jim-breeman-sports-photography-feyenoord-fc-emmen-5-0-47

Jim Breeman Sport Photography

Nieuws

"We zijn klaar voor de tweede seizoenshelft"

Oussama Idrissi maakte tijdens de ruim gewonnen benefietwedstrijd tegen FC Emmen (5-0) speelminuten. De aanvaller die lang aan de kant stond met een blessure, wist een doelpunt mee te pikken.

Idrissi kijkt met vertrouwen uit naar de hervatting van de competitie. “Het team doet het heel goed, we hebben een goede voorbereiding gedraaid samen. We zijn klaar voor de tweede seizoenshelft”, aldus tegenover Feyenoord Media.

De aanvaller kreeg ook speeltijd afgelopen vrijdag tegen Go Ahead Eagles, maar vond het vandaag beter gaan. “Ik moet zeggen dat ik gelukkig vandaag beter uit de verf kwam. De eerste wedstrijd was heel zwaar. Natuurlijk ben je trainingsfit, maar uiteindelijk gaat het om de wedstrijden. Tegen Go Ahead Eagles had ik het heel zwaar. Ik moet zeggen dat ik vandaag wel stappen heb gemaakt, ik voelde me fysiek sterker in het veld daardoor kon ik ook wat beter voetballen”.

Idrissi vond het veldspel van Feyenoord naar behoren. “Ik denk dat we een goede laatste half uur hebben gespeeld op een kans na die we tegen gekregen hebben. Voor de rest speelden we heel goed. Goede dynamiek met hoge intensiteit en veel afjagen. We hadden de bal veel in onze ploeg wat resulteerde in veel aanvallen. Dus het was genieten.”

De wedstrijd tegen FC Emmen stond in het teken van de Feyenoord Foundation, dat zich inzet voor de ontwikkeling van Rotterdamse jongeren. Idrissi waardeert het initiatief. “Het is altijd goed om charity wedstrijden te spelen. Voor ons als voetballers is het mooi om op deze manier een steentje te bij dragen voor het goede doel”.

Delen

Reacties

Nog geen reacties