieffer verscheen tijdens de Open Dag van Feyenoord voor de camera van ESPN. De middenvelder blikte terug op het afgelopen seizoen en keek vooruit naar de volgende. "Mijn gevoel zegt dat ik nog een jaar moet blijven."

De Tukker vertelt hoe hij deze vakantie heeft teruggekeken op het afgelopen seizoen. "Het was allemaal heel mooi. Met familie en vrienden ben ik wel even tot rust gekomen en nagedacht hoe het allemaal is gegaan. Soms krijg je het gevoel dat het allemaal normaal is, om hier elke keer in een vol stadion een wedstrijd te spelen. Maar dat is helemaal niet normaal."

Ook werd hij geconfronteerd met een foto die uitlekte, waarop hij samen met een aantal teamgenoten met afgetraind bovenlijf te zien was. "Ik weet niet wie die foto erop heeft gegooid, hoor. We hadden een push up-challenge, daarvoor was de foto gemaakt. Maar ja, ik ben wel bezig geweest met mijn fysiek. Dat moet ook wel als je Champions League gaat spelen."

Wieffer werd tevens gevraagd naar zijn verwachting van de nieuwelingen. Met name Ramiz Zerrouki is een bekende voor de middenvelder. "Ik ken hem al een lange tijd en ik weet wat ik van hem kan verwachten. Gisteren zijn we ook met een aantal nieuwe jongens wezen eten. Het is belangrijk om ze snel goed te laten voelen in het team. Dat was vorig jaar bij mij ook goed gelukt", reageert Wieffer. 

Ook werd de vermeende interesse van AC Milan nog even aangehaald. De Nederlands international ontkent bezig te zijn met een stap. "Ik ben totaal niet bezig met een transfer of geruchten. Ik heb het heel erg naar m'n zin bij Feyenoord, en ik wil hier Champions League spelen. Ik heb eigenlijk het gevoel dat ik nog een jaar moet blijven."

Delen

Reacties

Eerst maar eens laten zien dat je het goede niveau langer dan een half jaar kan volhouden, voordat je het hebt over een stap maken.
Ik denk eerder dat Wieffer bedoeld: Dit jaar met Feyenoord de Champions league, en eigenlijk daarna nog een jaar erbij moet blijven.
1 jaar betekent naar 1,5 jaar weg bij Feyenoord? Beetje snel mag ook nog wel 2 jaar blijven?
@TimPeters ik denk dat hij gewoon bedoelt dat hij dit seizoen bij Feyenoord wil blijven en volgend jaar kijkt hoe de zaken er dan voorstaan. Belangrijkste is dat hij weet wat hij nu wil. Maar ja, dat is uiteraard op basis van wat er op dit moment speelt. Als een mooie club zich meldt dan kan dat hem op andere gedachten brengen.
Ja en als juiste bedrag betaald wordt. Er kan nog veel gebeuren
@FTM meer nieuws over Arsen Zakharyan??
Ja Mats wat wil je dan?
Direct aansluiten bjj de absolute top
Kom op rustig aan eerst een 2e jaar vol presteren in de Kuip
Hij zegt toch niet over een jaar weg te gaan?
Nou als je denkt dat je nog 1 jaartje moet blijven?
Nee hij zegt sowieso nog een jaar te blijven. Daarna ziet hij wel hoe de vlag waait.
TM komt zelf wel met nieuws als er nieuws is. ga nou niet lopen zeiken of er nog iets in de pijpleiding zit. Anders ff lekker terug naar Fr12.
Ik heb eigenlijk het gevoel dat ik nog een jaar moet blijven.
Pfff.. hoop dat dit een slip of the tounge is waar hij eigenlijk spijt van heeft, wat nu breed uitgemeten wordt.
Die gast zit pas net bij Feyenoord.
1 jaar ??? Heeft halve seizoen gespeeld nu al praatjes over weggaan pffffff
Nee hoor dat zegt hij helemaal niet.
Is het niet mogelijk dat Feyenoord Xavi Simons op huurbasis aantrekt, aangezien hij nu terugkeert naar PSG en mogelijk wordt uitgeleend aan Leipzig? Feyenoord speelt ook in de Champions League. @ftm
En dan volgend jaar weer kijken wie we kunnen huren?
Alleen nog spelers huren met optie tot koop. Anders niet!
Ik schrijf met Simons 15 goals en 15 assist bij, heb ik liever dan iemand die alles nog moet laten zien in de eredivisie
Prima voetballer, maar dat jank bekkie van hem na iedere gebeurtenis moet ie echt mee kappen.
Hij zal zich vooral in een betere competitie willen laten zien
Wel heerlijk dat PSV er een probleem bij heeft!!
Precies
De Ketelaere mag van mij wel bij ons Cluppie komen
Benieuwd of zijn gevoel klopt. Hij moet immers gaan concurreren met Arnes 'toyboy' Zerrouki.
Nee hoor. Die speelt gewoon samen met zerrouki op het middenveld en zakharyan of een andere nummer 10 ervoor..
We hebben onze recordaankoop Timber ook nog
@ilax30
Klopt, ik zie tot nu toe niet de logica in het spelersbeleid als het om het middenveld gaat. Dat wil overigens niet zeggen dat die er niet zou zijn.
De indruk is gewekt dat Slot met een controlerende speler als centrale middenvelder zou (willen) gaan spelen, dus anders dan de afgelopen twee jaren het geval was en ilax30 suggereert. Voor die centrale positie komen dan Wieffer en Zerrouki in aanmerking. Dan heb je lopende (en vaardige!) box-to-box-spelers nodig aan de zijkant. Daar zou Timber dan voor in aanmerking komen en ook Bullaude en Van den Belt. Aangezien dat alle drie rechtspoten zijn, zou ik eerder de voorkeur geven aan een linkspoot erbij. Daarom vind ik het (onnodige?) vertrek van Szymanski ook zo jammer.
Maar wie weet heeft ilax30 wel gelijk en blijft de veldbezetting zoals die was. In dat geval vrees ik dat Timber; vorig jaar nog een recordaankoop (!), wel eens uit beeld kan raken en vind ik het spelersbeleid nog steeds warrig overkomen.