Ronald Koeman - VK Sportphoto

Nieuws

Vier Feyenoorders bij voorselectie Oranje

Stan

Justin Bijlow, Lutsharel Geertruida, Mats Wieffer en Quilindschy Hartman zijn door Ronald Koeman opgenomen in de voorselectie van Oranje. Feyenoord levert daarmee de meeste spelers voor het voorlopige keurkorps van het Nederlands Elftal. 

Bijlow lijkt onder de Ronald Koeman de eerste keeper van het Nederlands Elftal te worden. Vorige interlandperiode was hij tijdens de Nations League-duels met Kroatië en Italië de eerste keuze onder de lat. Ook Geertruida en Wieffer, die debuteerden onder Koeman, zijn inmiddels vaste waardes in de selectie van Nederland.

Voor Hartman is het echter hopen op een debuut in de uiteindelijke selectie. De linksback van Feyenoord werd al eerder opgenomen in de voorselectie van Oranje, maar werd nog niet eerder definitief opgeroepen. Deze zomer was hij wel actief met Jong Oranje op het EK Onder-21 in Georgië en Roemenië. 

Onder leiding van Ronald Koeman zal het Nederlands Elftal het binnenkort in het kader van de EK-kwalificatie opnemen tegen Griekenland (7 september) en Ierland (10 september). Op 1 september wordt de definitieve selectie bekend gemaakt en weten we of Bijlow, Geertruida, Wieffer en Hartman nog steeds onderdeel uitmaken van het team van Koeman. 

Delen

Reacties

Zerrouki banken en Wieffer gewoon weer alleen op 6. Nog een 8 en ivanusec op 10. En Wieffer kan weer vlammen.
Indien Ivanusec in de Kuip werkelijkheid zou worden, ben ik het helemaal met je eens.
Flekken of Verbruggen zijn wel concurrenten voor Bijlow, al zie ik ze nooit keepen, maar PL is wel hoog niveau natuurlijk.
Zou zo’n Wijnaldum - die niet eens genoemd wordt als afvaller in de media - nou niet denken “hier hoor ik ook gewoon bij en als ik bij mijn ouwe cluppie terugkeer zit ik er zo weer bij” ?
Wijnaldum was grandioos in zijn Liverpool-tijd, maar het beste is er toch écht af. Tegelijkertijd zou hij minstens hetzelfde verdienen als Stengs en Gimenez, die, als de verhalen kloppen, voor € 2.500.000,- per jaar op de loonlijst staan. Dus tja....
Hij is net aangepast, stond eerst 3 feyenoorders en zijn naam stond er ook niet in