bijlow

VK Sportphoto

Nieuws

"We weten dat Bijlow snel op niveau kan zijn"

Moreno

Waar werd gevreesd dat de blessure van keeper Justin Bijlow Feyenoord punten ging kosten, bleek stand-in Timon Wellenreuther de laatste wedstrijden een geweldige vervanger voor Bijlow. Arne Slot ging tijdens de persconferentie in op de keeperssituatie.

"Timon is de afgelopen wedstrijden enorm belangrijk geweest. Dat hij zich ontwikkelt is duidelijk, maar dat is ook logisch aangezien hij nu wel wedstrijdritme heeft. In het begin maakte hij geen fouten, maar pakte hij ook geen bijzondere ballen. Die momenten heeft hij nu wel”, aldus Slot. “Dat is fijn voor ons, maar natuurlijk vooral voor hemzelf.”

Tevens wordt de trainer van Feyenoord gevraagd naar wat te doen wanneer Justin Bijlow terugkeert van zijn blessure. “Hij heeft nu twee keer meegetraind waarbij we vandaag bijna niks hebben gedaan. Ook hij heeft één, twee weken goed trainen nodig om weer fit te worden. Maar als hij weer fit is, is hij onze eerste keeper. We weten dat hij snel op niveau kan zijn.”

Delen

Reacties

Wellenreuther laten staan, ik ben een beetje moe aan het worden van Bijlow. Als een tweede keeper zo uitblinkt en het onwijs goed doet, waarom nu dan weer wisselen van keeper?
Omdat Bijlow het nog onwijzer goed doet