inv20229174-5618-114481

VK Sportphoto

In beeld

Wat gaan we doen vandaag • Memorabele Klassiekers (video's)

Van de redactie

Feyenoord speelt vandaag de absolute competitiekraker in Amsterdam tegen Ajax. De Rotterdammers verdedigen in de Johan Cruijff Arena de koppositie in de Eredivisie. De voorsprong op de ranglijst bedraagt drie punten. Bij winst zet de ploeg van Arne Slot een enorme stap richting de landstitel.

Feyenoord wint echter bijna nooit in Amsterdam. In de afgelopen twintig ontmoetingen werd zeventien keer verloren. Toch is het vertrouwen dit seizoen groot aan Rotterdamse zijde. Feyenoord verloor tot dusver in de competitie slechts een keer, tegen PSV in Eindhoven. Bovendien oogt het elftal stabiel en vecht het tot de laatste minuut, waarbij de invallers zorgen voor rendement. Daarnaast kende de Rotterdammers een goede generale repetitie met een 7-1 overwinning op Shakhtar Donetsk. In Arne Slot is een rotsvast vertrouwen dat de ploeg op en top wordt voorbereid.

Feyenoord gelooft in een goed resultaat. Wie wordt de beslisser en vergaard eeuwig roem, zoals Mike Obiku, David Connolly en het duo Kuyt & Kalou.

Delen

Reacties

Nog geen reacties